سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دل احمق در دهانش و دهان حکیم در دلش است . [امام عسکری علیه السلام]
میهن نیوز

دیدار فعالین قومگرا با تئوریسین اصلاحات

این دیدار پس از بیان اهداف جریان فتنه توسط تئوریسین مزبور عوامل حرکت ملی خواسته های خود را در سه محور حمایت از زبان مادری گسترش زبان مادری و سهیم بودن در قدرت مطرح کرده اند.

torkha-1

اخیرا یکی از عوامل حرکت ملی در تبریز با برخی از چهره های برجسته جریان فتنه  از جمله یکی از تئوریسن های اصلاح طلب  دیدار و درباره همکاری 2طرف تبادل نظر کرده است.

به گزارش ندای انقلاب در این دیدار پس از بیان اهداف جریان فتنه توسط تئوریسین مزبور عوامل حرکت ملی خواسته های خود را در سه محور حمایت از زبان مادری گسترش زبان مادری و سهیم بودن در قدرت مطرح کرده اند.

لازم به ذکر است عوامل شاخص قومی در جلسه مذکور مدعی شده اند که یکی از عوامل شکست جریان فتنه در آذربایجان عدم همراهی گروه های حرکت ملی با این جریان بوده است.

ذکر این نکته ضروری است گروه های تجزیه طلب قومی در راستای اهداف خود سعی دارند در برخی موارد از توان سایر جریان های سیاسی نیز بهره برداری کنند.

 

حامی مظلومان هستید یا سینه چاک اراذل؟!

کیهان:
 
قتل دختر یک نماینده مجلس ششم بهانه معرکه گیری تازه رسانه های ضدانقلاب و گروه موسوم به نمایندگان ادوار شد.

جسد «ف-ب» دختر آقای «ب» نماینده اصلاح طلب دوره های سوم و مجلس ششم ظاهراً یک هفته پیش در اطراف شهرری پیدا شده است. به گزارش رسانه های زنجیره ای، پزشک قانونی هنوز علت مرگ را مشخص نکرده اما گفته می شود که نامبرده ربوده شده است.

سحام نیوز و جرس از رسانه های وابسته به جریان فتنه در پی انتشار این خبر اعلام کردند گروهی از نمایندگان ادوار مجلس، با انتشار نامه ای نسبت به رشد جرم و جنایت و ناامنی هشدار داده اند.

هر چند که جزئیات رویداد منتشر نشده اما به هر حال ماجرا، تأسف بار و تأثربرانگیز است. در عین حال جا دارد از همین حضرات نمایندگان ادوار مجلس ششم سوال شود شما بالاخره طرف قربانیان هستید یا طرف جانیان و قاتلان و اوباشان؟ چرا که هرگاه دستگاه های قضایی و انتظامی خواستند برای ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی و مقابله با جنایتکاران اقدام جدی به عمل آورند، شماها از جمله از پشت تریبون مجلس ششم اقدام به کارشکنی و هوچی گری کردید و آن برخوردها را به بهانه مخالفت با خشونت محکوم کردید؟

 

جزئیات دیدار انتخاباتی اصلاح طلبان

فراکسیون اقلیت تابع تصمیمات و جمع بندی های سایر اصلاح طلبان در انتخابات خواهد بود و به طور جداگانه در انتخابات شرکت نخواهد کرد.

بولتن نیوز: عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی از جزئیات دیدار دو روز گذشته فراکسیون اقلیت با سیدحسن خمینی، گفت.داریوش قنبری،نماینده مردم ایوان،مهران،شیروان و جرداول در مجلس در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران،افزود: این دیدار متشکل از اعضای شورای مرکزی حزب مردم سالاری و عده ای از فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی بود که در این جلسه به ارائه دیدگاه ها در خصوص فضای سیاسی جامعه، وضعیت دیپلماسی کشور و نیز چند و چون حضور یا عدم حضور اصلاح طلبان در انتخابات پرداخته شد.

وی با بیان اینکه فراکسیون اقلیت در هماهنگی با سایر اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات تصمیم گیری خواهد کرد،گفت:فراکسیون به شکل مستقل و جداگانه وارد انتخابات نمی شود و تابع تحلیل ها و جمع بندی سایر اصلاح طلبان خواهند بود.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان در حال حاضر با بررسی اوضاع و شرایط موجود در جامعه در حال تصمیم گیری برای حضور و یا عدم حضور خود در انتخابات هستند،گفت: فراکسیون اقلیت تابع تصمیمات و جمع بندی های سایر اصلاح طلبان در انتخابات خواهد بود و به طور جداگانه در انتخابات شرکت نخواهد کرد.

 

مرتبه عالی ولایت عمل به دستورات ائمه ‌

صرف دوست داشتن اهل‌بیت، موجب ولایت ایشان نیست بلکه باید رفتار ما تابع اعمال و گفتار آنها باشد و در واقع آثار محبت درونی به صورت رفتار صالح نمایان شود.

بولتن نیوز: رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام‌ خمینی ‌(ره) گفت: ولایت حقیقی دارای مراتبی است و عالی‌ترین مرتبه آن اجرای مو‌به‌مو و کامل دستورات ائمه ‌(ع) است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله محمد‌تقی مصباح‌یزدی در ادامه جلسات دروس تفسیر ماه مبارک رمضان که شنبه ‌شب در دفتر مقام معظم رهبری در قم برگزار شد با اشاره به ادامه نصایح امام باقر‌(ع) به یکی از یاران خاص خود به نام جابر اظهار داشت: امام‌(ع) به جابر سفارش می‌کند که در مقابل مذمت و سرزنش دیگران، نگران و آشفته نشود.

عضو خبرگان رهبری افزود: به طور کلی زمانی که انسان مطلبی را نمی‌داند طوری پاسخ می‌دهد که دیگران متوجه این امر نشوند، زیرا جهل،‌ یک نوع نقص برای بشر محسوب می‌شود و اگر دیگران پی به این مسئله ببرند درصدد توجیه آن برخواهد آمد.

وی با بیان اینکه این کار نشان‌دهنده حب نفس توسط انسان است، ابراز کرد: این مسئله موجب می‌شود که آدمی از عیوب خود غافل شود و اگر شخص دیگری نیز این عیب‌ها را به او یادآوری کند ناخودآگاه او را دروغگو می‌پندارد.

این استاد برجسته حوزه علمیه اظهار داشت: یکی از حیله‌های نفس آدمی، پوشاندن عیب‌های خود است تا جایی که برخی اوقات امر بر انسان مشتبه می‌شود، اما راه جلوگیری از این مسئله، تفکر در مورد عیوبی است که در وجود بشر نهفته است.

رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام‌خمینی‌(ره) با اشاره به وجود مراتب ضعیفی از صفات رذیله در وجود هر انسانی گفت: اگر با تفکر و تعقل در این امور آدمی متوجه وجود این صفات در خود شود صرف‌نظر از گناهی که شخص دیگر در یادآوری این مسئله داشته است، حقیقتی بر انسان آشکار شده است.

وی با طرح این پرسش که آیا پی بردن به حقایق موجب ناراحتی است یا خوشحالی، تاکید کرد: اگر آدمی با وجود پی بردن به این حقیقت آن را قبول نکند، گناهی به مراتب بالاتر از داشتن آن عیب را مرتکب شده است و به تعبیر امام‌(ع)، با این کار از چشم خداوند دور خواهد شد.

‌مصباح‌یزدی افزود: از سوی دیگر اگر شخص مقابل دروغ گفته باشد، در مقابل هر نسبت بدی که به انسان خواهد داد، بدون اینکه عملی از آدمی سرزده باشد برای او ثوابی در نظر گرفته خواهد شد و این مسئله نیز جای شکر بسیار دارد.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه آنچه اهمیت دارد ارزش انسان در برابر خداوند است، گفت: امام باقر‌(ع) تا این مرحله از سخن، جابر را به پنج صفت اخلاقی توصیه می‌‌کند اما در اینجا پا را فراتر نهاده و به مسئله ولایت اشاره می‌کند.

وی اظهار داشت: جابر از یاران خاص حضرت و خواهان مقام ولایت ائمه‌(ع) بود بنا بر این امام باقر‌(ع) به او فرمودند «ای جابر، تو ولایت ما را نخواهی داشت مگر اینکه دو ویژگی در تو نمودار شود، اول اینکه اگر همه اهل شهر نسبت به تو بدگویی کردند حتی محزون نیز نشوی و در مقابل، اگر همه مردم شهر به شایستگی و صلاحیت تو شهادت دادند، این جریان موجب سرور و شادی تو نشود».

‌مصباح‌یزدی تصریح کرد: در واقع برای رسیدن به مقام ولایت ائمه‌(ع)، رفتار انسان در مقابل بدگویی یا تمجید دیگران باید یکسان باشد و آدمی همواره خود را با دستورات قرآن بسنجد.

رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام‌خمینی‌(ره) افزود: ملاک رفتار انسان باید تعالیم قرآن باشد و هرگاه این امر محقق شود باید به خاطر این توفیق شکرگزار خداوند باشد اما اگر اعمال او با دستورات قرآن یکسان نباشد، اصلاح نفس از ضروریات است.

وی اظهار داشت: ولایت اهل‌بیت تنها به شعار و اظهار محبت نسبت به آنها نیست چنانکه در روایتی از امام‌ باقر‌(ع) آمده است که «اگر به اظهار محبت نسبت به امیرالمومنین‌(ع) کسی اهل ولایت ما می‌شد راه ساده‌تر آن بود که نسبت به مقام بالاتر از او یعنی رسول اکرم‌(ص) اظهار ارادت کند».

عضو خبرگان رهبری گفت: صرف دوست داشتن اهل‌بیت، موجب ولایت ایشان نیست بلکه باید رفتار ما تابع اعمال و گفتار آنها باشد و در واقع آثار محبت درونی به صورت رفتار صالح نمایان شود.

‌مصباح‌یزدی با بیان اینکه نافرمانی نسبت به دستورات اهل‌بیت موجب دشمنی با آنها می‌شود، افزود: ولایت حقیقی دارای مراتبی است عالی‌ترین مرتبه آن اجرای مو‌به‌مو و کامل دستورات ائمه‌(ع) است.

 

ساکتین در مقابل فتنه اصولگرا نیستند

کرمی: گروه‌های اصولگرا تابع نظر حضرات آیات مهدوی‌کنی و محمد یزدی باشند.

بولتن نیوز: عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه تصمیم جامعتین و نظر آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی برای اصولگرایان حائز اهمیت است، گفت: تمامی گروه‌های اصولگرا‌ در عمل تابع نظر آیت‌‌الله مهدوی‌کنی و ایت‌الله یزدی باشند.

غلامرضا کرمی نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به تکمیل جبهه متحدد اصولگرایان با اضافه شدن لنکرانی و زارعی به 7+8، اظهار داشت: تجربه نشان داده است که اصولگرایان برای پیروزی راهی جز رسیدن به وحدت ندارند.

وی افزود: قرار گرفتن تشکل‌های گوناگون اصولگرا در کنار یکدیگر لازمه حراست از انقلاب اسلامی و مبانی ارزشی انقلاب است، لذا اصولگرایان باید در مسیر وحدت از خود‌گذشتگی کنند و منافع اصولگرایی را بر منافع شخصی ترجیح دهند.

کرمی با بیان اینکه تصمیم جامعتین و نظر آیت‌الله مهدوی کنی و آیت‌الله یزدی برای اصولگرایان حائز اهمیت است، تصریح کرد: اصولگرایان باید تمامی فعالیت‌های انتخاباتی خود را با نظر آیت‌الله ‌مهدوِی‌کنی و آیت‌الله یزدی هماهنگ کنند و در عمل تابع نظر آنها ‌باشند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی از تمامی کسانی که خود را در ذیل جبهه اصولگرایی تعریف می‌کنند، خواست پایبند به روحیه تشکیلاتی باشند و با در نظر گرفتن مصالح کلی از هر اقدامی که منجر به تهدید وحدت اصولگرایان می‌شود، پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه کمیته7+8 از تمامی ظرفیت‌های اصولگرایان برای رسیدن به وحدت استفاده می‌کند، گفت: مبانی انقلاب اسلامی و تبعیت از ولی‌فقیه از ارکان رکین جریان اصولگرایی است و کسانی که در فتنه88 با سکوت معنادار خود به جریان فتنه که به دنبال براندازی انقلاب بود، کمک کردند، در جرگه اصولگرایی تعریف نمی‌شوند.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/16:: 1:2 عصر     |     () نظر

خاتمی را اطرافیانش مدیریت می کنند!

کیهان: تکلیف خاتمی حتی با اطرافیانش و سایت باران معلوم نیست.

سایت دانشجونیوز وابسته به گروهک ادوارتحکیم که برخی اعضای آن هم اکنون در خارج کشور به سر می برند، با انتشار خبر فوق از خاتمی خواست تکلیف خود را مشخص کند. نویسنده تاکید می کند: صحبت از انتخابات آن هم در فضایی که مخالفان هزینه هایی پرداخته اند، کاری پسندیده نیست.

http://up.vatandownload.com/images/ml1e403pea536uf5vz46.jpg

بنده از نزدیک نظر شما را درخصوص شرکت یا عدم شرکت در انتخابات شنیده ام. لذا معتقدم خبر منتشر شده از سامانه شخصی شما، یک بداخلاقی سیاسی و رفتاری فریب کارانه است. نمی دانم این بداخلاقی را باید پای شما نوشت یا اطرافیان، اما در هر صورت مسئولیت از گردن شما برداشته نیست. هنگامی که شما به صراحت از عدم شرکت در انتخابات سخن می گوئید، یا به گفته های خویش اعتقاد دارید یا خیر.

اگر با اعتقاد اعلام موضع نمودید، چرا خبر منتشر شده، با بحث های طرح شده در تضاد بود؟ اگر به موارد مطرح شده در جلسه اعتقاد نداشتید و گفتید، فکر نمی کنید شعور حضار را به سخره گرفتید؟ آیا این کار را توهین به میهمانان خود نمی دانید؟

وی همچنین نوشت: حتی اگر شما در مجلس اکثریت هم پیدا کنید این مجلس خیالی، همچون مجلس ششم ناتوان خواهد بود. شما نخست تکلیف خود را با خود و به خصوص با اطرافیان خویش روشن سازید. گویی نفوذ اطرافیان بر شما، به قدری زیاد است که صحبت های علنی شما را نیز آن گونه که خود مصلحت بدانند باز می گویند.

خواهش دارم درصدد اصلاح این ردیف اصلاح طلبان یا اصلاح مفهوم اصلاح طلبی برآیید!
نویسنده معتقد است: عده ای که خود توان عرض اندام و جولان نداشته باشند، با پیش انداختن و اسطوره سازی سعی می کنند استفاده خویش را ببرند! بازیچه دست این تفکر نشوید که خطری به مراتب بزرگ تر و عمیق تر از نگاه بنیادگرایانه بر جای خواهد نهاد.

انتشار این نامه به خاتمی از سوی یکی از سایت های مرتبط با وی در حالی است که پیش از این کسانی چون عماد باقی و هادی خانیکی تصریح کرده اند متن مصاحبه ها و سخنرانی های خاتمی را آنها تنظیم می کرده اند.

خاتمی تحت تاثیره !

کیهان نوشت:سایت دانشجونیوز وابسته به گروهک ادوارتحکیم که برخی اعضای آن هم اکنون در خارج کشور به سر می برند، با انتشار خبر فوق از خاتمی خواست تکلیف خود را مشخص کند. نویسنده تاکید می کند: صحبت از انتخابات آن هم در فضایی که مخالفان هزینه هایی پرداخته اند، کاری پسندیده نیست. بنده از نزدیک نظر شما را درخصوص شرکت یا عدم شرکت در انتخابات شنیده ام.

لذا معتقدم خبر منتشر شده از سامانه شخصی شما، یک بداخلاقی سیاسی و رفتاری فریب کارانه است. نمی دانم این بداخلاقی را باید پای شما نوشت یا اطرافیان، اما در هر صورت مسئولیت از گردن شما برداشته نیست. هنگامی که شما به صراحت از عدم شرکت در انتخابات سخن می گوئید، یا به گفته های خویش اعتقاد دارید یا خیر. اگر با اعتقاد اعلام موضع نمودید، چرا خبر منتشر شده، با بحث های طرح شده در تضاد بود؟ اگر به موارد مطرح شده در جلسه اعتقاد نداشتید و گفتید، فکر نمی کنید شعور حضار را به سخره گرفتید؟ آیا این کار را توهین به میهمانان خود نمی دانید؟

وی همچنین نوشت: حتی اگر شما در مجلس اکثریت هم پیدا کنید این مجلس خیالی، همچون مجلس ششم ناتوان خواهد بود. شما نخست تکلیف خود را با خود و به خصوص با اطرافیان خویش روشن سازید. گویی نفوذ اطرافیان بر شما، به قدری زیاد است که صحبت های علنی شما را نیز آن گونه که خود مصلحت بدانند باز می گویند.

خواهش دارم درصدد اصلاح این ردیف اصلاح طلبان یا اصلاح مفهوم اصلاح طلبی برآیید!
نویسنده معتقد است: عده ای که خود توان عرض اندام و جولان نداشته باشند، با پیش انداختن و اسطوره سازی سعی می کنند استفاده خویش را ببرند! بازیچه دست این تفکر نشوید که خطری به مراتب بزرگ تر و عمیق تر از نگاه بنیادگرایانه بر جای خواهد نهاد.

انتشار این نامه به خاتمی از سوی یکی از سایت های مرتبط با وی در حالی است که پیش از این کسانی چون عماد باقی و هادی خانیکی تصریح کرده اند متن مصاحبه ها و سخنرانی های خاتمی را آنها تنظیم می کرده اند.

منبع : فتنه نیوز

 

سرخوردگی «پ ک ک» از عملیاتهای ایران

در پی حملات گاه و بیگاه تروریست های پژاک به خاک ایران و به شهادت رساندن تعدادی از شهروندان ایرانی ، نیروهای مسلح ایران حملات شدیدی را علیه مواضع این گروهک آغاز کردند و ضربات شدیدی به آنها وارد کردند.

بولتن نیوز: عملیات موفقیت آمیز نیروهای نظامی ایران علیه مواضع تروریست های پژاک ، عصبانیت سرکرده گروه تروریستی پ ک ک را به دنبال آورد.به گزارش روزنامه الوطن چاپ کویت عبدالله اوجالان از طریق وکلای مدافع خود بیانیه ای صادر و درباره عواقب متوقف نکردن حملات ایران به گروهک پژاک در نوار مرزی کردستان عراق هشدار داد!

پژاک شاخه گروه تروریستی پ ک ک در ایران است و اوجالان هم اکنون محکومیت حبس ابد خود را  جزیره امرالا ترکیه می گذراند.

وی گفته است ایران بازی خطرناکی انجام می دهد و ترکیه این موضوع را درک نمی کند. ایران حملات به پژاک را متوقف نکرده است و علیه ترکیه نیز اعمال فشار کرده است زیرا ایران به دنبال برتری نظامی در منطقه است.

براساس این گزارش، مراد قاریلان سخنگوی پ ک ک نیز تهدید کرده است در صورتی که ایران، پ ک ک را تهدید کند این گروه عملیات های مسلحانه اش را در خاک ترکیه متوقف و به خاک ایران منتقل خواهد کرد.

در پی حملات گاه و بیگاه تروریست های پژاک به خاک ایران و به شهادت رساندن تعدادی از شهروندان ایرانی ، نیروهای مسلح ایران حملات شدیدی را علیه مواضع این گروهک آغاز کردند و ضربات شدیدی به آنها وارد کردند.

به نظر می رسد بیانیه اخیر منتسب به اوجالان ، نشان می دهد ضربات وارده بر پژاک کاری بوده است.

 

بی‌بی‌سی فارسی دلش بیشتر برای آمریکایی‌ها می‌سوزد تا ایرانی‌ها

 

رسانه ایران: از زمان دستگیری سه کوهنورد آمریکایی در ایران به اتهام جاسوسی، بی.بی.سی فارسی برای لحظه ای هم که شده از یاد آنان غفلت نورزیده است.

 

سارا شورد، جاش فتال و شین بائر، سه کوهنورد آمریکایی هستند که از طریق مرزهای عراق به طور غیر قانونی وارد ایران شده بودند. همین مساله نیز موجب شد تا توسط نیروهای مرزبان ایران دستگیر و تحویل مراجع قضایی شوند.
 
پس از مدتی سارا شورد با قرار وثیقه، آزاد شد. او بلافاصله راهی آمریکا گشت و دو آمریکایی دیگر را تنها گذاشت. هرچند گفته بود که برای جلسه ی محاکمه اش باز می گردد اما چنین اتفاقی نیفتاد.

 

BBC فارسی اما در این میان تلاش داشته از این فرصت استفاده کند و علیه ایران هجمه ی رسانه ای راه بیندازد. بی آنکه بپذیرد تخلفی صورت گرفته، ورودی غیرقانونی رخ داده، و از همه مهمتر، رسیدگی به این پرونده در صلاحیت مرجع قضایی ایران است و نباید با سیاسی کاری به موضوع نگریست.

 

این شبکه به طور مستمر در بخش های خبری خود به ویژه بخش “60 دقیقه”، اخبار مربوط به این آمریکایی ها را پوشش می دهد؛ حتی اگر ناچیز باشد. همچنین، با دعوت از سارا شورد برای حضور در برنامه ی “به عبارت دیگر” به فضای احساسی علیه ایران و حکم داده نشده ی دادگاه، دامن می زند.

 

باید گفت که این رویه ی آمریکا دوستی BBC فارسی وقتی مشهودتر می شود که این شبکه هیچ توجهی به ایرانی های زندانی شده در آمریکا ندارد؛ حتی زندانی هایی که به دلایل واهی محبوس شده اند.

 

خانم “شهرزاد میرقلی خان” یکی از این دست زندانیان است که دولت آمریکا بی هیچ توضیح روشنی اقدام به حبس او کرده است؛ آن هم در شرایطی بسیار اسفبار و رنج آور.

 

عدم توجه بی.بی.سی فارسی به خانم میرقلی خان و افرادی شبیه او که ایالات متحده به زندانی کردن غیر قانونی آنها اقدام کرده، گواه این است که این شبکه هیچ توجه صادقانه ای به ایرانی ها ندارد بلکه همواره سیاست های انگلیس و غرب در اولویت قرار دارند.

 

این رویه ی فارسی زبانان بی.بی.سی نشان می دهد که زبان فارسی تنها نقطه ی اشتراک این شبکه با مردم ایران است و نقطه ی اتصال دیگری را با آنان نمی توان یافت.
 
 
 
تشکیک در سلامت انتخابات، توسط علی مطهری

هنوز چند ماه مانده به انتخابات مجلس نهم، پروژه تشکیک در سلامت انتخابات از سوی برخی افراد کلید خورد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، علی مطهری با طرح مسائلی سلامت انتخابات را زیر سوال برد. مطهری که گفته است قصد کاندیداتوری در لیست اصلاح طلبان را دارد گفته است: در خیلی موارد دولت ذی نفع است و نمی‌شود که طرف ذی نفع خود برگزارکننده انتخابات باشد.

عضو فراکسیون اصولگرایان تدوین قانون جامع انتخابات را برای کشور لازم دانست و اعلام کرد: برگزارکننده انتخابات نباید صرفا دولت باشد، در واقع کل نظام و قوای سه‌گانه باید برگزارکننده انتخابات باشند.
 
علی مطهری با تاکید برضرورت تدوین لایحه جامع انتخابات، گفته است: بطورکلی تدوین چنین قانونی برای کشور کار لازمی است، از این جهت که برگزار‌کننده انتخابات نباید صرفا دولت باشد. نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات واسلامشهردر مجلس شورای اسلامی افزود: در واقع کل نظام و قوای سه‌گانه باید برگزارکننده انتخابات باشند، چرا که در خیلی موارد دولت ذی نفع است و نمی‌شود که طرف ذی نفع خود برگزارکننده انتخابات باشد.
 
پیش از این در آستانه انتخابات شخصیت هایی نظیر هاشمی رفسنجانی نیز در سلامت انتخابات تشکیک کرده و این بار عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفته است: معتقدم که باید یک ترتیبی داده شود که هیات برگزارکننده انتخابات صرفا دولت نباشد، البته دولت مجری است ولی آن هیات تصمیم‌گیرنده باید مرکب از نمایندگان کل نظام باشد. مطهری درباره نحوه اجرای چنین تغییری در قانون انتخابات کشور، اظهار کرد: درهرحال باید چنین کاری انجام بگیرد و اگر این موارد در لایحه جامع انتخابات وجود نداشته باشد به هر حال باید راه‌حلی پیدا کرد که این تغییرات صورت گیرد.
 
وی در گفت‌وگو خانه ملت که گفته می شود منتسب به علی لاریجانی است، با اشاره به تاخیر دولت در ارسال لایحه جامع انتخابات به مجلس، گفت: حتی اگر دولت هم این لایحه را به مجلس ندهد می‌شود به صورت طرح آن را به مجلس ارایه کرد.
 
 

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/16:: 1:2 عصر     |     () نظر
سردار حسینی در مراسم بزرگداشت شهید «علیرضا موحد دانش»:
یادگاران شهدا توطئه‌ جریان فتنه و انحرافی را از انقلاب دور می‌کنند

فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) تهران گفت: جریان فتنه و جریان انحرافی مانند دو لبه قیچی، جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و ارزش‌ها را نشانه گرفته است اما یادگاران شهدا با رهبری آیت‌الله خامنه‌ای این توطئه‌ها را نیز نقش بر آب خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا»، مراسم بزرگداشت سردار شهید «علیرضا موحد دانش» و فرماندهان شهید لشکر 10 سیدالشهدا (ع) در قطعه 28 گلزار شهدای بهشت زهرا (س) با حضور سردار بهرام حسینی مطلق فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران، پدر شهیدان «محمدرضا و علیرضا موحد دانش»، سرداران دفاع مقدس و جمعی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران و امت شهید پرور با قرائت زیارت عاشورا و مدیحه سرایی برگزار شد.

سردار بهرام حسینی‌ مطلق در این مراسم ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و سردار شهید موحددانش، اظهار داشت: شهید موحددانش، تیپ سیدالشهدا (ع) را پایه گذاری کرد و بعدها این تیپ به لشکر سیدالشهدا (ع) تبدیل شد و هم اکنون به عنوان سپاه سیدالشهدا (ع) در دفاع از آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی همیشه در خط مقدم حضور دارد.

وی ادامه داد: شهید موحد دانش زندگی معنوی و ساده‌ای داشت؛ به طوری که چند روز بعد از مراسم خاکسپاری برادر شهیدش، وی با لباس مقدس سپاه و در مراسم ازدواج‌اش که در مسجد بود، حضور یافت و در سالگرد ازدواجش در کنار دوستان شهیدش آرام گرفت.

فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران بیان کرد: تمام برنامه‌های شهید موحددانش بر اساس فرمایشات امام خمینی (ره) و کلام ایشان بود و در دوران کوتاهی که فرماندهی لشکر سیدالشهدا (ع) را بر عهده داشت، فرماندهان لایقی را تربیت کرد که شهید «محسن وزوایی» و شهید «رستگار» از یاران نخبه این شهید بودند.

وی اضافه کرد: امروز جوانان به برکت خون پاک شهیدان احساس تکلیف می‌کنند و با آمدن به زیارت مزار شهدا انرژی می‌گیرند تا برای انجام به وظایف دینی محکم‌تر قدم بردارند.

سردار حسینی مطلق ادامه داد: خانواده شهدا صاحب انقلاب هستند و خون بهترین فرزندان آنها در مسیر پاسداری از انقلاب اسلامی بر زمین ریخته شده است و طبیعی است که این خانواده‌ها بیشتر از هر کسی این نظام را حمایت کنند.

وی گفت: نه تنها خانواده شهدا و تمام یاران شهدا، بلکه نسل سوم و چهارم انقلاب متأثر از رشادت‌های رزمندگان در صحنه‌های مختلف به میدان آمدند که نمونه بارز این حضور را در دوران فتنه 88 مشاهده کردیم؛ آنها در طول 8 ماه مقاومت، توطئه بزرگی را از انقلاب دور کردند.

سردار حسینی مطلق با بیان اینکه امروز دشمن روش خود را تغییر داده است، اظهار داشت: شاید به مانند دوران دفاع مقدس علیه ما وارد میدان نشود اما دست از دشمنی خود برنداشته است؛ جریان فتنه و جریان انحرافی مانند دو لبه یک قیچی، جمهوری اسلامی، ولایت فقیه و انقلاب و ارزش‌ها را نشانه گرفته است اما با توجه به تجربه‌ای که امت شهید پرور در فتنه 88 و این جریان کسب کردند، با حضور مردم متدین و یادگاران شهدا و با رهبری و سکانداری الهی ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای این توطئه نیز نقش بر آب خواهد شد.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/15:: 11:26 صبح     |     () نظر

جریان انحرافی تومور مغزی است

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفت‌و‌گو با دویچه وله از تلاش‌های اصول‌گرایان برای ایجاد وحدت سخن می‌گوید. او همچنین، احمدی‌نژاد را به بیماری تشبیه کرد که به‌تازگی عمل جراحی تومور مغزی انجام داده است.

http://up.vatandownload.com/images/qulb61flwqes6k6atij.jpgاز آیت‌الله مهدوی کنی تا آیت‌الله مصباح یزدی، از افراد “جبهه‏‌ی پایداری” تا اعضای “کمیته‏‌ی وحدت اصول‏گرایان”، این روزها بین اصول‌گرایان ایران صحبت از لزوم وحدت است.

با این همه برخی افراد عضو “جبهه‏‌ی پایداری”، ترکیب “کمیته‏‌ی وحدت اصول‏گرایان” را ناعادلانه می‌دانند و در طرف مقابل، برخی دیگر از اصول‌گرایان نیز با بدبینی به تشکیل “جبهه‏‌ی پایداری” می‌نگرند.

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفت‌و‌گو با دویچه وله هدف از تشکیل جبهه پایداری را “مقابله با جریان انحرافی و جلوگیری از متمایل شدن اصول‌گرایان به سمت هاشمی رفسنجانی در انتخابات آینده، عنوان می‌کند.”

دویچه وله: چه اتفاقی افتاده که برخی از یاران، حامیان و وزرای دیروز محمود احمدی‌نژاد تصمیم به تشکیل جبهه‌‏ای جداگانه و دارای مرزبندی با، “جریان انحرافی” (به تعبیر خودشان) گرفته‌اند. اصلا این جبهه با چه هدفی تشکیل شده است؟

حمیدرضا ترقی: هدف از ایجاد جبهه پایداری، دو نکته‏‌ی مهم است. یکی مقابله‏ با جریان انحرافی‏ که در درون دولت به‌وجود آمده و دیگری مقابله با طرفداران آقای هاشمی در انتخابات آینده است. بنابراین با این دو هدف، جبهه پایداری تلاش خواهد کرد از تمایل اصول‏گرایان به سوی آقای هاشمی جلوگیری کند و طرفداران آقای احمدی‏‌نژاد را از عقبه‏‌ی جریان انحرافی جدا کند.

با وجود آن‌که مهدوی کنی فعالیت با وجود آن‌که مهدوی کنی فعالیت “جبهه پایداری” را موجب تضعیف جبهه اصولگرایی اعلام کرد، مصباح یزدی در همایش “جبهه پایداری” گفت: «حضور ما درجبهه پایداری به معنای تضاد و اختلاف نیست.»

پیش از این آیت‏‌الله مهدوی کنی اعلام کرده بود، فعالیت “جبهه‌ی پایداری” موجب تضعیف جبهه‏‌ی اصول‏گرایی خواهد بود. از دیگر سو، آیت‏‌الله مصباح یزدی گفت، تشکیل “جبهه‏‌ی پایداری” به معنای تضاد و اختلاف بین اصول‏گرایان نیست. این تناقض و اختلاف نظر از کجا ناشی می‌شود؟

اختلاف‏ نظری نبوده! تاکید آقای مهدوی کنی این بود که اگر جبهه‏‌ی پایداری موجب جدا شدن از صف اصول‏گرایان نشود، مشکلی نخواهد داشت و هم‏چنان در راستای وحدت اصول‏گرایان ظرفیت خود را به‏ کار خواهد گرفت. اما اگر جبهه پایداری بخواهد صف خود را جدا کند، ممکن است جبهه‏‌ی اصول‏گرایان را تضعیف کند.

آیت‏‌الله مصباح یزدی هم تقریبا همین نکته را تاکید کرد که هدف از تشکیل جبهه پایداری، انشقاق از صف اصول‏گرایان نیست و وحدت را حفظ خواهد کرد. منتها سعی‌اش‏ بر این است که این دو گرایش را در انتخابات و در جمع اصول‏گرایان پررنگ‏تر بکند.

سرنوشت محمود احمدی‏‌نژاد و نقش او در زمزمه‏‌های وحدت اصول‏گرایان چیست؟ برخی تحلیل‏‌گران عنوان می‏‌کنند وظیفه‏‌ی آقای احمدی‏‌نژاد که حذف اصلاح‏‌طلبان و حمله به افرادی مانند آقای هاشمی رفسنجانی بوده، تمام شده است.

ایشان فعلا رییس دولت هستند و دولت هم به‏‌طور طبیعی نباید دخالتی در انتخابات داشته باشد و باید یک مجری بی‏‌طرف باشد. بنابراین اگر رسالت‏‌هایی هم برای ایشان تعریف شده، طبیعتا این رسالت‏‌ها به جریان‏‌های سیاسی واگذار می‌شود و نه به شخص ایشان.

چرا در مدت کوتاهی، محمود احمدی‏‌نژاد که بین اصول‏گرایان ایران چهره‏‌ای محبوب بود، به‏ یک‏باره به چهره‏‌ای مغضوب تبدیل شد؟

وقتی انسان سالمی یک‏باره دچار تومور مغزی می‏‌شود و یک بیماری درونی پیدا می‏‌کند، این بیماری و تومور مغزی، توان او را از بین می‌برد و مشکلاتی برای بدن آن فرد به‏‌وجود می‏‌آورد.

جریان انحرافی در درون دولت، چنین توموری است که این تومور بسیاری از توان‏مندی‏‌ها و نقاط مثبت دولت را از بین برده و الان نظام در حال جراحی این تومور است. لذا به‌طور طبیعی همان آثار و تبعاتی که برای چنین بیماری پدید می‏‌آید، برای آقای احمدی‏‌نژاد هم پدید آمده و امیدوار هستیم با تلاش دستگاه‏ قضایی و دستگاه‏‌های مسئول، ایشان از این وضعیت نجات پیدا کنند.

فکر نمی‏‌کنید حذف اصلاح‌‏طلبان از صحنه‏‌ی قدرت سیاسی ایران، یکی از دلایل به‌وجود آمدن اختلافات بین اصول‏گرایان بوده است؟

هنوز که [اصلاح‌طلبان] از عرصه‏‌ی سیاسی کشور حذف نشده‏‌اند! آن‏ها در رقابت‏‌های گذشته حضور فعال داشتند و در رقابت‏‌های این دوره هم جا برای فعالیت‏‌شان وجود دارد. بستگی به خودشان دارد که کی بخواهند از صحنه خارج شوند. ولی تا الان اصلاح‌طلبان در صحنه حاضر بوده‏‌اند. بنابراین هیچ اثری در رابطه با این نوع مسائل، ناشی از حذف آن‏ها یا کم‏رنگ شدن اصلاح‌طلبان نبوده است.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/15:: 11:26 صبح     |     () نظر
"پ ک ک" یک سازمان تروریستی است
بررسی هویت سازمان "پ ک ک"

 

شناسایی « پ ک ک» بعنوان تروریست موجب توقف فعالیت کسانی خواهد شد که بطور غیر رسمی به این سازمان حمایت می کنند، لذا بایستی اقداماتی در راستا شناسای این تشکیلات بعنوان یک سازمان تروریستی انجام و از نمایندگان پارلمانی طرفدار این اقدام نیز حمایت شود.

بولتن نیوز: فضایل آقامالی رهبر حزب مام میهن و نماینده پارلمان آذربایجان در رابطه با ارزش حقوقی اظهارات چندی پیش الهام علی اف در جریان سفر طیب اردوغان به باکو که « پ ک ک» را یک سازمان تروریستی خوانده بود، چنین اظهار عقیده می کند که پس از این اظهارات رییس جمهوری آذربایجان در شناسایی پ ک ک بعنوان سازمانی تروریستی ارزیابی حقوقی مساله دیگر اهمیت چندانی ندارد.

گفتنی است که برخی از کارشناسان بر ضرورت طرح مساله شناسایی « پ ک ک» بعنوان سازمان تروریستی از سوی پارلمان آذربایجان برای دادن ارزش حقوقی به اظهارات مورد نظر رییس جمهور این کشور تاکید می کنند.

آقامالی با یادآوری اظهارات رییس جمهوری آذربایجان در محکومیت اقدامات تروریستی علیه ترکیه در جریان سفر عبداله گل رییس جمهور آن کشور به آذربایجان، خاطر نشان می کند که الهام علی اف این بار صراحتا از سازمان « پ ک ک» بعنوان تروریست نام برده است. بعقیده وی، رییس جمهور آذربایجان به نمایندگی از جانب کشور و دولت سخن گفته و لازم است جلسه ویژه پارلمان آذربایجان برای شناسایی « پ ک ک» بعنوان سازمان تروریستی برگزار بشود. به گفته آقامالی، رییس جمهور آذربایجان با بیان موضع و عزم دولت و ملت آذربایجان ، «پ ک ک» را ترورریست خوانده و ارزیابی در سطحی بالاتر از این چه میتواند باشد؟ 

 

این نماینده پارلمان آذربایجان در عین حال مانعی برای تصویب قانونی در راستای انجام اقدامات حقوقی در مقابله با « پ ک ک» نمی بیند و در عین حال فکر نمی کند که هواداران « پ ک ک» بتوانند مانع تصویب چنین قانونی بشوند. به گفته وی، در آذربایجان چنین حمایتی از « پ ک ک» وجود ندارد و صرفا ممکن است از سوی اشخاص و افراد متفرقه نسبت به این تشکیلات رغبت نشان داده بشود و چنانچه این رغبت فراتر از عقیده بوده و گروه یا دسته ای در آذربایجان از « پ ک ک» حمایت بکند، در اینصورت این گروه یا دسته توسط دستگاههای انتظامی و قضایی متلاشی و اعضای آنها به محاکمه کشیده می شود.

در اینحال، الواسط علی اف کارشناس حقوقی معتقد است که به دلیل قانونمدار بودن دولت اذربایجان، مساله « پ ک ک» نیز باید از طریق قانونی حل و فصل بشود. به گفته این کارشناس، این مساله چندین بار از سوی برخی نمایندگان پارلمان مطرح شده است و ارگانهای رسمی و قانونگذاری آذربایجان نیز باید در قبال « پ ک ک» اعلام موضع بکنند.

 

این کارشناس با تاکید بر ضرورت انجام مذاکراتی در راستای شناسایی « پ ک ک» بعنوان یک سازمان تروریستی انجام بگیرد. بگفته وی، تروریست شناخته شدن « پ ک ک» در اذربایجان، دست این تشکیلات را خودبخود از امکانات حقوقی کوتاه خواهد کرد و ورود اعضای این تشکیلات به آذربایجان را ممنوع خواهد کرد. بعقیده این حقوقدان، این کاری نیست که یک مقام دولتی یا رییس جمهوری کشوری بتواند بر اساس خواسته خود به جرا درآورد. لذا، حل این مساله بر اساس قوانین ضروری است.

به گفته وی، شناسایی « پ ک ک» بعنوان تروریست موجب توقف فعالیت کسانی خواهد شد که بطور غیر رسمی به این سازمان حمایت می کنند، لذا بایستی اقداماتی در راستا شناسای این تشکیلات بعنوان یک سازمان تروریستی انجام و از نمایندگان پارلمانی طرفدار این اقدام نیز حمایت شود.

البته پرواضح است که "پ ک ک" یک گروهک تروریستی است و باید هر چه سریعتر در لیست گروهک های تروریستی قرار بگیرد تا هیچ کشوری حق کمک مالی و نظامی به این گروهک تروریستی را نداشته باشد.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/15:: 11:26 صبح     |     () نظر
کوتاهی علما در حمایت از رهبری وقایع مشروطه را رقم خواهد زد

سردبیر روزنامه رسالت طی یادداشتی نوشت: ملت ما سال 88 را در مقابله با فتنه گران سپری کردند و انتظار داشتند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که به حق از ارکان نظام هستند مردم را در این مقابله همراهی کنند. اما این رکن را در کنار رهبری ندیدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه رسالت درسرمقاله خود با عنوان "خطای تاریخی! "به قلم محمد کاظم انبارلویی آورده است:‏

دیروز سالروز صدور فرمان مشروطیت بود. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پایگاه خبر رسانی خود یک یادداشت خوب به مناسبت سالگشت مشروطه نوشته است. وی در این یادداشت آورده است: "روحانیت نباید خطای تاریخی خود را تکرار کند و برنامه اختلاف افکنی دستهای پنهان ولی فعال استعمار را در داخل کشور همراهی نماید. "

خطای تاریخی روحانیت در دوران مشروطه چه بود؟ برنامه اختلاف افکنی دست‌های پنهان ولی فعال استعمار چه مشخصاتی داشت؟

آقای هاشمی رفسنجانی در مقاله خوب خود به این دو سئوال پاسخ نمی‌دهد اما هشدار می‌دهد؛ "طراحان نقشه‌های شوم عصر مشروطه امروز به میدان آمده‌اند تا با سوءاستفاده از اختلاف سلیقه‌های داخلی و ادبیات به ظاهر ارزشی، برنامه روحانیت ستیزی خود را کامل کنند. این گروه تلاش می‌کنند مردم را از روحانیت جدا کنند و در میان روحانیون اختلاف بیندازند که متاسفانه این روزها شاهد آنیم "

طراحان نقشه‌های شوم عصر مشروطه چه کسانی بودند؟ کدام گروه امروز تلاش می‌کند مردم را از روحانیت جدا کند؟

آقای هاشمی رفسنجانی در نوشتار خود به این دو سئوال هم پاسخ نمی‌دهد. اما اندیشیدن به سئوالات مطرح در نوشتار ایشان خالی از لطف نیست. می‌شود با باز خوانی حوادث مشروطه به تک تک این سئوالات از این باب پاسخ گفت که عبرتی باشد برای آینده که به تعبیر ایشان خطای دوران مشروطیت تکرار نشود.

تقریبا تا آنجا که حافظه تاریخ اجازه می‌دهد مشروطه از شکل گیری کمیته‌ای 9 نفره در باغ میکده در خیابان گمرک در سال 1284 شمسی با سوگندی که حضار یاد کردند شکل گرفت. حضرات آیات شیخ فضل‌الله نوری، سید عبدالله بهبهانی و سید محمد طباطبایی از جمله شخصیت‌های برجسته و روحانی در راس این کمیته بودند و از کسانی چون سید جمال‌الدین واعظ اصفهانی، ملک المتکلمین و دولت آبادی نیز دراین کمیته یاد می‌شود.

آنها ظاهرا در آنچه نفی می‌کردند همصدا بودند. اما پس از فرمان مشروطه در آنچه که به‌عنوان تصویر مطلوب در ذهنشان بود به راه‌های متفاوت رفتند.

جریان روشنفکری غربی و نیز مداخلات روس و انگلیس در امور انقلاب مشروطه آنها را به بیراهه کشاند. اصلاح طلبان آن روز با گفتمان "عدالت " و "شورا " به میدان آمده بودند اما به تعبیر شیخ فضل‌الله نوری آنها دستور عدل را از پاریس و نسخه شورا را از انگلیس آورده بودند طبیعی بود که علما و فقهایی چون آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری نمی‌توانستند آن دستور و نسخه را بپذیرند.

اگر علمای آن روز دست روشنفکران غربی را می‌خواندند رضاخان از وسط آتش و خون و کشت و کشتار مشروطه همانند ناپلئون پس از انقلاب فرانسه بیرون نمی‌آمد. اگر مکتب "سامرا " و "مکتب نجف " در تئوری پردازی گفتمان مشروطه و نزدیک کردن فهم خود از فلسفه سیاسی اسلام به یک صراط می‌رسیدند، در روز روشن یک فقیه مجاهد همچون آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری را در میدان توپخانه تهران به دار نمی‌آویختند.

اگر علما سیاست‌های روس و انگلیس را سناریو خوانی می‌کردند و برای هر سناریو برخورد عالمانه، شجاعانه و مجاهدانه داشتند رهبران روحانی مشروطه یکی به دار، دیگری با گلوله کشته نمی‌شد و سومی در انزوا سیاسی و گمنامی به ملاقات خدا نمی رفت.

اگر رهبران مشروطه می‌دانستند قدرتهای جهانی در قراردادهای 1907، 1915 و 1919 چه خوابهایی برای نابودی ملت و دولت ایران دیده‌اند این قدر بی‌پروا بر روی هم چنگ نمی‌زدند.

ماموریت جریان روشنفکری وابسته در آن دوره پدیده دو قطبی پروتستان و کاتولیک در میان روحانیت بود تا در این شکاف بنشیند و به تعهدات خود دروابستگی به اجانب عمل کنند.

جریان روشنفکری می‌خواست استبداد بسیط قاجاری را به استبداد مرکب رضاخانی تبدیل کند و این را از روی ترجمه و تجربه انقلاب فرانسه به صورت آرمانی دنبال می‌کرد و این دگردیسی را ما در کارنامه سیاسی تقی‌زاده‌ها به خوبی می‌توانیم ببینیم.

این یک سئوال کلیدی است که چرا با اینکه در راس جنبش تنباکو و جنبش مشروطه و نهضت مشروطه علما و مراجع عالی قدر بودند کار به جایی رسید که روشنفکران ضد دین وارث آن ‌شدند، اما در انقلاب اسلامی این اتفاق نیفتاد.

به نظر می‌رسد مردم عصر امام خمینی (ره) این تجربه را داشتند که هرگز به جریان روشنفکری اعتماد نکنند و لذا آنها را در غائله بنی‌صدر و غائله 18 تیر و غائله خرداد 88 تنها گذاشتند. اما برخی علما هنوز این تجربه تاریخی را به کار نمی‌برند گاهی به قدرتهای خارجی و نیز جریان روشنفکری اعتماد می‌کنند و خسارتهایی را به بار می‌آورند.

فتنه سال 88 که می‌رفت اقتدار ملی را مخدوش کند از همین جنس بود. جنگ نرم آمریکا وانگلیس و رژیم صهیونیستی در فتنه 88 نظیر همان مداخلات روس و انگلیس در نهضت مشروطه و نهضت ملی در امور داخلی ایران بود.

همراهی روشنفکران با افسران و ژنرالهای جنگ نرم در رادیوها و رسانه‌های غربی با جنگ نرم آمریکا نظیر همان همراهی روشنفکران وابسته با دولتهای غربی در به دار کشیدن آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری در جریان مشروطه بود.

مردم خوب این را حس می‌کردند. نظام، رهبری و ولایت فقیه هدف اصلی دشمن و روشنفکران و فریب خوردگان بود.
ملت ما سال 88 را در مقابله با فتنه گران سپری کردند و انتظار داشتند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که به حق از ارکان نظام هستند مردم را در این مقابله همراهی کنند. اما این رکن را در کنار رهبری ندیدند و گلایه‌هایی داشتند که در 9دی و 22 بهمن در تظاهرات سراسری بیان کردند.

اگر خطای تاریخی روحانیت را در مشروطه بخواهیم رصد کنیم آن است که آنها در همراهی با آیت‌الله شیخ فضل‌الله نوری -که به تعبیر جلال آل احمد نعش او بردار علامت استیلای غرب زدگی در ایران است- کوتاهی کردند. اکنون هم اگر برخی علما درحمایت از رهبری و ولایت فقیه و مراجع عظیم الشان کوتاهی کنند ممکن است ما به همان سرنوشت مشروطه دچار شویم.

البته یک تفاوت هم اینجا وجود دارد و آن اینکه مردم در نهضت امام خمینی(ره) علی رغم بی‌مهری شمار اندکی از علما به نهضت و رهبری نهضت با هوشیاری تمام در حمایت از انقلاب ورهبری آن کوتاهی نکردند و همین سِّر پایداری واستمرار نهضت امام خمینی(ره) است.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/15:: 11:26 صبح     |     () نظر
آقای مطهری از پیشگاه ملت عذرخواهی کنید

پاسداران خادمین مظلوم همیشگی انقلاب

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با پایان پذیرفتن جنگ تحمیلی و با تائیدات مقام معظم رهبری (حفظه الله) با تاسیس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) به جبهه اقتصادی وارد گردیده و در طول این سالیان منشاء خدمات عظیم اقتصادی و آبادی در کشور گردیده ، حال چه شده که با تصدی یک وزارتخانه احتمال فساد پاسداران و ... مطرح می شود و سپاه از ورود به این مسائل نهی می شود ؟؟؟

 

بسم الله الرحمن الرحیم

یا هادی اهدنا الصراط المستقیم و خلصنا من هوی نفسی

چندی پیش بدنبال مسجل شدن معرفی سردار قاسمی بعنوان گزینه دولت برای تصدی وزارت نفت رادیو ها و سایتهای خبری و تحلیلی ابر قدرتها شروع به سمپاشی علیه وی نمودند و در غالب گزارشات و تحلیلهای خود نوشتند که وزارت نفت ایران و ریاست سازمان نفتی اوپک قرار است بدست فردی نظامی و پاسدار بیفتد و وضعیت ثبات قیمتها و ... در خطر است و چه و چه و شروع به سیاه نمایی و تبلیغات منفی برعلیه وزیر پیشنهادی دولت نمودند ، این عکس العمل از سوی شبکه های وابسته به نظام استکباری امری طبیعی بود زیرا با تصدی وزارت نفت آنان کمتر می توانستند چشم طمع به این وزارتخانه داشته باشند ، ضد انقلاب خارج نشین و فتنه گران نیز در اقدامی هماهنگ همین مطالب را تکرار کردند و تبلیغات وسیعی درمذمت ورود برادران سپاه به این حیطه براه انداختند که این امر نیز تا حدودی خارج از انتظار نبود زیرا عناصر فتنه همواره هم جهت با استکبار حرکت می نمایند و اگر برخلاف تبلیغات و خواست آنان مطلبی را عنوان نمایند جای تعجب دارد ، اما در جریان رای اعتماد به وزیر نفت متعجب شدیم وقتی همان عناوین و مطالب را از حنجره نماینده مردم تهران آقای علی مطهری شنیدیم ، ایشان با اظهار دلسوزی و با استناد به اوامر حضرت روح الله (ره) عنوان نمودند که تصدی وزارت نفت توسط یک پاسدار به مصلحت نبوده و ممکن است فساد آور باشد و چه و چه ...

جالب اینجاست که ایشان به فرامین حضرت روح الله (ره) استناد کرده اند که ایشان فرمودند پاسداران در سیاست داخل نشوند و تصدی وزارت نفت را که یک وزارت اقتصادی است توسط یک پاسدار برخلاف فرامین آن عزیز سفر کرده تلقی نمودند و ... گذشته از اینکه هدف این آقا در طرح چنین مسائلی چه بوده ، و حتی اگر بپذیریم به فرض محال ایشان نیت خیرخواهانه ای داشته اند باید به ایشان متذکر شویم که :

1 – وزارت نفت یک وزارت استراتژیک و اقتصادی بوده و ثبات در این وزارتخانه به منزله ثبات در اقتصاد کشور است و ثبات اقتصادی باعث ثبات سیاسی و درنتیجه استحکام پایه های انقلاب است و حفظ ثبات نظام از اهم وظایف سپاه و پاسداران انقلاب است .

2 –  تعداد زیادی از عزیزان سپاه پاسداران در مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر حضور دارند و بعنوان نماینده مردم خادم کشور میباشند ، قطعا نمایندگی مجلس یک پست سیاسی است لکن این امر منافاتی با اوامر حضرت روح الله (ره ) نداشته و ندارد زیرا همانگونه که آن عزیز سفر کرده بارها متذکر شده بودند و مقام معظم رهبری نیز تاکید فرمودند حضور نیروهای پاسدار و نظامی در جریانات سیاسی ممنوع است و خلاف، اما حضور در پستهای سیاسی قطعا به منزله ورود در جناحها و جریانات سیاسی نیست و این دو مقوله از قابل تفکیک هستند .

3 – در دولت نهم و دهم و دولتهای پیشین بعضا عزیزان سپاه پستهای مهم سیاسی را متصدی شده بودند که در آن دولتها هیچگاه این شائبه پیدا نشد ، حال چگونه است که این آقا تصدی یک وزارتخانه اقتصادی را نافی اوامر حضرت امام (ره ) می داند ؟؟؟

4 – سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با پایان پذیرفتن جنگ تحمیلی و با تائیدات مقام معظم رهبری (حفظه الله ) با تاسیس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) به جبهه اقتصادی وارد گردیده و در طول این سالیان منشاء خدمات عظیم اقتصادی و آبادی کشور گردیده ، حال چه شده که با تصدی یک وزارتخانه احتمال فساد پاسداران و ... مطرح می شود و سپاه از ورود به این مسائل نهی می شود ؟؟؟

5 – براساس قانون اساسی سپاه از مجموعه های تحت امر مستقیم ولی امر مسلمین و فرماندهی معظم کل قواست و چنانچه خطری متوجه شاکله سپاه پاسداران گردد قطعا معظم له با آن مخالفت خواهند فرمود و پاسداران نیز مطیع اوامر ایشان خواهند بود ، حال چه شده که آقای علی مطهری خود را برای سپاه و نظام دلسوزتر از حضرت سید علی (حفظه الله ) می دانند و عزیزان سپاه را ارشاد می فرمایند ؟؟؟!!!

با عنایت به موارد مختصر ذکر شده لازم می دانیم بار دیگر به این آقا که به واسطه نسبتشان به شهید مطهر علامه مطهری به عنوان نماینده تهران راهی مجلس شده اند متذکر شویم که :

جناب آقای مطهری

شما در قضیه فتنه سال 1388 نتوانستید مواضع درستی اتخاذ کنید و بعد از آن نیز با ایراد سخنان پوچ و بی معنی در خصوص نهضت آزادی و غیره نشان دادید که مرد این میدان نیستید پس مناسب تر آن است که سیاست را به اهلش واگذارید و بیش از این نام شهید مطهری را که نزد مردم شهید داده ایران اسلامی عزیز است و قابل احترام به بازی نگیرید و احترام پدر بزرگوارتان را نگه دارید و به افکار آن شهید والامقام بیشتر بیندیشید و عمل نمائید .

خطر فساد و تباهی در کمین همه انسانهاست و عزیزان سپاهی هم مصون از آن نیستند و معصوم هم نیستند اما این عزیزان به واسطه اطاعت محض از ولی امر مسلمین حضرت سید علی (حفظه الله ) کمتر امکان در دام افتادن را دارند ، ما و شما چطور ؟؟؟ آیا سایرین معصومند ؟؟؟؟

همسویی حضرتعالی با عناصر فتنه و شبکه های بیگانه در طرح این مسائل امت حزب الله را نسبت به شما و افکارتان بدبین تر از قبل نموده لذا شایسته است ضمن طلب مغفرت از حضرت باریتعالی از مردم عزیز ایران و کسانی که شما را بر کرسی نمایندگی نشانده اند و بخصوص عزیزان سپاهی که لباس سبزشان را کفن خود می دانند و در راه دفاع از آرمانهای انقلاب از همه چیز خود گذشته اند و هزاران شهید را تقدیم نظام اسلامی نموده اند و همواره در خط مقدم مبارزه با استکبار حضور دارند عذر خواهی و طلب بخشش نمائید .

خداوندا ؛ در این دنیا نعمت اطاعت محض از رهبری و شهادت در راه خودت را بر ما ارزانی دار و در آن دنیا ما را از شفاعت همرزمان شهیدمان و همنشینی با امام الشهداء و همسنگرانمان محروم نفرما .  

آرش کماندار

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/15:: 11:26 صبح     |     () نظر

اینترنت و فرهنگ استفاده از آن

وقتی یک تکنولوژی و فناوری بصورت بومی؛ بمرور زمان تکمیل می شود و جامعه کم‌کم با ابعاد مختلف آن آشنا می‌شود . خود را برای استفاده صحیح از آن آماده می‌کند. در مقابل وقتی کشوری از یک دانش و فناوری مهم و در عین حال جذاب و تاثیر گذار کاملاً دور بوده باشد، بمحض وارد کردن آن تکنولوژی بدلیل افزایش بیش از حد تقاضا، گسترش تکنولوژی جدید با سرعت فوق‌العاده زیادی در مدت کوتاهی انجام می‌پذیرد و درعمل مانند یک شوک به جامعه می‌باشد بدون آنکه عموم مردم هنوز تمرین و آمادگی لازم برای هضم و برخورد صحیح با این تکنولوژی را داشته باشند. اینترنت فضایی مجازی و بسیار گسترده است که استفاده از آن روز به روز در حال افزایش می باشد.
 
اینترنت در ابتدا با هدف تبادل اطلاعات خاص از به هم متصل شدن چند شبکه ی کامپیوتری در ارتش ایالات متحده ی آمریکا متولد شد و بعد از مدتی به بخشهای خصوصی آن کشور و کشورهای دیگر رسید. در سال 1372 به همت مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات تهران (IPM)  اینترنت وارد ایران شد.
 
در حال حاضر موارد استفاده از اینترنت بسیار زیاد شده و روز به روز هم در حال افزایش است. حال که این تکنولوژی را وارد کرده ایم باید در این زمینه آموزشهای لازم را هم به کاربران آن بدهیم و سیاستهای فرهنگی جامعه را برای استفاده صحیح از آن تطبیق دهیم تا کمتر شاهد آسیب پذیری در این زمینه باشیم. در حال حاضر فرهنگ استفاده از اینترنت به کاربران آموزش داده نشده است. چرا که باید در اینترنت هدفمند وارد شد و استفاده کرد. اینترنت یک بازار جهانی برای خرید و فروش اطلاعات است.
 
می‌توان از این بازار به نحو مطلوب استفاده شود یا به جهت عدم فرهنگ‌سازی و وجود محدودیت‌های اجتماعی و سیاسی تاثیرات منفی جبران ناپذیری ایجاد کرد.داشتن دانش اطلاعاتی لازم و مناسب در مورد هر فناوری جدید در بین عموم مردم ، خود یکی از مهم ترین عوامل موثر در دارا بودن فرهنگ درست برای استفاده از آن فناوری می باشد.یکی از مهمترین عوامل فرهنگ سازی خود وب سایتهای اینترنتی هستند که باید سازماندهی شوند و کنترل لازم روی آنها اعمال شود،که متأسفانه در حال حاضر قوانین کاملا مشخصی برای وب نویسان تعریف نشده است.
 
عدم وجود قوانین مشخص در فضای اینترنت کشور باعث شده تا هر فرد با هر طرز فکر و سطح اطلاعاتی ، مطالب خود را در اینترنت منتشر کند و فضای اینترنت را با چالش هایی روبرو سازد.البته منظور مقابله با جریان آزاد اطلاعات نیست ولی همان گونه که تمامی امورات، دارای قوانین و محدوده هایی است باید دنیای وب نیز از این قوانین مستثنی نباشد.
 
برخی از وب سایتها برای جذاب تر نمودن صفحه وبشان از لینکها و صفحات وب غیر اخلاقی و یا بی فایده استفاده می کنند که از جمله اثرات منفی اینگونه لینکها و صفحات وب: 
 
1) بد جلوه دادن اینترنت ایران در سطح جهانی و داخلی
2) اتلاف وقت و پرداخت هزینه اینترنت اضافی به خاطر بهره برداری غیر مفید 
3) ایجاد انحرافات اخلاقی و فکری در جامعه   
4) وارد شدن کدهای مخرب و ویروسهای رایانه ای به رایانه (که به بیش از 3 میلیون رسیده) و ... . 
 
قطعاً باید اعتراف کرد که جای تدریس و آموزش فرهنگ صحیح استفاده از اینترنت در مدارس و دانشگاه ها و حتی در درون خانواده های ما خالی است. شاید دلیل اصلی نبود این آموزش ها را می توان عدم آشنایی کافی خانواده ها و توجه نکردن کافی به اثرات مخرب فناوری های جدید در جامعه دانست. اتاق های گفتگو مجازی یا همان چت روم ها، فضایی برای وقت گذرانی جوانان شده در صورتی که می توان از این ابزار برای تبادل اطلاعات علمی، فرهنگی، دینی و ... مفید استفاده کرد. 
 
وب گردی معضل فراگیر شده، کاربران به جای جستجوی هدفمند در ایتنرنت، بدون هدف از صفحه وبی به صفحه وب دیگر برای وقت گذرانی سیر می کنند. تجارت الکترونیک یکی از فعالیتهایی است که روز به روز در حال گسترش است و می توان به جای وب گردی و اتلاف وقت به این تجارت پرسود روی آورد. آمارها نشان می دهد کاربران اینترنت در ایران حدوداً 75 درصد زمان اینترنت خود را استفاده تفریحی اعم از وب گردی، اتاقهای گفتگو،بازی های آنلاین و... می کنند و این زنگ خطریست برای برنامه ریزان فرهنگی کشور. فرهنگ سازی نیاز به برنامه ریزی دارد، نمی شود با فیلترینگ و ترمینیشن تعداد معدودی سایت با هزینه های گزاف، که کاربران نیمه حرفه ای هم به راحتی با روشهای تونلی آن را دور می زنند، فرهنگ سازی کرد.زیرا که اصل خود تکنولوژی اینترنت بر آزادی اطلاعات است و نمی توان با محدود کردن، فرهنگ استفاده از آن را اصلاح کرد.
 
البته نمی توان به طور کامل بی اثر بودن فیلترینگ در اینترنت را اعلام کرد به حتم ایجاد موانع در مقابل سایت های غیر مفید می تواند ثمربخش باشد ولی هرگز نمی توان این نوع مقابله ها را در برابر سیل عظیم اطلاعات غیر مفید موجود در وب کافی دانست. امیدواریم برای ایجاد بستری سالم جهت استفاده کاربران در اینترنت برنامه ریزهای لازم صورت گیرد و جوانان هم با آگاهی و بصیرت بیشتر با استفاده صحیح از اینترنت در جهت پیشرفت خود و کشور گام بردارند.البته قابل ذکر است که در سال های اخیر فعالیت های قابل تقدیری نظیر برخورد با وب نویسانی که با انتشار مطالب غیر اخلاقی و پوچ باعث آلوده شدن فضای اینترنت کشور شده بودند انجام گرفته است.
 
همان طور که بحث شد ما نمی توانیم با کنترل و محدود سازی هر نوع فناوری اعم از اینترنت، فرهنگ مناسب استفاده از آن فناوری را ایجاد کنیم.متاسفانه کشور ما در زمینه استفاده مناسب از دانش و فناوری های بیگانه جدید، همواره با مشکلاتی روبرو بوده است.که جا دارد برای فناوری هایی که حداقل در آینده با آنها روبرو خواهیم شد برنامه ریزی مناسب و دقیق داشته باشیم.که این امر نیز، نیاز به توجه برنامه ریزان فرهنگی کشور دارد.
 
محسن قهرمانی
 

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/11:: 5:56 عصر     |     () نظر

از هاشمی بپرسید چرا سکوت کرده؟

نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه همه باید درباره فتنه 88 موضع‌گیری شفاف داشته باشند، در پاسخ به سؤالی درباره سکوت هاشمی رفسنجانی در این باره اظهار داشت: خود آقای هاشمی باید پاسخ دهد که چرا در این باره سکوت کرده است.

حسن غفوری‌فرد نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با فارس، درباره لزوم ارائه لیست واحد توسط اصول‌گرایان در انتخابات مجلس نهم گفت: اصول‌گرایان مدت‌هاست که تصمیم گرفتند براساس مدل 8+7 و با یک لیست واحد در انتخابات مجلس نهم ورود پیدا کنند و امیدوارم این وحدت تا آخر حفظ شود.

* نظام اسلامی از هیچ‌کس شرط نمی‌پذیرد

وی در پاسخ به به سؤالی مبنی بر اینکه مصاحبه‌ای از شما منتشر شد که در این مصاحبه در مورد خاتمی و شرط گذاری‌های وی مطالبی مطرح کردید. نظر شما در خصوص ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات مجلس نهم چیست، افزود: من فکر می‌کنم اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس نهم وارد می‌شوند. آنها اول اعلام کردند که برای ورود به انتخابات مجلس شرط می‌‌گذارند اما نظام اسلامی از هیچ‌کس شرط نمی‌پذیرد.

غفوری‌فرد تأکید کرد: هرکس که می‌خواهد به ملت ایران خدمت کند، باید افتخار هم کند و طبیعی است نظام اسلامی از اصلاح‌طلبان هیچ شرطی را نمی‌پذیرد و فکر می‌کنم بالاخره اصلاح‌طلبان وارد انتخابات مجلس شده و فعالیت می‌کنند.

* اصول‌گرایان با وحدت کامل در انتخابات مجلس نهم حاضر می‌شوند

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: هیچ انشقاقی در حال حاضر میان اصول‌گرایان وجود ندارد و مطمئناً اصول‌گرایان با وحدت کامل در انتخابات مجلس نهم حاضر می‌شوند.

* از خود هاشمی رفسنجانی بپرسید چرا سکوت اختیار کرده است

این نماینده مجلس در پاسخ به این سؤال که آقای هاشمی رفسنجانی خیلی وقت است که سکوت اختیار کرده است. دلیل آن را چه می‌‌دانید، اظهار داشت: از خود آقای هاشمی بپرسید. من نظریات وی را نی‌دانم. نظرش را از خودش بپرسید که چرا سکوت اختیار کرده است اما فکر می‌کنم به خصوص در بحث فتنه 88 همه باید مواضع روشن اتخاذ کنند.

* طبیعی است کسانی که در فتنه 88 دخیل بودند صلاحیت‌شان در انتخابات مجلس رد می‌شود

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سؤال که اصلاح‌طلبانی که در فتنه 88 دست داشتند، آیا می‌توانند در انتخابات مجلس نهم شرکت کنند؟ گفت: طبیعی است کسانی که در فتنه 88 دخیل بودند صلاحیت‌شان رد خواهد شد. کسانی که مملکت را به آشوب کشیدند و مشکلاتی را برای ملت ایجاد کردند نباید انتظار داشته باشند که صلاحیت‌شان برای خدمت در مجلس شورای اسلامی تأیید شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: البته در این خصوص تصمیم‌گیری با شورای نگهبان قانون اساسی است و من نه توصیه‌ای دارم و نه تعیین تکلیف می‌کنم اما مشخص است کسانی که در فتنه 88 دست داشتند صلاحیت‌شان در این انتخابات مجلس رد می‌شود.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/11:: 5:56 عصر     |     () نظر

مشت آهنین سپاه بهترین راه مقابله با پژاک

 

دولت آلمان به علت پذیرفتن حاج احمدی رهبر این گروهک تروریستی باید قبول مسئولیت کند و این در حالی است که علیرغم ادعاهای حقوق بشری غرب، آلمان از سران پژاک حمایت کرده و منافقین نیز به سردمداری انگلیس از لیست گروههای تروریستی، خارج شدند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ادعاهای حقوق بشر غرب با حمایت از سران گروهکهای تروریستی، تناقض داشته، تصریح کرد:‌در شرایطی که آلمان و سایر کشورهای غربی، قوانین بین المللی درباره مبارزه با گروههای تروریستی را رعایت نمی کنند، بهترین روش، همان سیاست مشت آهنین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نمایش اقتدار نظام است.

 

علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد در خانه ملت در پاسخ به سؤال خبرنگار باشگاه خبرنگاران درباره گروهک تروریستی پژاک، اظهار داشت: دولت آلمان به علت پذیرفتن حاج احمدی رهبر این گروهک تروریستی باید قبول مسئولیت کند و این در حالی است که علیرغم ادعاهای حقوق بشری غرب، آلمان از سران پژاک حمایت کرده و منافقین نیز به سردمداری انگلیس از لیست گروههای تروریستی، خارج شدند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تصریح کرد: وقتی کشورهایی مانند آلمان و غرب به قوانین بین المللی مبارزه با تروریسم، عمل نمی کنند، بهترین روش همان سیاست مشت آهنین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نمایش اقتدار نظام، است.

 

بروجردی در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه علت سخنان متناقض مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی، چیست، گفت: مدیرکل آژانس همواره در سخنانش، سهمیه ای را برای آمریکا و غرب، قائل بوده و علیرغم تابلوی شفاف ایران که مورد تأیید بازرسان متعدد آژانس است اما دبیر کل آژانس به صورت تناقض آمیز عمل می کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود:‌ مدیر کل آژانس با اظهارات خود در جاهای مختلف، علامت سؤال هایی را در برابر فعالیتهای صلح آمیز هسته ای ایران، گذاشته که کاملاً‌ غیر فنی ، سیاسی و خارج از چهارچوب وظایف آژانس است لذا ‌این امر از سوی جمهوری اسلامی ایران غیرقابل قبول است.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 90/5/11:: 5:56 عصر     |     () نظر
<      1   2   3   4   5   >>   >