سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چگونه از اهل دانش باشد کسی که در مسیرآخرت رو به دنیا دارد و چیزی را که به وی زیان می رساند، از آنچه به وی سود می بخشد بیشتر دوست دارد . [عیسی علیه السلام]
میهن نیوز

 

تعویق مذاکرات سازش تا وقتی که آب ها از آسیاب بیفتد

فرستاده ویژه باراک اوباما در امور خاورمیانه، تلویحاً از شکست مذاکرات سازش خبر داد. به گزارش رسانه های غربی و عربی، جرج میچل پس از آن که نتوانست مقدمات ادامه مذاکرات را فراهم کند، از پایان مذاکرات مستقیم خبر داد و گفت مذاکرات به صورت غیرمستقیم ادامه می یابد. میچل در 2 روز گذشته چندین بار با مقامات رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطینی ملاقات کرد تا امکان ادامه مذاکرات را فراهم کند. این مذاکرات به خاطر از سرگیری شهرک سازی توسط صهیونیست ها در کرانه باختری رود اردن با چالش مواجه شده بود.

ابو ردینه از مقامات تشکیلات خودگردان می گوید: «هیچ پیشرفتی در مذاکرات حاصل نشده و صهیونیست ها نمی خواهند به خواسته ما برای توقف شهرک سازی اعتنا کنند.» سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی هم در گزارشی نوشت: علت ناکامی مذاکرات، سرکشی طرف فلسطینی (؟!) در مورد درخواست توقف شهرک سازی است. اکنون مذاکرات به حالت غیرمستقیم برگشته و فلسطینیان یک گام به عقب برداشته اند!

در همین حال گفته، شد تعویق مذاکرات نوعی توافق آمریکا و اسرائیل و تحمیل خواسته خود به تشکیلات خودگردان است تا پس از اینکه آب ها از آسیاب افتاد و شهرک سازی عادی شد، بعدها مجدداً بتوان مذاکرات جدید را شروع کرد! گزارش روزنامه های صهیونیستی حاکی از آن است که اسرائیل با وجود امتیازات بزرگ پیشنهادی آمریکا حاضر به توقف شهرک سازی نشده است. روزنامه های معاریو و یدیعوت آحرونوت گزارش دادند: آمریکا پیشنهاد داده بود اسرائیل در ازای توقف شهرک سازی برای 2 ماه (!)، تسلیحات و سامانه های موشکی و هواپیماهای پیشرفته جنگی دریافت کند و همکاری های امنیتی این رژیم با آمریکا در مسائل حساس منطقه گسترش یابد و آمریکا تجاوز اسرائیل به لبنان را قانونی اعلام کند.

آحرونوت تأکید می کند: حتی در دوران بوش هم چنین امتیازهای بزرگی در ازای توقف کوتاه مدت شهرک سازی به اسرائیل پیشنهاد نشده بود. یادآور می شود پیش از این محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان با وجود هشدار قبلی نسبت به از سرگیری شهرک سازی، اعلام کرد نباید در توقف مذاکرات عجله کرد. بنابراین پیش بینی می شود پس از جا افتادن تجاوز تازه صهیونیست ها به حقوق ملت فلسطین، عروسک محمود عباس برای خیمه شب بازی جدید مذاکرات به صحنه آورده شود.

 

 

آجان کشی در نمایش اپوزیسیون

 

یکی از عناصر ضدانقلاب خارج نشین گزارشی خواندنی از تجمع بی فروغ گروهک ها به هنگام حضور رئیس جمهور اسلامی ایران در نشست سازمان ملل ارائه کرد. «شکوه- م» متاسفانه درست روز قبل از اجرای برنامه اعتراضی در برابر سازمان ملل، متوجه شدم که نمی توانم در این مراسم شرکت کنم.
 
شب قبل از آن وقتی از دوستی درباره ساعت و محل حضور مخالفان در مقابل سازمان ملل پرسیدم، او با لبخند معناداری گفت: «کدام گروه؟» و وقتی نگاه پرسشگر مرا دید، ادامه داد که «قرار است هر ساعت یکی از گروهها آنجا باشد. دقیقا نمی دانم که کدام گروه در چه ساعتی قرار است تظاهرات شان را انجام دهند، اما فکر می کنم که ساعت 9 تا 10 فدائیان، 10 تا 11 مجاهدین، 11 تا 12پادشاهی خواهان، 12 تا 1 جمهوری خواهان، 1 تا 2 سکولارها و...»
 
با حیرت پرسیدم که این تقسیم بندی یعنی چه؟ این ترتیب را چه کسانی داده اند؟ و اصولا چرا این تقسیم بندی صورت گرفته است؟ او پاسخ داد که «درست نمی دانم اما می گویند چون سال گذشته بین مخالفان دعوایی اتفاق افتاده، امسال هیئتی تحت عنوان هیئت برگزارکننده، نزد پلیس می روند و می گویند که به علت درگیری پارسال بهتر آن است که امسال گروهها جدا جدا بیایند و هرکدام فقط در آن ساعتی که متعلق به آنهاست میکروفون در اختیارشان باشد و تظاهرات شان را انجام دهند. اعضای این هیئت پلیس را قانع می کنند که از این ترتیب حمایت کند.»
 
وی با اشاره به چند نفره و بی رمق بودن هر یک از این تجمعات می نویسد: تا وقتی این ترتیب را دیدم، باورم نمی شد که این مسئله واقعیت داشته باشد ولی این چه منطقی است که مقابل غیرایرانی ها و رسانه های بین المللی، جمع های کوچک و متفرق را به عنوان اپوزیسیون به نمایش بگذارند؟ من مقابل سازمان ملل رفتم اما دلم نیامد حتی به نزدیک جایی که مخالفان، گروه گروه یا بهتر است بگویم تکه تکه فریاد می زدند، بروم.
 
شایان ذکر است پیش از این برخی رسانه های غربی با اشاره به اینکه بزرگترین تجمعات اپوزیسیون توسط سازمان مجاهدین خلق (منافقین تروریست) و به استعداد چند ده نفر برگزار شد، تصریح کرده بودند که همین اتفاق نشانه زوال جنبش سبز در خارج از ایران است.
 
 
 
 

«کُلت» آغشته به سیانور؛ سلاح اهدایی آمریکا به جند الشیطان

 

نیروهای آمریکایی مستقر در پاکستان با هدف انجام ترورهای خیابانی توسط گروهک جند الشیطان، نوعی سلاح کلت کمری آغشته به سم سیانور را در اختیار آنان قرار داده‌اند. به گزارش خبرنگار جنبش سرخ حسینی عناصر وابسته به گروهک تروریستی جندالشیطان قصد دارند در ادامه اقدامات سوء خود علیه مواضع جمهوری اسلامی ایران، ضمن شناسایی اماکن مذهبی، دولتی و پرتردد اقدام به انجام عملیات انتحاری کنند.

عناصر گروهک مذکور قصد دارند با انجام اقدامات خرابکارانه و متعاقب آن جمع کردن مردم در محل‌های انفجار به منظور کمک‌رسانی، عملیات انتحاری دیگری را انجام تا تعداد بیشتری از مردم را به شهادت برسانند و یا مجروح کنند. گفتنی است، خواهر شرور عبدالمالک ریگی به همراه تعدادی از زنان و دختران بلوچ تحت عنوان فدائیان گروهک به صورت غیرمجاز از کشور خارج و به گروهک جندالشیطان ملحق شده و تحت آموزش‌های لازم در راستای انجام عملیات انتحاری، ترور و اقدامات سوء امنیتی قرار گرفته‌اند.

همچنین نیروهای آمریکایی مستقر در کشور پاکستان با هدف انجام ترورهای خیابانی توسط عناصر وابسته به گروهک مذکور، نوعی سلاح کلت کمری آغشته به سم سیانور را در اختیار آنان قرار داده‌اند. لازم به ذکر است اخیرا تعداد 3 نفر از عوامل انتحاری وابسته به گروهک تروریستی جندالشیطان با هدف انجام عملیات انتحاری در حین برگزاری مراسم نمازجمعه اهل تشیع در شهرستان زاهدان از طریق مرزی کلاته کامبوزیا به آن شهرستان وارد شده‌اند. افراد مذکور قصد دارند برای انجام اقدامات خرابکارانه خود از جلیقه‌های انفجاری استفاده کنند.

 

 

فتنه و مدعیان بارگذاری

بقایای سلطنت طلبها و معتقدین به ادامه پادشاهی خاندان پهلوی که زخم خورده امام(ره) و انقلاب اسلامی می باشند و در طول سی سال گذشته از هیچ توطئه و دسیسه ای برای اعاده رژیم شاهنشاهی فروگذار نکرده اند ، در جریان اغتشاشات و فتنه میر حسین موسوی ، خاتمی وکروبی ،به عنوان مهمترین  حامی جنبش سبز مطرح گردیده وبه ادعای خودشان بیشترین هماهنگی هارا با جنبش سبز داشته ودر اغتشاش آفرینی ها و ایراد خسارات به مردم و اموال عمومی نقش اساسی داشته اند ، بخشی از اقدامات این گروه در حمایت از فتنه به اعتراف خودشان بقرار زیر می باشد :

1- حمایت های تبلیغی وتشویقی
2- بسیج رسانه های گروه ( شبکه های ماهواره ای ، فضای مجازی و ...)
3- برگزاری میتینگ و تجمعات در آمریکا واروپا
4- تشویق وترغیب ایرانیهای ساکن در خارج از کشور به حمایت از جنبش (فتنه) سبز
5- رایزنی وجلب توجه موسسات و مجامع مختلف بین المللی
6- تشکیل ده ها NGO اجتماعی در داخل ایران وخارج
7- ترتیب ده ها مصاحبه  با خاندان پهلوی وشخص اعلیحضرت در حمایت از جنبش سبز
8- بعهده گرفتن بخش عظیمی از هزینه های تبلیغی ومیتینگ های سیاسی
9- تشکیل ستادهای فکری و حمایتی با بهره گیری از مجرب ترین کارشناسان بین المللی
10- سازماندهی مجدد هواداران داخل کشور و نزدیک کردن مواضع آنها به جنبش (فتنه) سبز
11- استفاده از نفوذ و مناسبات سیاسی و به خط کردن بسیاری از مجامع بین المللی و شخصیتهای مهم دنیای سیاست و جلب حمایت نمایندگان پارلمان هاو سناتور های امریکایی از هر دوجناح دمکرات وجمهوری خواه .
12- تلاش در جهت محکومیت های جهانی رژیم وفعال کردن کمیسیون ها وسازمانهای بشر دوستانه
13- تشکیل ستاد جمع آوری و توزیع تصاویر خیزش مردمی علیه رژیم
14- برگزاری ده ها جلسه هماهنگی با نمایندگان جنبش سبز و انجام وبرآورده نمودن نیازهای بیرونی جنبش
15- هماهنگی با دولتهای اروپایی و آمریکایی برای پذیرش پناهندگان
16- ایجاد کانال های اطلاع رسانی جدید در داخل کشور
17- تامین بخشی از نیاز های مالی جنبش در داخل
18- خنثی سازی فعالیتهای رسانه ای رژیم در خارج
19- استفاده از تمام پتانسیل مخالفین رژیم در خارج (هنرمندان ، سیاستمداران ، اندیشمندان ، ناراضیان و....)
20- برجسته سازی نماد جنبش (فتنه) به عنوان نماد وحدت مخالفین نظام با هر ایده و مرام سیاسی ، مذهبی و...

ملاحظه : همانگونه که ملاحظه می شود سلطنت طلبان مدعی هستند که اساس شکل گیری و فعالیتهای فتنه بر دوش آنها بوده است ، والبته این ادعارا دیگر ضد انقلابیون فراری هم دارند ، به عنوان مثال منافقین مدعی سازماندهی و هدایت اغتشاشات می باشد و اعلام داشته که حامیان فتنه در حقیقت هواداران منافقین هستند و یا ملی گراها ، لائیک ها وحتی بهایی ها هم در این وادی مدعی می باشند ، به این ترتیب این سئوال مطرح است که نقش سران فتنه و حامی آنها آقای .... در این آشی که هرکدام مدعی بار گذاری آن می باشند چه بوده است.

 

 

آشکار وپنهان3 / بازی پایان و آغاز

شنیده شده آقایان میر حسین موسوی و سید محمد خاتمی ، تصمیم گرفته اند برای پایان دادن به حرف وسخن ها و شایعات مربوط به اختلافات و جدایی خاتمی از فتنه ، در یک مصاحبه مطبوعاتی (مصاحبه های صوری با سایتهای وابسته به فتنه) شرکت نموده وآخرین مواضع خود را به صورت شفاف بیان نمایند. منابع نزدیک به این دو فتنه گر اعلام نمودند ، در واقع این مصاحبه توجیهی خواهد بود بر پایان فتنه و آغازی بر روند معمول اصلاح طلبان در نقش آفرینی در عرصه هاس سیاسی نظام جمهوری اسلامی و انطباق فعالیتهای جریانات دوم خردادی با قوانین جاریه کشور .

 

 

قربانی:سخنان علی مطهری سخیف است

عضو علی البدل هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس سخنان علی مطهری را کاملا بی ارزش و سخیف دانست و گفت: هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان باید در مورد افرادی مانند مطهری که فرمایشات روشن رهبر معظم انقلاب را نادیده می گیرند، تذکر جدی داده و با قاطعیت پیگیر این موضوع باشد. علی مطهری امروز در نامه ای به رئیس قوه قضائیه، بدون توجه به تاکیدات چندین باره رهبر معظم انقلاب، بار دیگر ادعای سابق خود را تکرار و "فتنه 88" را یک اختلاف داخلی توصیف کرده است.

این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس حتی طرف مقابل جریان فتنه را هم "فتنه گر" نامیده و از آیت الله آملی لاریجانی خواسته است که "هر دو طرف فتنه" را محاکمه کند. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب جریان فتنه را جریان مخالفت جمهوری اسلامی و علیه انقلاب دانسته است. موسی قربانی، عضو علی البدل هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس در گفت‌وگو با شبکه ایران در واکنش به اظهارات آقای علی مطهری گفت: سخنان مطهری کاملا بی ارزش و سخیف است.

وی ادعاهای آقای علی مطهری را تشنج زا دانست و اضافه کرد: اساسا این بحث‌ها را در شرایط فعلی خلاف منویات رهبر معظم انقلاب می دانم. عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به اینکه طبق فرمایشات رهبر انقلاب نباید سخنان اختلاف برانگیز مطرح شود چه رسد به سخنانی که از اساس نادرست باشد، تاکید کرد: فتنه یک طرف بیشتر ندارد و آن هم مشخص است. قربانی در پایان خواستار ورود هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان مجلس به این موضوع شد و اظهار داشت: هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان باید در مورد افرادی مانند مطهری که فرمایشات روشن رهبر معظم انقلاب را نادیده می گیرند تذکر جدی داده و با قاطعیت پیگیر این موضوع باشد.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 89/7/11:: 8:3 عصر     |     () نظر

 

سپاه اگر در سیاست وارد نشود سپاه نیست

سپاه اگر در سیاست وارد نشود سپاه نیست

سردار همدانی در باره بیانیه سپاه در مورد حوادث مقابل خانه کروبی می گوید:شاید ما نباید آن بیانیه را درباره عدم دخالت در مقابل منزل آقای کروبی می دادیم. سیاست > چهره ها  - سردار همدانی در باره بیانیه سپاه در مورد حوادث مقابل خانه کروبی می گوید:شاید ما نباید آن بیانیه را درباره عدم دخالت در مقابل منزل آقای کروبی می دادیم.

محمود عزیزی: دو ساعت و نیم طول کشید تا بالاخره بعد از اقامه نماز به امامت سردار توانستیم با حسین همدانی فرمانده سپاه محمد رسول الله گفت و گو کنیم. قبل از مصاحبه با «خبر» بازدید وزیر ارتباطات از نمایشگاه هفته دفاع مقدس و رایزنی با نماینده شهرداری درباره نظافت دهکده مقاومت- محل برگزاری نمایشگاه یادیاران- دلایلی بود که مصاحبه را به تاخیر انداخت.

فرماندهی لشکر 27 محمد رسول الله(ص)، معاون مرکز راهبردی سپاه، مشاور عالی فرمانده کل سپاه و نیز جانشینی فرمانده نیروی مقاومت بسیج مسئولیت هایی بوده که همدانی پیش از این تجربه کرده است. آبان 1387 و به دنبال تغییرات ایجاد شده در ساختار سپاه و تشکیل سپاه‌های استانی، لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص) و منطقه مقاومت بسیج تهران بزرگ در یکدیگر ادغام و به سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ تغییر نام یافت.

بر خلاف تصور بعد از نماز سردار پیشنهاد کرد در همان مکانی که نماز خواندیم به گفت و گو بنشینیم و این گونه شد که مصاحبه 60 دقیقه ای با فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) در مقر دهکده مقاومت روی زمین برگزار شد تا بر خلاف همه مصاحبه ها خبری از میز و صندلی نباشد.

****

سردار! به نظر شما اصلی ترین  مساله ای که در شرایط حاضر کشور را تهدید می کند چیست؟از ابتدای انقلاب اسلامی ما یک تهدید بیشتر نداشتیم که تا الان هم همان باقی است و آن موضوع ارزش ها و باورها است. دستاورد وقوع انقلاب اسلامی بیداری ملتها بود، چیزی که آنها به شدت با آن مخالف بودند. برای همین بعد از پیروزی انقلاب دنبال ایجاد شکاف بودند؛ بعدا به این نتیجه رسیدند که با جنگ تحمیلی ضربه شست و پتک آهنی را وارد کنند و انقلاب تازه شکل گرفته را از بین ببرند.

وقتی در جنگ به هدف خود نرسیدند دنبال تهی کردن و خالی کردن «باورها» رفتند؛ باورهایی که در میادین جنگ نتوانستند آن را تغییر دهند. آنها الان دهها مرکز تحقیقاتی و راهبری و مطالعاتی ایجاد کرده اند تا بفهمند چطور ایرانی ها 8 سال از جان خود گذشتند. لذا می بینید از دوران بعد از دفاع مقدس می آیند به باورهای مذهبی ما حمله می کنند. بنابراین تهدید امروز نظام جنگ نرم است و تهدید نظامی اولویت دوم است.

برنامه های شما برای مقابله با این تهدید ها چه بوده است؟ما در دو بخش شکلی و محتوایی کار کردیم. امروز بر اساس همین تدبیر و نسخه به دنبال این هستیم که جمعیت 8 میلیون و500 هزار نفری تهران همگی بسیجی شوند.در این صورت ما دیگر مشکلی نخواهیم داشت.

این ایده ای واقعی است سردار؟واقعی است. از این منظر که اسلام می گوید ایده آل نگاه کنید. ما باید برای خودمان مدینه فاضله تعریف کنیم تا به آن برسیم. اگر قصدمان این باشد که ایرانی آباد داشته باشیم نباید به کشور خودمان محدود شویم.

صحبت های شما از جنبه مدیریت استراتژیک درست است، منتها ما باید بستر واقعیت ها را هم ببینم. فکر می کنید نگاه به بسیج در شرایط حاضرهمان نگاه قبل از انتخابات سال 88 است؟نه، قطع و یقین نیست. ما سال گذشته احساس کردیم که بیش از این باید عمق بخشی داشته باشیم. ببین! تا قبل از این بد تفهیم شده است. ما می گویم همه مردم بسیجی هستند. ما بسیجی را بد تعریف کردیم. ما می گویم هر کس که دلش برای  نظام و اسلام و  ایران می ثپد، بسیجی است ولو اینکه مسلمان نباشد. ما اگر بسیجی را از آن محدوده تنگ پایگاه خارج کنیم و بگویم که بسیج اندیشه و فکر است، آن زمان دایره شمول ما فراتر از تعدادی از افراد است. آن وقت خانمی که در خانه فرزندانش را بزرگ می کند بسیجی است. معلمی که  خوب درس می دهد، بسیجی است. هر راننده ای که خوب خدمت می کند این می شود بسیجی.

ولی می پذیرید که این تعریف هیچ گاه طی سالهای گذشته عام نشده است.بله، شما اگر مریض شوید و به نسخه پزشک عمل نکنید، این موجب تشدید بیماری می شود. امام راحل برای ما نسخه پیچیده و دائم راهنمایی کرده است. امام دائم از ملت تشکر کرده است. در سالهای جنگ از جمعیت حدود 50 میلیونی ما یک میلیون در جبهه ها حضور یافتند.

یک میلیونی  از 36 میلیون جمعیت آغاز جنگ؟یک میلیون از 36 میلونی که بعدا به 50  میلیون رسید. ما 50 میلیون آخر جنگ جمعیت داشتیم. آن زمان یک میلیون نفر از مردم ما در جبهه ها حضور یافتند. پس بقیه چه می کردند؟ ما می گویم بقیه نقش پشتیبانی داشتند؛ ما این گونه تعریف می کنیم. ما می گویم کسانی که با جنگ هم موافق نبودند و حتی کمک مالی  نکردند، اما مخالفت نداشتند و رزمنده ها را تضعیف نمی کردند، آنها هم در دفاع مقدس ما - ولو کم- سهم دارند. ما می گویم مردمی که 9 دی سال قبل آمدند در دفاع از ولایت، اینها بسیجی هستند. اینهاچند نفر هستند؟ شما می گوید با این تعریف آرمان ما درباره بسیج تحقق پیدا نمی کند؟! تفکیک ما تا پیش از این غلط بوده است؛ ما نسخه امام را عمل نکردیم.

اشاره داشتید به واقعه9 دی. تجربه سال گذشته چه نقاط مثبت و منفی برای کشور داشت؟من از یک منظر دیگری به حوادث سال 88 نگاه می کنم. تاریخ انقلاب ها نشان داده هر انقلابی که خود را در مسیر حوادث صیقل ندهد، شکست می خورد. انسان هم همین طور است. بچه های که در ناز و نعمت بزرگ می شوند در مقابل یک سختی به بن بست می رسند. لذا من رخدادهای سال 88 را یکی از کمین های می دانم که بحمدالله کاروان انقلاب از آن عبور کرد. پیش بینی من این است که کمین های سخت تری در پیش داریم. انقلاب ما اگر می خواهد نامش انقلاب بماند حتما باید حوادث این چنینی را در مسیر خودش انتظار بکشد.

من جواب سوالم را نگرفتم. تجربه های سال قبل نقاط مثبت و منفی اش چه بود؟درباره نقاط منفی سال گذشته ما این انتظار را داشتیم اما انتظار از برخی ها که ادعای انقلابی بودن را داشتند نداشتیم. 

منظوتان این است که انتظار حوادث سال گذشته را داشتید؟بله، انتظار حوادث فتنه را داشتیم، آن هم بر اساس برآورد اطلاعاتی نه تحلیل و تفسیر. برآورد اطلاعاتی ما می گفت که شبکه های جاسوسی دشمن و با توجه به اختصاص بودجه برای مقابله با انقلاب در کنگره آمریکا برنامه های دارند. ما انتظار داشتیم که حوادثی داشته باشیم. یکی از آنها بهانه انتخابات بود. بنابراین انتظار رخ دادن حوادثی را داشتیم، اما انتظار نداشتیم برخی ها خودشان را به اردوگاه مخالفین ببرند و بر علیه مردم حرکتی انجام دهند.

منظوتان آقایانی است که در انتخابات کاندیدا بودند؟تنها بحث آنها نیست؛ ما بیشتر به عناصر پنهان می پردازیم. کسانی که تا دیروز ادعای دوستی و خط امامی بودن داشتند و در کاروان انقلاب بودند. ما خلاصه نمی کنم اینها را در دو یا سه نفر کاندیدا. درست است که آنها نمایان شدند اما  آنهایی که پشت صحنه مدیریت کردند آنها مهم هستند. ما انتظار این را نداشتیم. تلخی سال گذشته این بود که خیلی خسارت به مردم وارد شد. خیلی خسارت به اعتبار بین المللی ما وارد شد. ما ادعا داریم امنیت ما در بین کشور های منطقه از همه بیشتر است. ادعا داریم که مردم ما یکپارچه و علاقمند به انقلاب هستند. با حوادث سال گذشته چهره بدی در عرصه بین المللی از ایران ثبت شد.

این سوال را از این جهت پرسیدم که برخی معتقدند شاید در مقاطعی نیرویهایی که در حوزه امنیت مسئولیت داشتند دچار غفلت های در برخورد با فتنه شدند؛ یا اینکه بد عمل کردند و تصویری مخدوش از بسیج ارائه شد.برخی می گویند چرا سپاه و بسیج ما سال قبل بدعمل کرد؛ ما این چنین نمی بینیم. ما باید عمیق تر نگاه کنیم. اولا ما بسیج را برای چه زمانی می خواهیم؟ بسیج را برای بسیج می خواهیم یا انقلاب؟ اگر قرار باشد که نظام آسیب ببیند و بسیج آسیب نبیند، ما چنین بسیجی را نمی خواهیم. آیا می پذیریم که نظام ما مورد حمله واقع شد؟ آیا می پذیریم که به مردم ما حمله وارد شد؟ امنیت از آنها گرفته شد؟ اگر این را بپذیریم بسیج فدایی است. یک جا در دفاع مقدس جانش را می دهد و یک جا از آبرویش هزینه می کند. سال گذشته خیلی ها این سوال شما را از من می پرسیدند، سوال جدیدی نیست.

می گفتند چرا بسیج را می آورید در عرصه؟ ما می خواهیم بسیج را چه کارش کنیم؟ بگذاریم در قوطی کبریت بماند. شما ببینید سال قبل چقدر ویرانی درست کردند؛ تخریب را به حد اعلای خودشان رساندند که نمونه اش روز عاشورا است. بسیجی های در هیات داشتند سینه می زدند. گفتیم چه دارید سینه می زنید برای امام حسین، در میدان ولیعصر جسارت شده به تکیه امام؛ شما اینجا سینه می زنید؟ همین که گفتیم مسئول هیات، گفت عزاداری بس است. ما باور نمی کردیم که روز عاشورا جسارت را به حد اعلای خودش برسانند. فکر می کردیم اینها با دولت مخالفند، با برخی بخش های نظام مخالفند اما با امام حسین نباید اینها مخالف باشند. وقتی روز عاشورا چنین جسارتی می کنند بسیج سالم بماند؟ ما چنین بسیجی را نمی خواهیم. ما بسیجی می خواهیم در زمان خطر آبرو، جان و همه سرمایه اش را به میدان بیاورد. ما از 22 بهمن سال قبل جانباز 70 درصدی داریم. ما با هیچکس درگیر نشدیم اما در شهرک غرب و میدان کاج از بالای ساختمان وسیله ای را پرتاب کردند که الان این برادر ما چهار، پنج عمل مغر انجام داده، اما بهبود پیدا نکرده است. سرش دچار آسیب بسیار جدی شده است. اخیرا که من از پزشک اش سوال کردم پزشکان خیلی امیدوار نیستند. ما گل را به کسی می دهیم که آمده اعتراض کرده، اما در مقابل کسی که قمه کشیده و دست بسیجی ما را قطع کرده ما نباید گل بدهیم.

پیش بینی تان از رفتار های آتی کاندیدا های شکت خورده انتخابات چیست؟بنده تحلیل خودم این است که پرونده سران فتنه بسته شده است اما فتنه جدید در دستور کار است و به دنبال این هستند که کسانی را با بهانه های دیگری وارد کنند. با توجه به اینکه مواردی از قانون اساسی - مثل اصل 44 - اجرایی نشده آنها به دنبال پیاده شدن این اصل دنبال ایجاد نارضایتی در مردم هستند و می خواهند بر این موج سوار شوند و مردم را بر علیه نظام بشورانند.

این  تحلیل است یا برآورد اطلاعاتی؟تحلیل

سیاست جذب حداکثری موضوعی بوده که در یک سال اخیر رهبر انقلاب بر آن تاکید کردند. اخیرا هم در دیدار اعضای مجلس خبرگان به این موضوع اشاره کردند. برخی سیاسیون معتقدند منظور ایشان اصلاح طلبان بودند. تحیلل  شما از سیاست جذب حداکثری چیست؟ما در سال گذشته بعد از فرمایشات رهبر انقلاب درباره جذب حداکثری به دنبال روشنگری بودیم. به افرادی که در زندانها  بازداشت بودند مراجعه می کردیم؛ در مواجه با برخی از اینها می دیدم اتاق اینها پر از عکس شهدای انقلاب بود. لذا فهم ما از جذب حداکثری این بود که روشنگری کنیم. یک نهضت روشنگری راه انداختیم با چهار هزار نفر از اساتید، محققیین و روحانیون و برخی دانشجویان بسیجی که در تمام مدارس، مساجد و دانشگاه ها کار روشنگری انجام دادند. کار سختی بود. در جلسات اول با همین سوالات تند مواجه می شدیم که چرا با مردم برخورد شد. وقتی بر اساس منابع اطلاعاتی و با اسناد و مدارک توضیح داده شد با زمینه ای که جوانان ما داشتند آنقدر ریزش از آن طرف انجام شد که ما فکر هم نمی کردیم و شما دیدید در 22 بهمن کمترین تنش را داشتیم. حتی در سال 89 در سالگرد انتخابات ریاست جمهوری و روزهایی که رسانه های بیگانه اعلام کردند که مردم بیایند در خیابان ها، دیگر این حوادث را نداشتیم. حتی شبکه های اینها اخیرا آن قدر فعال شدند و مردم را به تکبیر گفتن دعوت کردند. در همین امسال در هفته گذشته گسترده تبلیغ کردند، اما شما دیدید که به جز دو سه نقطه مشخص در شهر تهران چیزی دیگری نداشتیم. شعار نویسی که سال گذشته بود الان دیگر خبری نیست. بعضی در بازداشتگاه بودند بعد که بیرون آمدند با رفتاری که ما با اینها داشتیم الان جزو کسانی هستند که آمدند در بسیج و به ما کمک می کنند.

سوال من درباره سیاست جذب حداکثری ناظر به اصلاح طلبانی بود که در عرصه سیاسی حضور دارند.ما اعتقاد داریم بر اساس تحلیلی که رهبری دادند جذب حداکثری یعنی هیچ کس ازدایره ما خارج نمی شود، مگر اینکه خودش از اردوگاه خارج شود. در سپاه تهران در بخش افرادی که در راس هستند، مسئولیتی نداریم. آن بخش به جای دیگری واگذار شده است، اما در بخش دیگر کسانی که لیدر بودند اینها کسانی بودند که در نهضت روشنگری با ما همکاری کردند. یک کسی که چهره بسیار شاخص ستاد آقای میرحسین بوده بعدا آمد به همکاری ما و رفت در مدارس بالا شهر سخنرانی کرد و بسیار هم اثر گذار بود.

می شود نام ببرید؟نه! خودش گفته من را رسانه ای نکنید و بگذارید کارم را بکنم. یا فرزند شهیدی در ستاد آنها بوده که وقتی من دو سه ساعت با او  صحبت کردم ایشان اظهار ندامت می کرد و برای جبران کار خودش با ما می گفت من چه کاری می توانم انجام بدهم؟ الان دارد در حوزه جنگ سایبری ما کمک می کند و یک متخصص است. ما هیچ کس را از دایره خارج نمی کنیم. چون آموزه های دینی این را به ما می گوید. من اگر مجاز بودم می رفتم با برخی از این سران فتنه می نشستم و حرف می زدم. چون تکلیف دارم این کار را هم کردم. من  با برخی که بازداشت بودند ومی شناختم رفتم نشستم صحبت کردم  و دیدم که چه چیزی های در ذهنشان است.

دو سه شب بعد از اینکه از مسجد الهادی سلاح کشف شد وقتی آقای غفاری را دیدیم ایشان گفت که «بازهم کار خودتان را کردید. رفتید اسلحه را گذاشتید در مسجد و بعد هم خودتان رفتید گرفتید»؟! من چون آقای غفاری را از قبل می شناسم، می دانم روحیه تندی دارد و این حرکت های ایشان طبیعی است. به همین خاطر قوه قضائیه خیلی برخورد تندی با ایشان نکرد. آقایی بعدا به این موضوع  اعتراض می کرد، وقتی توضیح دادم گفتم:«شما مطمئن باشد کار ما نبوده چون 7 سال در آن مسجد پایگاه بسیج نداشتیم» باز هم قبول نکرد و بعد از حرف من هم تحقیق کرد دید حرف ما درست است.

یک اتفاقی که اخیرا بسیار جنجال به پا کرد تجمعات مقابل منزل آقای کروبی بود که سپاه محمد رسول الله(ص) در بیانیه ای آن را کار افراد «خودسر» اعلام کرد، اما با این حال این بیانیه هم نتوانست کسی را اقناع کند و موضوع همچنان محل ابهام است. شما فکر می کنید با این گونه افراد چگونه باید مواجه شد؟این مظلومیت بسیج است که هر اتفاقی می افتد و سازمان های رسمی مسئولیت نمی پذیرند، به بسیج و سپاه برمی گردانند. مردمی که فداکاری می کنند ،این قدر به آنها  تهمت می زنند.یک ماه قبل  بی بی سی فارسی  میزگرد گذاشت - من خودم نگاه می کردم- می گفت «ما باید برای سپاه و بسیج فکری بکنیم. آنها از موانع بزرگ سر راه ما هستند» احساس کردند این بسیج و این مردم مانع  آنها هستند. بنابراین ممکن است هر اتفاقی را که به بسیج آسیب می رساند به نام آن انجام دهند. شاید ما نباید آن بیانیه را درباره عدم دخالت در مقابل منزل آقای کروبی می دادیم. اصلا نباید بیانیه می دادیم. کار ما نبود و هیچ بحثی هم درباره آن نیست ولی  وقتی می بینیم آنها شروع می کنند مجبور می شویم اعلام کنیم.خود آنها هم بهتر از ما می دانند که سپاه و بسیج آن قدر شجاعت دارد که هر کاری که انجام می دهد اعلام کند و بگوید ما  انجام دادیم.

اما آقای کروبی در عین حال باز هم اعتراض کرد.ما نماینده فرستادیم  آنجا.

منزل آقای کروبی؟بله، آقایان هم متوجه شدند اینها از طرف سپاه و بسیج نیستند. منتها برخی مواقع می بینند که به قول معروف تیغشان برنده نیست برای مشخص شدن می گویند بگویم بسیج تا بعدا خود آنها اعلام کند اینها چه کسانی هستند. لذا ما چنین حرکتی را خلاف تدبیر رهبری می دانیم. ما معتقدیم اگر قرار است هر کسی را محاکمه کنند باید بر اساس قانون باشد. ما پارسال هم اعلام کردیم که هر بسیجی ما که بدون مجوز اقدامی بکند ما درخواست اشد مجازات را می کنیم. ممکن است یک برادری یا خواهری با بسیج بوده اما حالا سالها است که با ما نیست، بعد حرکتی انجام داده است اینکه به حساب ما نمی شود. بسیج همه مردم هستند. ما می گویم آن بخش از مردمی که سازماندهی کردیم و برای انجام ماموریت وارد می کنیم  همه مسئولیتشان را می پذیریم. چه جلوی منزل آقای کروبی باشد و چه جای دیگر.

چرا پس با این افراد هنوزبرخورد نشده است؟این را من نباید پاسخ بدهم. ما که متولی همه کارها نیستیم. مسئول امنیت نیروی انتظامی است و آنها باید پاسخ بدهند.

سردار! فکر می کنید استمرار این حرکت ها ممکن است چه هزینه ها و تبعاتی برای کشور داشته باشد؟ قاعدتا تبعات منفی دارد و ما برخی از آسیب هایش را داریم می ببینیم. به ناچار باید اطلاعیه بدهیم و از خودمان دفاع کنیم. ما از مراجع قانونی پیگیری کردیم و یک دوره ای را مشخص کردیم که اگر چنین حرکت هایی که انجام می شود و به بسیج تهمت می زنند  اگراز مسیر قانونی  به نتیجه نرسید افشا خواهیم کرد.

برخی سیاسیون اصلاح طلب معتقدند دولت نهم و دهم وامدار سپاه است. به نظر می رسد دولت نهم به آرمانهای سپاه نزدیک بوده است. در دولت دهم برخی موضع گیری های اطرافیان رئیس جمهور و خودشان ظاهرا اصولگرایان را نگران کرده است...اولا سپاه و بسیج در همه دولتها -هر انتخاباتی انجام شده- برای مشارکت عمومی ایفای نقش کرده اند.

بالاخره این واضح است که گرایش به این دولت در سپاه بیشتر است. اجازه دهید! اینکه بگوییم همه بسیجیان ما به فردی رای بدهند-اگر ما هم چنین حرفی را بزنیم- مردم تابع ما نیستند. کار ما روشنگری است و بس.

ولی قابل انکار نیست که در مقایسه دو دولت رابطه شما با آقای خاتمی صمیمی نبود.صمیمی بودنش را بعدا می خواهم بگویم. سوال شما چیز دیگری بود. ما در هر انتخاباتی برای افزایش مشارکت کار کردیم. سپاه در دورانی که آقای بنی صدر کاندیدا شد نقش مهمی داشت. من خودم جزو کسانی بودم که تبلیغ می کردم.

برای بنی صدر؟بله، برای ایشان هم تبلیغ کردیم. سپاه همدان واقعا کاندیدایش آقای بنی صدر بود. از این حرف می خواهم به شرایط زمانی اشاره کنم. اینکه می گویند سپاه سیاسی شده درست نیست. اصلا سپاه از روز اول که تشکیل شد، سیاسی بوده است. سپاه اگر وارد عرصه سیاسی نشود اصلا سپاه نیست؛ بسیج نیست. مگر می شود یک بسیجی، فهم و بینش سیاسی نداشته باشد. در آن صورت می شود سربازان امام حسن مجتبی(ع) که به جای اینکه با معاویه بجنگد با امام معصوم جنگ می کند. بنابراین در همه دوره های گذشته جزو وظایف ما بوده که برای مشارکت مردم تلاش کنیم. این رسالت ما است. انجام داده و انجام می دهیم، اما هر رئیس جمهوری را مردم انتخاب کردند ما موظف هستیم که حمایت کنیم. تا چه مرزی؟ چه آقای هاشمی باشد چه آقای خاتمی و چه احمدی نژاد یک خط قرمز داریم.

آن خط قرمز چیست؟ارزش ها. ما ارزیابی می کنیم که دولت کجا نقاط قوت دارد و کجا نقاط ضعف. کجا باید اعتراض کنیم و کجا عبور کنیم.شما نگاه کنید! این بی انصافی نسبت به سپاه است. ما در دوره آقای خاتمی بیشترین دعوت را از ایشان برای شرکت در برنامه های سپاه داشتیم که نسبت به دوره آقای هاشمی بیشتر بوده است. نسبت به آقای احمدی نژاد هم بیشتر بوده است. اینها مشخص است. دائم تمام برنامه های ما را می آمدند. حتی آقای خاتمی در برنامه های هفته بسیج ما صحبت کرده است. برنامه های اردوهای ما را آمدند صحبت کردند. چون اعتقاد داشتیم مردم رای داند ولو اینکه ما مخالف بودیم.

در دولت فعلی هم اشکالاتی می بینیم و همه دلسوران نظام توصیه، تذکر می دهند. ما با هیچ کس نه آقای احمدی نژاد نه هاشمی معامله نکردیم و معامله هم نخواهیم کرد. تعهدی که بین ما و آنها هست این است که به قسمی که یاد کردند که از نظام  و ارزش ها پاسداری کنند وفادار باشند. این خط قرمز ما است.

ما هر جا احساس کنیم لازم است اعتراض کنیم اعتراض می کنیم. ما با منشورکوروش به شدت مخالفیم و این را مخالف سیره امام و آقا می دانیم؛ حالا هر کس می خواهد از منشور کورش بگوید. منتها ما نباید وقتی دولتمردی یک جایی اشتباه کرد همه بر علیه او بسیج شویم. دستور دینی ما می گوید که به طور جمعی نصیحت کنیم. اما آنچه مهم است این است که ما الان در معرض یک تهدید نظامی جدی قرار گرفتیم. البته اعتقادمان است که هنوز  اولویت دوم است. وقتی می بینیم دشمنان ما شاخ و شانه می کشند و بعد هم شاهد تحولاتی مثل نقل و انتقالات نظامی و تخلیه کردن برخی قوای آنها و مانور های مشترک هستیم، خوب اینها نشانه است. لذا امروز عقل سلیم حکم می کند ولو اینکه شما مطالبه از دولت دارید به خاطر آن خطر از این موضوع ها عبور کنیم. ولو اینکه اگر به جای آقای احمدی نژاد بنی صدر هم بود حکم می کرد که ما شرایط را بررسی کنیم و به نفع منافع ملی و مردم فعلا درگیری داخلی خود را متوقف کنیم. لذا می بینید که بعد از حوادث سال گذشته ما تنش داخلی نداریم.

شاید عبارت «کم شده است» واژه دقیق تری باشد.نداریم! نگویید کم شد. در هر کشوری در بهترین شرایط هم اختلاف نظر هست. شما کدام کشور را می شناسید که مردمش همه موافق باشند. اعتراض نکنند.

سردار رشید چندی پیش در اظهار نظری اعلام کردند در آستانه یک جنگ محتمل هستیم آیا این نبرد جدی است؟دستور حمله نظامی روی میز اوباما موجود است اما آنها شرایط را می بینند. اگر دشمن احساس کند وحدت بین ما نیست، حمله نظامی قطعی است. اما اینکه مثل عراق از زمین هجوم بیاورند نیست. اینها حمله های هوایی خواهند داشت. به خاطر اینکه مردم ما را بترسانند که بحمدالله پیش بینی همه اینها هم شده است. یکی از اشکالات که ما به دولت داشتیم همین بود. دولت می گفت حمله نظامی نیست. در حالی که فرماندهان نظامی ما بر اساس اطلاعات و براوردها می گویند حمله جدی است. لذا نیاز به وحدت داریم.

 

 

یادم با شد

 

 

پخش شبنامه به سبک گروههای میلیشیایی بین مردم

راستاپنجمین نسخه از نشریه " کلمه " به صورت غیرقانونی به چاپ رسیده و میان مردم توزیع شد. این نشریه یک صفحه‌ای بوده (جهت چسباندن بر روی دیوار) و اخبار و مسایل مهم روز را به صورت کوتاه چاپ می‌کند. همچنین در نشریه مذکور آمده است: " مردم رسانه ندارند. لطفا پس از خواندن خبرنامه، آن را به دوستان خود بدهید و یا در مکان عمومی جا بگذارید " و با این عنوان از خوانندگان خواسته‌اند اطلاع‌رسانی کنند.

گفته می شود این اقدم جهت شبیه سازی مبارزات مردم علیه نظام شاهنشاهی انجام گرفته که مردم در آن زمان سخنان امام خمینی (ره) را منتشر و پخش می نمودند البته با تفاوت که مردم در انتشار این ویژه نامه فتنه نقشی ندارند و برخی گروه های سازمان یافته وابسته به یکی از سران فتنه اقدام به انتشار این نشریه غیرقانونی نموده و آن را منتشر می نمایند.

 

 

برخورد عاجل با فتنه‌گران مطالبه مردمی است

باید بسیار زودتر از اینها با آنها برخورد قضایی صورت می‌گرفت.

سخنان آیت‌الله لاریجانی مبنی بر برخورد قضایی با قافله‌سالاران نفاق در کنار آنکه امیدبخش و رضایتبخش قلمداد می‌شود، نشان‌دهنده اعتدال قاطعیت نظام در برخورد با معاندان درونی است. آنچه در این میان هویداست مطالبات مردمی در این جهت فشار قابل‌توجهی را به قوه قضائیه وارد کرد، چرا که عموم جامعه با بصیرت قابل توجهی تمام اعمال مجرمانه و خیانت‌محورانه افرد را رصد می‌کردند و الان هم در انتظار برخورد مقتدرانه و بی‌تعارف نظام با سرکردگان آشوب نشسته‌اند. شبیب جویجری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از چگونگی برخورد عاجلانه با سران فتنه به «جوان» می‌گوید. آیت‌الله لاریجانی چهارشنبه گذشته خبر از برخورد دستگاه قضایی با سران فتنه داد، نظرتان در این رابطه چیست؟

با توجه به آنکه اشخاص و گروه‌هایی در سال گذشته فضای جامعه را به سمت التهاب و اضطراب کشاندند و امنیت جامعه را مختل کردند و خون ده‌ها نفر را به ناحق بر زمین ریختند باید با آنها برخورد می‌شد. مواضع آیت‌الله لاریجانی بسیار منطقی و قانونی بیان شد چرا که مستندات بسیار زیادی از این اشخاص و گروه‌ها مبنی بر خیانت به نظام و ضربه زدن به منافع عمومی در دست است.

زمان کنونی برای رسیدگی به تخلفات اصحاب نفاق از دید شما زمان مناسبی است؟

بنده اعتقاد دارم با توجه به اعمال مجرمانه و خیانتکارانه اصحاب فتنه در طول ماه‌های گذشته باید بسیار زودتر از اینها با آنها برخورد قضایی صورت می‌گرفت. هرچند با توجه به سخنان رئیس دستگاه قضایی باز هم دیر نشده است و هرچه سریع‌تر با توجه به اعمال مجرمانه و منافقانه آنها رأی محکم و غیرقابل برگشتی صادر شود.

قاطعیت رئیس قوه قضائیه در مباحث فوق نشانه چیست؟

نشان‌دهنده اشراف کامل دستگاه‌های اطلاعاتی و قضایی کشور از ابعاد مختلف جریان فتنه است. همچنین مدارا و مصلحت نظام باعث شده است که قوه قضائیه با توجه به سیل مدارک و مستندات تا الان برخوردی صورت ندهد.

تأثیر مطالبات مردمی در اتخاذ چنین تصمیماتی از سوی دستگاه قضایی چه میزان ارزیابی می‌شود؟

یقیناً فشار افکار عمومی و مطالبات مردمی در جهت مجازات سرکردگان نفاق تأثیر بهینه‌ای در تصمیم‌گیری دستگاه قضایی در این زمینه داشته است.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 89/7/11:: 8:0 عصر     |     () نظر

 

فتنه در بن بست؛حامیان در کما

جریان فتنه که با معضلات بسیار زیادی روبرو گردیده انتقادات شدید و گسترده ای در داخل وخارج را تحمل می نمایند. شنیده ها حاکی از آن است که بخش هایی ازعوامل رادیکال جریان فتنه که سال گذشته حوادث تلخی را در تهران بوجود آوردند ، با سازماندهی جدید قصد تحرکی برمبنای ناامن سازی اجتماعی وتثبیت موجودیت با هیاهوی بسیار وجلب حمایت مجدد کشورهای غربی را دارند.

این تصمیمات در حقیقت پس از آنکه انتقادات از مشی فتنه و رکود وبی تحرکی آنها ازعاشورای سال 88 به بعد بالا گرفت وریزشها هر نوع توان حرکتی را سلب نمود به مثابه تلاشی برای اعاده فتنه در نظر گرفته شده است. این در حالی است که اعلام جدایی خاتمی از موسوی و جداکردن جریان اصلاحات از موسوی بر نابسامانیها و مرگ  فتنه قوت بیشتری داده است ، موسوی با کمک مشاوران داخلی وخارجی بدنبال این هستند که از این سرنوشت حتمی فرار نمایند.

از سویی دیگر اولتیماتوم پشتیبانان خارجی نیز بر آشفتگی ها افزوده است ، واگر فتنه نتواند به یک راه حل عاجل برای حفظ واعاده موجودیت و تامین رضایت پشتیبانان دست پیداکند ، این حمایت ها از حالت همه جانبه فعلی خارج خواهد شد. در همین راستا یک منبع آگاه به جوان آنلاین گفت:جریان فتنه که در داخل ، با معضلات بسیار زیادی روبروگردیده و انتقادات شدید و گسترده ای در داخل وخارج را تحمل می نمایند و باید دید این جریان به چه نتیجه ای خواهند رسید چرا که وضعیت فعلی بن بست کامل است.

 

 

اخلال در اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها پروژه مشترک آمریکا و فرقه فتنه

فتنه‌گران در تلاشند طرح خود را برای امتیاز‌گیری از نظام اجرایی کنند. فتنه‌گران در تلاشند با استفاده از فشارهای اقتصادی داخلی و تحریم‌های بین‌المللی، طرح خود را برای امتیاز‌گیری از نظام اجرایی کنند؛ طرحی که با حمایت و چراغ سبز غربی‌ها در حال طراحی است.

با نزدیک شدن به روزهای اجرای نهایی طرح هدفمند کردن یارانه‌ها در کشور که اکثر کارشناسان اجرای آن را با شوکی کوتاه مدت اقتصادی به دلیل ناهماهنگی مردم در کشور همراه می‌دانند و از سوی دیگر اعمال تحریم‌های اقتصادی از جانب کشورهای غربی علیه کشور و مردم، فتنه‌گران نیز طراحی‌های خود را برای سودجویی از این فضا آغاز کرده‌اند تا شاید بتوانند پس از شکست‌های متوالی، حداقل امتیازی را از این طریق از نظام بگیرند.

برهمین اساس این جماعت می‌کوشند با بهره‌گیری از تجربیات کشورهایی نظیر مالزی، اندونزی، برونئی، مصر، پاکستان، بنگلادش و سایر کشورهایی که حذف یارانه‌ها در آن موجب بروز ناآرامی‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی شده است، با برنامه‌ریزی، هدایت جمعیت معترض به این موضوع در کشور را به دست بگیرند و با مصادره حرکت به نام خود و خط دهی به این جمعیت آنها را در مسیر تحقق اهداف خودشان قرار دهند و پدیده‌ای را نظیر آنچه که طی روزهای پس از انتخابات در کشور روی داد، به وجود آورند.

بحران اقتصادی زمینه‌ای برای بحران اجتماعی

در همین راستا کارشناسان اتاق فکر فتنه پس از تحقیقات مختلف به این نتیجه رسیدند که میان بحران اقتصادی در جوامع مختلف و افزایش ناآرامی‎ها و اعتراض‎های اجتماعی و همچنین گسترش جرائم مختلف و بی‎قانونی‎ها در آن جوامع، رابطه مستقیمی وجود دارد و در عین‎حال یکی از بدیهی‎ترین پیامدهای رکود اقتصادی در یک جامعه را می‎توان کاهش انگیزه و در عین حال، توانمندی دولت‎ها در تأمین اهداف اقتصادی برشمرد. در چنین شرایطی است که بسیاری از کشورهای توسعه‌نیافته یا در حال توسعه در جهان به اجرای طرح‎هایی چون «حذف یارانه‎ها» با تصور تأمین منابع اقتصادی بیشتر روی می‎آورند که این امر خود به طور مستقیم، مجدداً همان مردم فقیری که دولت آن کشور آنها را محور اجرای طرح مذکور قرار داده، تحت تأثیرات و تبعات فراوان قرار می‎دهد که از جمله آن می‎توان به افزایش بحران بیکاری، گسترش مهاجرت افراد فاقد تمکن مالی از روستاها به شهرها که خود پدیدآورنده بسیاری از چالش‎های اجتماعی است، ظهور مشاغل کاذب و فاقد جایگاه اجتماعی و روی آوردن بسیاری از افراد به این مشاغل صرفاً با هدف دریافت دستمزدهای روزانه اندک، گسترش مفاسد و جرایم اجتماعی و شدت گرفتن فاصله طبقاتی میان فقیر و غنی و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد. بنابراین این موضوع بهترین شرایط را برای فتنه‌گران پدید می‌آورد که با سیاه‌نمایی علیه نظام و تحریک مردم و همچنین فراهم آوردن شرایط برای حرکات خیابانی، ‌آنها را به کف خیابان‌ها بکشانند و استفاده‌های لازم را از آن ببرند.

بازسازی قوا برای زمان اجرا

بنابراین بر اساس همین طرح، اتاق فکر فتنه به سفارش یکی از اعضای خود، طرح بازسازی قوای خود را در دستور کار قرار داده و می‌کوشد ضمن سازماندهی مجدد نیروهای قدیمی خود، نسبت به جذب نیروهای جدید با شیوه‌های گوناگون اقدام کند. آنها معتقدند که فشارهای بین‌المللی، تحریم‌ها و اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها 3 عامل زنجیره‌ای است که می‌تواند کشور را با بحران بزرگی مواجه کند. بنابراین باید این جریان کار اتصال حلقه‌های این زنجیره را نهایی کند و زمانی که تلفیق این سه عامل پایان یافت و کشور در آستانه بحران قرار گرفت، نیروهای سازماندهی شده جریان فتنه برای بهره‌گیری از فضا، وارد کارزار بشوند. از طرف دیگر، همزمان با این ورود، با بهره‌گیری از فضای اقتصادی به وجود آمده به تحریک مردم عوام پرداخته و آنها را نیز با حرکت خود همراه کنند.

پروسه‌های 6 ماهه برای سقوط دولت

این طرح زمانی به فکر کارشناسان اتاق فکر فتنه رسید که یکی از چهره‌های پشت پرده این جریان، تئوری پروسه‌های شش ماهه را به این اتاق ارائه کرد. بر اساس این تئوری، ‌این فرد سال 89 را سال سقوط دولت دهم عنوان کرده و گفته است که «اصلاح‌طلبان با همراهی سبزها باید شش ماه اول سال به طرح انتقادات صریح و بی‌پروا از دولت بپردازند و اقدامات دولتمردان را زیر سؤال ببرند. پس از پایان این پروسه، با آغاز 6 ماهه دوم سال تمامی تلاش‌ها را برای فشار به دولت و ناکام گذاردن اقدامات اصلاحی آنها به کار ببندند و قطعاً در این پروسه، دولت دهم که به خاطر فشارهای شش ماهه اول سست شده است سقوط خواهد کرد.» از این رو فتنه‌گران با این راهکار ارائه شده از سوی این چهره شاخص خود، به طراحی پروژه بازسازی قوای خود پرداختند.

پیام غربی‌ها به فتنه‌گران

در همین حال غربی‌ها نیز با اطلاع از این طرح و ارائه برخی نظر سنجی‌ها به فتنه‌گران در خصوص طرح تحول اقتصادی و همچنین با تنگ‌تر کردن حلقه تحریم‌ها و فشارهای خود، همچنان این جریان را برای تحقق اهدافشان یاری می‌کنند. گفتنی است غربی‌ها در پیامی که برای فتنه‌گران ارسال کرده‌اند با تأکید بر به کار بستن تمام تلاش این جریان برای اخلال در طرح هدفمند کردن یارانه‌ها، عنوان شده بود در صورت عدم موفقیت تلفیق این فشارها و اخلال‌ها دیگر نمی توان تا مدت‌ها به هیچ طرح دیگری برای به قدرت رسیدن فتنه‌گران امیدوار بود.

 

 

ردپای فتنه گران در اعتراضات طلافروشان

این کمیته تاکنون 5 جلسه اضطراری با حضور چهره های شاخص جریان رادیکال فتنه تشکیل داده است. جریان فتنه در قضایای اخیر اعتراضات صنف متوقع !طلافروشان به 3درصد مالیات ارزش افزوده نقش فعالی ایفا کرده است. بنا بر این گزارش یکی از سران متوهم فتنه کمیته ای مرکب از مشاورین و جامانده هایی از احزاب منحله مجاهدین ومشارکت ، به عنوان "ستاد حمایت" در ارتباط با معترضین صنف طلا فروشان تشکیل شده است که تعدادی از عناصر نشان دار و خط دهنده این صنف نیز در آن عضویت دارد. وظیفه این کمیته ، بررسی وضعییت ها وکمک به ادامه و گسترش اعتراضات و تعمیم آن به دیگر صنوف می باشد. گفته می شود ، این کمیته تاکنون 5 جلسه اضطراری با حضور چهره های شاخص جریان رادیکال فتنه تشکیل داده است و خط دهی اخبار وگزارشات مندرج در رسانه های غربی  نیز در این کمیته صورت می گیرد.

 

 

جلسه جریان انحرافی اصولگرایان با یک حزب تکنوکرات درکاخ نیاوران

این جلسه در کافی شاپ کاخ نیاوران برگزار شده است. ساعت 18 روزگذشته در کافی شاپ کاخ نیاوران نماینده جریان انحرافی اصولگرایان همراه با دو تن از نمایندگان یک حزب تکنوکرات دوم خردادی جلسه ای انتخاباتی را برگزارکرده و به رد و بدل پیغام های تصمیم گیرندگان خود پرداخته اند. نکته قابل توجه این که در این جلسه که تا ساعت 20 به درازا کشیده بود،یکی از محکومان حوادث بعد از انتخابات هم که در پرونده کشته سازی ها نقش پررنگی داشته نیزحضور داشته است.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 89/7/11:: 7:23 عصر     |     () نظر

 

تلاش آمریکا درمقابل محور مقاومت بی نتیجه خواهد بود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس جمهور سوریه، روابط ایران و سوریه را از لحاظ استحکام و استمرار در طول 30 سال گذشته، بی نظیر دانستند. ضمن گرامیداشت یاد مرحوم حافظ اسد تأکید کردند: روند خوب همکاریهای دو کشور ، باید پرشتاب تر از گذشته ادامه پیدا کند. ایشان روابط سیاسی ایران و سوریه را عالی خواندند و با ابراز رضایت از ارتقای همکاریهای اقتصادی و فنی میان دو کشور افزودند: ظرفیت گسترش بیشتر این همکاریها همچنان وجود دارد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: هیچ دو کشوری در منطقه وجود ندارند که دارای چنین روابط دو طرفه مستحکم و عالی سی ساله باشند، بنابراین باید از این تجربه نهایت استفاده را کرد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین آمریکا را مخالف اصلی محور مقاومت در منطقه دانستند و با اشاره به تلاشهای مقامات آمریکایی برای از بین بردن این محور مقاومت تصریح کردند: این تلاشها، مانند گذشته به نتیجه ای نخواهد رسید.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر همکاریهای منطقه ای میان کشورهای دوست، اظهار امیدواری کردند همه گروههای عراقی همچون گذشته با اتکا به ارای آحاد مردم عراق، با همکاری و یکدلی، در جهت آبادانی عراق، حل مشکلات مردم این کشور و خروج اشغالگران گام بردارند. در این دیدار که احمدی نژاد رئیس جمهور نیز حضور داشت، بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز روابط دو کشور را نمونه و الگو خواند و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران و سوریه در یک سنگر قرار دارند و دارای اهداف مشترک هستند. آقای بشار اسد افزود: همکاریهای ایران و سوریه در همه ابعاد ادامه خواهد یافت و هر روز شاهد موفقیتهای بیشتری در منطقه خواهیم بود.

 

 

ترزا لویس و نعل وارونه جاهلیت مدرن

 

عملکرد مدعیان نظم نوین جهانی در تمام این سال‌ها، واقعیت نعل وارون زدن قدرت‌طلبان بی‌ریشه را برای مردم بصیرت‌پیشه ما روشن کرده است.

در دوران جاهلیت، برخی از دزدان برای آنکه ردّپای آنها و مرکبشان معلوم نشود،‌ به سم اسبان خود نعل وارونه می‌زدند تا مسیر رفت و برگشت آنها مستور بماند و از تعقیب در امان باشند.

حالا نعل وارونه زدن، حکایت جاهلیت مدرن امروز شده است؛‌ جاهلیتی که سعی دارد جامعه بشری را به سمت وارونه حقیقت منحرف کند.

بیش از سی سال عناد سرسختانه دشمنان این دیار با هر حربه‌ای علیه انقلا ب و دین و آئین، هر روز به شیوه هایی تکرار می شود؛ حربه هایی که در بطن آن بدبین کردن مردم به مسئولین متعهد و انقلابی مشاهده می‌شود؛ حربه‌هایی که با سیاستهای موذیانه مستکبران در صدد القای این است که نظام اسلامی ایران به نقض حقوق بشر مشغول است.

این گزینه را سالهاست به هر بهانه‌ای علم کرده‌اند و طوری وانمود می‌کنند که گویی در حوزه تحت اختیار خودشان همه در امنیت حاصل از عمل به منشور حقوق بشر در آرامش به سر می‌برند: حکومت ایده‌آل، نیروهای امنیتی و پلیس سالم، نهادها و سازمان‌های بی‌اشکال،‌ دادگاه‌های عادل و خلاصه یوتوپیایی که مقصد آمال بشری بوده است. آنها با بکارگیری سیاستهای خصمانه،‌ نقض حقوق بشر را در خارج از مرزهای خود جستجو می‌کنند. در دید این مذبذبان، حقوق بشر مذکور اساساً تنها می‌تواند در کشورهای دیگر(ترجیحاً اسلامی) پایمال شود.

فی‌المثل اگر زنی جرمی را در کمال صحت و سلامت مرتکب و به آن معترف هم شده باشد و دستگاه قضایی کشور اسلامی، متهم را در عوض گرفتن جان انسانی بی گناه و البته طبق قوانین مصرّح خود،‌ به اعدام محکوم کند، تمام دستگاه عریض و طویل استکبار،‌ مدعی العموم می‌شوند و از جایگاهی که لیاقتش را ندارند، فریاد وا حقوق بشرا سر می‌دهند.

"سکینه محمدی آشتیانی"، زنی است که به جرم زنای محصنه و مشارکت مستقیم در قتل همسرش محکوم به اعدام شده است؛ زنی که از پاپ گرفته تا هیلاری کلینتون و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و کارلا برونی فاسد و کوشنر و سارکوزی و همین شیرین عبادی (مصلح نوبل گرفته مستکبران) و ... برایش اشک‌ها ریختند، کمپین تأسیس کردند و از یک قاتل زناکار، مظلومی بی‌گناه و تحت ظلم واقع شده و فاقد حقوق بشری به تصویر کشیدند.

در مقابل این واقعه که مستکبران دروغگو، آن را توپ زمین بازی پر از علف هرز خود قرار داده‌اند، اتفاقاً در سرزمین یانکی‌ها حادثه‌ای مشابه رخ داده است.
"ترزا لویس"، ناتوان ذهنی‌ای که هفتمین سال زندگی خود در زندان را سپری می‌کند، از سوی دادگاه متهم است به رابطه خارج از چارچوب خانواده، تهیه سلاح گرم و اجیر کردن دو نفر برای قتل همسر و ناپسری خود (توجه کنید: اجیر کردن و نه ارتکاب) و محکوم شده به مرگ.

حال این زن که پس از گذراندن چند تست هوش، "عقب افتاده ذهنی" معرفی شده است، توسط قاضی دادگاه ویرجینیا، "مغز متفکر" قتل‌ها معرفی می‌شود. جستجو کنید و ببینید کدامیک از دولتها و سران داعیه دار حقوق بشر در اعتراض به حکم عجیب صادرشده علیه لویس نطقی کرده باشند. چرا؟؟ دیگر بر همگان روشن شده که جوسازی دیکتاتورهای بین المللی برضدّ کشورها(به ویژه کشور عزیزمان،‌ ایران) و دخالت آشکار در امور داخلی آنها، تنها و تنها با هدف فرافکنی و کاستن از بار روانی فشار جامعه جهانی درخصوص جنایت‌ها و نقض‌های مکرر حقوق شهروندی در کشورهای مدعی صورت می‌گیرد.

عملکرد مدعیان نظم نوین جهانی در تمام این سال‌ها، واقعیت نعل وارون زدن قدرت طلبان بی ریشه را برای مردم بصیرت پیشه ما روشن کرده و مدت‌هاست که با بی خیالی از کنار حقوق بشر پوچ و توخالی غربیان و دنباله‌های داخلی آنها می‌گذرند. به قول صائب تبریزی:
 
نعل وارون نشود رهزن ما راست روان     کز ره دیر مکرر به حرم آمده‌ایم
 
 
 
 
 

توزیع مخفیانه روزنامه جریان فتنه بین مردم

دومین نسخه از نشریه " کلمه" به صورت غیرقانونی به چاپ رسیده و میان مردم توزیع شد. این نشریه یک صفحه‌ای بوده (جهت چسباندن بر روی دیوار) و اخبار و مسایل مهم روز را به صورت کوتاه چاپ می‌کند. همچنین در نشریه مذکور آمده است: " مردم رسانه ندارند. لطفا پس از خواندن خبرنامه، آن را به دوستان خود بدهید و یا در مکان عمومی جا بگذارید " و با این عنوان از خوانندگان خواسته‌اند اطلاع‌رسانی کنند.

گفته می شود این اقدم جهت شبیه سازی مبارزات مردم علیه نظام شاهنشاهی انجام گرفته که مردم در آن زمان سخنان امام خمینی (ره) را منتشر و پخش می نمودند البته با تفاوت که مردم در انتشار این ویژه نامه فتنه نقشی ندارند و برخی گروه های سازمان یافته وابسته به یکی از سران فتنه اقدام به انتشار این نشریه غیرقانونی نموده و آن را منتشر می نمایند.

 

 

هویت دستگیرشدگان گروهک نهضت آزادی در اصفهان اعلام شد

 

یک مقام آگاه در اصفهان، هویت هشت نفر دستگیر شده گروهک نهضت آزادی را اعلام کرد. وی که خواست نامش فاش نشود، شامگاه شنبه شب در گفت وگو با ایرنا افزود: ابراهیم یزدی(تهران) ، هاشم صباغیان(تهران)، علی اصغر غروی(اصفهان)، وحید حقیقی(اصفهان)، عباسعلی مصلحی(اصفهان)، احمد میرمحمد رضایی(زنجان)، رسول ورپائی(نائین) و غفار فرزدی(تبریز) عصر جمعه گذشته در اصفهان دستگیر شدند. وی توضیح داد: ابراهیم یزدی که به خاطر ابتلا به بیماری پرستات و قلبی به صورت موقت از زندان آزاد شده بود بدون هماهنگی، به اصفهان سفر کرده بود. وی همچنین پس از شرکت در نماز جمعه ی محفلی و غیرقانونی علی اصغر غروی قصد داشت تا یک جلسه خصوصی با سایر اعضای این گروهک غیرقانونی در اصفهان برگزار کند که دستگیر شد. وی تصریح کرد: ابراهیم یزدی و هاشم صباغیان بدلیل داشتن پرونده با حکم قضایی به تهران انتقال یافتند و مابقی افراد دستگیر شده نیز هم اکنون در بازداشت بسر می برند.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 89/7/11:: 7:22 عصر     |     () نظر

 

خبر های مربوط به سکینه آشتیانی آمریکایی (ترزا لویس) 5


چرا اعدام جنایتکار در آمریکا، اجرای حکم است اما در ایران نقض حقوق بشر


چرا اعدام جنایتکار در آمریکا، اجرای حکم است اما در ایران نقض حقوق بشر

 

حقوق بشر > ایران  - این روزها خبرهای منتشر شده درباره یک زن آمریکایی که دچار نارسایی ذهنی است و به اعدام محکوم شده ، سروصدای زیادی به پا کرده است ومنتقدان این حکم را خلاف کنوانسیون های بین المللی می دانند. دراین رابطه، دکتر سید محمدحسینی ، دانشیار دانشکده حقوق ورئیس موسسه جرم شناسی دانشگاه تهران به سوالات خبرنگار ستاد حقوق بشر پاسخ گفته است. از نظر حقوقی اعدام یک زن با نارسایی ذهنی درجوامع بین المللی چه حکمی دارد؟

 

ببینید اگر نارسایی ذهنی این زن امریکایی به اثبات رسیده باشد، از لحاظ حقوقی درهمه جای عالم ، جنون واختلالات ذهنی به نحوی که موجب اختلال در اراده شخص باشد، مانع توجه مسئولیت کیفری به شخص مبتلا می باشد واین عدم مسئولیت امروزه درتمام نظام های کیفری کشورهای مختلف جهان شناخته شده است ، درآمریکا نیز مانند سایر کشورها برخورد با چنین فردی به همان شکل است وموجب عدم مسئولیت کیفری است ، گرچه غربی ها بسیار دیرتر به فکر افتادند که نارسایی ذهنی را موجب عدم مسئولیت کیفری تلقی کنند ، اما در حال حاضر عقب ماندگی ذهنی شامل عدم مسئولیت کیفری درهمه جای دنیا است. دراین راستا ، باید درهر پرونده کیفری به صورت کارشناسانه جنون یا اختلال ذهنی سالب اراده ثابت واحراز شود.

 

چرا زمانی که زنی با شرایط یکسان با زن آمریکایی درایران محکوم به اعدام می شود ، غرب آن را نقض حقوق بشر می داند و در امریکا آن را اجرای حکم تلقی می کند؟ خوب ببینید، دشمن کارش دشمنی کردن است ودر این اعمال خصومت ، مقید به راستگویی نیست .این امری طبیعی است که  دول غربی از این وقایع سوء استفاده تبلیغاتی کند و نظام های نا فرمانبردار را با چماغ نقض حقوق بشر بکوبند. با توجه به مبانی مادی و غیر اخلاقی سیاست استعماری نظام سلطه ، قلب واقعیت ها در تبلیغات آنان علیه جمهوری اسلامی ایران غیر منتظره نیست واز ان جا که امکانات تبلیغاتی وسیعی در اختیار دارند از این امکانات استفاده وبهره برداری نموده ومثلا در این مورد ، اعدام احتمالی متهم ایرانی را فقط به رفتار جنسی او مرتبط اعلام می کنند و مشارکت او درقتل شوهر را دروغ اعلام می کنند تا به مخاطبان تحت سانسور خود القاء کنند که در جمهوری اسلامی ایران برای انتخاب یک نوع رفتار خصوصی، مردم را اعدام می کنند.

با توجه به کنوانسیون های بین المللی، رفتار دول غربی با ایران، نشان دهنده استاندارد دوگانه است ، چه اقدامی می توان درراستای خنثی کردن وجلوگیری از این رفتارها انجام داد؟ ما یک اصل اعتقادی دینی واخلاقی داریم که دربیت معروف شیخ اجل "سعدی "متجلی ومعروف است :



بنی آدم اعضای یک پیکرند       که در افرینش زیک گوهرند

در این راستا، دولت وملت جمهوری اسلامی ایران وظیفه دارند که هر اقدام احتمالا موثری را در جهت نجات جان یک بذهکارمسلوب الاراده درزمان ارتکاب جرم ، که برخلاف موازین عقلی ، دینی واخلاقی درشرف اعدام قرار دارد، به عمل آورند. لازم است ، اضافه کنم که ارتکاب جنایات روزانه وفراگیر فراتراز اعداد وارقام دول غربی در این جا وآن جای دنیا ، نباید این توهم را به وجود اورد که در مقابل آن همه جنایات کلان اعدام یک فرد غیرمسئول ، دارای چنان اهمیتی نیست که اقدامی را ایجاب نماید. چرا که به ما آموخته اند هرکس نفس واحده ای را احیا کند، چونان است که همه مردم را زنده کرده است.


 


 



خبر های مربوط به سکینه آشتیانی آمریکایی (ترزا لویس) 6


از ترزا لوئیس در آمریکا تا سکینه آ.


 


از ترزا لوئیس در آمریکا تا سکینه آ. در ایران

در ایران از ترزا لوئیس در آمریکا تا سکینه آ. در ایران


موضوع اعدام یک زن آمریکایی به خاطر مباشرت در قتل همسرش در حالی با سکوت محافل خبری مواجه شده که همین رسانه ها موضوع مشابهی را در ایران مورد حملات تبلیغاتی خود قرار داده اند. اعتراضات و حملات رسانه های غربی به ایران درمورد پرونده سکینه محمدی آشتیانی در حالی است که وی در سلامت کامل عقل اقدام به مباشرت در قتل همسرش کرده و با مردان اجنبی نیز رابطه نامشروع داشته است. حال آنکه در مورد مشابهی که در آمریکا منجر به صدور حکم اعدام برای ترزا لوئیس شد، فرد مباشر، حتی از سلامت عقل نیز برخوردار نبوده است.


به گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز اعدام ترزا لوئیس که به گفته قاضی پرونده ضریب هوشی او تنها دو نمره بالاتر از ضریب هوشی استاندارد برای دادگاه بوده قابل بحث است. چنین اعدامی در آمریکا که یک زن ناقص العقل را به دلیل مباشرت در قتل اعدام کنند و عامل قتل را به حبس ابد محکوم کنند نمونه دیگری از استاندارد دوگانه در رفتار رسانه های غربی با کشورهای جهان است. این موضوع در حالی از سوی آنها پذیرفته می شود که موضوع پرونده خانم سکینه آ. مدتی است سوژه اصلی آنها شده و آن را مصداق نقض حقوق بشر در ایران خوانده اند.


برهمین اساس واحدمرکزی خبر در گزارشی با اشاره به این استاندارد دوگانه می نویسد: حقوقدانان اعدام این زن را به علت مشکلات ذهنی اش مغایر با قانون می دانند. خبرگزاری فرانسه هم گزارش داد ، ترزا لوئیس زن 41 ساله امریکایی که به مرگ محکوم شده بود بامداد روز جمعه بیست و چهارم سپتامبر با تزریق سم مرگبار اعدام شد. مقامات محلی در ویرجینیا با تایید اعدام این زن امریکایی گفتند : ترزا لوئیس ساعت یک و 37 دقیقه بامداد روز جمعه به وقت گرینویچ در زندان گرینز ویل در ایالت ویرجینیا با تزریق سم مرگبار اعدام شد.


سکینه آشتیانی کیست؟ سکینه آشتیانی مجرمی است که هم اکنون در زندان تبریز است . سکینه آشتیانی بر اساس اعترافات خودش در سال 84 با هم دستی پسر عمه شوهرش؛ همسرش را به طرز فجیعی به قتل می رساند . این زن به جرم مشارکت در قتل و زنای محصنه است و به مجازات مشخص شده در قوانین محکوم شده است . شریفی، رئیس دادگستری آذربایجان شرقی درباره این پرونده می گوید : سکینه آ. که از سلامت کامل جسمی و روحی برخوردار است با مردی رابطه برقرار کرده و با طراحی از قبل صحنه قتل ؛ منزل را خلوت و آماده قتل کرده بودند و سکینه آ با آمپول بیهوشی شوهرش را بی هوش کرده و با چسباندن سیم برق به گردن مقتول، او را به قتل رسانده است. ترزا لوئیس کیست ؟


این زن در سال 2002، دو مرد بنامهای ماتیو شالنبرگر و رودنی فولر را برای کشتن همسر و ناپسری خود اجیر می‌کند تا بتواند به 350 هزار دلار حق بیمه عمر دست یابد . چارلز استرائوس، قاضی دادگاه ویرجینیا ، 2 عامل تیراندازی به مقتول را به حبس ابد و لوئیس چهل ساله را به اعدام محکوم کرد که این حکم روز جمعه به اجرا در آمد.


تجدیدنظرخواهی لوئیس در دادگاه استیناف با شکست مواجه شد و وی روز 23 سپتامبر اعدام شد . ترزا در حالی اعدام شد که وکیل او می گوید ترزا بعد از محاکمه 2 بار تست هوش داده و در هر دو آزمون در دسته "کارآیی مرزی ذهنی" قرار گرفته است . به گزارش هافینگتون پست، کارشناسان روان‌شناسی فورنسیک اعلام کرده اند ترزا لوئیس "اختلال شخصیت وابسته" دارد و به همین دلیل حتی قادر نیست به تنهایی از پس وظایفی ساده چون تهیه یک فهرست خرید خواروبار برآید.


وکیل ترزا می گوید: ماتیو شالنبرگر یکی از همدستان ترزا در سال 2003 به یکی از هم‌زندانی‌های خود نوشت، به اندازه سرمایه راه‌اندازی تجارت مواد مخدر در شهر نیویورک ، از لوئیس سوء استفاده کرده است . شالنبرگر سه سال بعد در زندان خودکشی کرد و تیم دفاع از لوئیس از بکارگیری این نامه به عنوان مدرک بازماندند. جمیز روکپ وکیل مدافع لوئیس در مصاحبه با هافینگتون پست افزود «به دلیل نقص در سیستم قضایی آمریکا ما شمار زیادی از افراد را مشاهده می‌کنیم که به اعدام محکوم شده‌اند . » دادگاه‌های آمریکا در سال 2008، 37 مجرم را به اعدام محکوم کردند شمار اعدامی های آمریکا در سال 2009 به 52 مورد افزایش یافت.


 


 



خبر های مربوط به سکینه آشتیانی آمریکایی (ترزا لویس) 7 


؟


اعدام یک عقب مانده ذهنی در آمریکا نشان دهنده چیست؟

اعدام یک عقب مانده ذهنی در آمریکا نشان دهنده چیست؟


وکیل مدافع "ترزا لویس" زن عقب مانده آمریکایی محکوم به اعدام که دیشب با تزریق مواد سمی مرگبار اعدام شد در بیانیه‌ای سیستم قضایی آمریکا را به باد انتقاد گرفت. "جمیز روکپ" وکیل ترزا لویس زن آمریکایی محکوم به اعدام با ارسال بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن را خبرگزاری فارس دریافت کرده، نوشت: دیشب ماشین مرگ در ویرجینیا به زندگی ترزا لویس خاتمه داد. مرگ او برای خانواده، دوستان و هزاران نفر از حامیان وی در سراسر دنیا واقعه‌ای تاسف‌بار بود. وکیل ترزا در بیانیه خود با انتقاد شدید از سیستم قضایی آمریکا تاکید کرد: امیدوارم مرگ ترزا باعث شود سیستم قضایی ویران آمریکا که اجازه ارتکاب بزرگترین اشتباه یعنی تحقق بی‌عدالتی را می‌دهد، اصلاح شود.


"ترزا لویس" زن آمریکایی 41ساله محکوم به اعدام، ساعت 9 دیشب به وقت ایالت ویرجینیا (5 صبح به وقت تهران) در زندان شهر "جارات " ایالت ویرجینیا با ترزیق مواد سمی اعدام شد. خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامات محلی در ویرجینیا با تایید اعدام این زن آمریکایی گزارش داد که تعدای از مردم ایالت ویرجینیا در اعتراض به رای دادگاه در مقابل محل اعدام ترزا تجمع کردند.


اتهام ترزا لویس اجیر کردن دو مرد برای قتل همسر و پسر خوانده‌اش بود. قاضی دادگاه ترزا را با نارسایی ذهنی، "مغز متفکر" قتل‌ها معرفی کرده بود. این در حالی بود که این زن در چندین تست هوش در مرز "عقب مانده‌ذهنی " قرار گرفت. گفته می‌شود که ترزا در زمان قتل‌ها از نارسایی‌ و اختلالات روانی دیگری رنج می‌برد که حکم اعدامش را زیر سؤال می‌برد. اعدام این زن با موجی از مخالفت‌های گسترده جهانی و فعالان حقوق بشر همراه بوده است.


 


 



خبر های مربوط به سکینه آشتیانی آمریکایی (ترزا لویس) 8


زندگی ترزا عقب مانده ذهنی با تزریق مرگبار خاتمه یافت.


اعدام حقوق بشر ترزا لویس، شهروند 41ساله آمریکایی که از نارسایی ذهنی رنج می‌برد به رغم اعتراض‌های گسترده جهانی سرانجام پس از گذشت هفت سال در زندان با تزریق مواد سمی مرگبار اعدام شد تا واهی بودن ادعای حقوق بشر آمریکا برهمگان آشکار گردد.


آمریکا که همواره خود را مدعی حقوق بشر معرفی و با این ادعا در امور سایر کشورها دخالت می‌کند در عرصه داخلی نه تنها به این ادعا پایبند نمی‌باشد بلکه با نادیده گرفتن تمام قوانین کشتار انسان‌های بی‌گناه را اجرا می‌سازد چنانکه "ترزا لویس" زن آمریکایی 41 ساله محکوم به اعدام، در زندان شهر "جارات" ایالت ویرجینیا با تزریق مواد سمی اعدام شد. تعدادی از مردم ایالت ویرجینیا در اعتراض به رای دادگاه در مقابل محل اعدام ترزا تجمع کردند. اتهام ترزا لویس اجیر کردن دو مرد برای قتل همسر و پسر خوانده‌اش بود.


قاضی دادگاه ترزا را با نارسایی ذهنی، "مغز متفکر" قتل‌ها معرفی کرده بود. این در حالی بود که این زن در چندین تست هوش در مرز "عقب مانده‌ذهنی " قرار گرفت. اعدام این زن با موجی از مخالفت‌های گسترده جهانی و فعالان حقوق بشر همراه بوده است. شبکه تلویزیونی یورونیوز در خبری فوری از اعدام ترزا لوئیز زن آمریکایی محکوم شده به مرگ خبر داد. حقوقدانان اعدام این زن را به علت مشکلات ذهنی اش مغایر با قانون می دانند.این زن در سال 2002، دو مرد بنامهای ماتیو شالنبرگر و رودنی فولر را برای کشتن همسر و ناپسری خود اجیر می‌کند تا بتواند به 350 هزار دلار حق بیمه عمر دست یابد.


چارلز استرائوس، قاضی دادگاه ویرجینیا ، 2 عامل تیراندازی به مقتول را به حبس ابد و لوئیس چهل ساله را به اعدام محکوم کرده است.تجدیدنظرخواهی لوئیس در دادگاه استیناف با شکست مواجه شد و وی دیروز اعدام شد . به گزارش هافینگتون پست، کارشناسان روان‌شناسی فورنسیک اعلام کرده اند ترزا لوئیس "اختلال شخصیت وابسته" دارد و به همین دلیل حتی قادر نیست به تنهایی از پس وظایفی ساده چون تهیه یک فهرست خرید خواروبار برآید.


این اعدام در حالی صورت گرفته که آمریکا همواره ادعای حمایت از حقوق بشر بویژه زنان را سر داده و با این ادعا در امور بسیاری از کشورها دخالت می‌کند. به رغم سانسورهای خبری صورت گرفته از سوی دستگاههای سیاسی و قضایی آمریکا برای سرپوش نهادن بر وضعیت ناگوار حقوق بشر در این کشور نهادهای حقوق بشر بارها نسبت به وضعیت بغرنج حقوق بشر در آمریکا بویژه در مورد زنان هشدار داده‌اند. اعدام افرادی مانند ترزا که دارای اختلالات روانی‌باشند در آمریکا امر جدیدی نمی باشد چنانکه نهادهای حقوق بشر از اعدام بیش از 40 زن با شرایط ترزا خبر داده‌اند. اسناد نشان می‌دهد که هم اکنون بیش از 53 زن در آمریکا در آستانه اعدام قرار دارند.


آمریکایی که خود را مهد دموکراسی و آزادی و مجری حقوق بشر می‌نامد با داشتن بیش از 5/2 میلیون زندانی بزرگترین زندان جهان را تشکیل می‌دهد. نهادهای حقوق بشر در مورد زندان‌های آمریکا گزارش‌های اسفناکی را منتشر کرده‌اند. بخش عمده‌ای از زندانیان آمریکا را رنگین پوستان و اقلیت‌های دینی تشکیل می‌دهند که جرم بسیاری از آنها رنگ پوست و دین آنها می‌باشد. در میان زندانیان افرادی قرار دارند که پس از گذران بیش از 10 الی 20 سال محکومیت بدون آنکه جرم آنها اثبات شده با آزاد شده‌اند. شکنجه و استفاده از شیوه‌های غیر انسانی نظیر استفاده از شیوه غرق مصنوعی برای اعتراف گیری ، اعمال خشونت و اقدامات تبعیض آمیز از سوی زندانبانان و.. حقایق جاری بر زندان‌های آمریکا است. شیوه‌های اعدام در آمریکا اعتراض‌های گسترده جهانی را به همراه داشته است. در اعدامی جنایت کارانه فرد اعدامی یک ماده بیهوش کننده، یک ماده فلج کننده عضلات و یک ماده متوقف کننده فعالیت قلب تزریق می شود.


یک متخصص بیهوشی می گوید با روش جدید محکوم بعد از 15 دقیقه می‌میرد.در 36 ایالت امریکا اعدام به روش تزریقی و در 35 ایالت از این ایالت ها به روش تزریق سه ماده انجام می‌شود. اقدامات ضد بشری آمریکا در قبال زندانیان صرفا شامل داخل آمریکا نمی‌شود بلکه در بسیاری از کشورهای تحت حاکمیت خود این اقدام را اجرا می‌سازد که نمونه بارز آن را در زندان گوانتانامو و زندان‌های مخفی این کشور در سایر نقاط جهان می‌توان مشاهده کرد.


 





کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 89/7/6:: 8:59 عصر     |     () نظر

 

خبر های مربوط به سکینه آشتیانی آمریکایی (ترزا لویس) 1


از "سکینه آ." تا "ترزا لوئیس"


موضوع سکینه آ. مدتی است سوژه رسانه های غربی شده است و آن را مصداق نقض حقوق بشر در ایران خوانده اند.


ترزا لوئیس هم زنی است که قرار است به جرم قتل امروز در امریکا اعدام شود.


سکینه آ کیست؟


سکینه آ مجرمی است که هم اکنون در زندان تبریز است.


سکینه آ بر اساس اعترافات خودش در سال 84 با هم دستی پسر عمه شوهرش؛ همسرش را به طرز فجیعی به قتل می رساند.


سکینه آ به جرم مشارکت در قتل و زنای محصنه است و به مجازات مشخص شده در قوانین محکوم شده است.


شریفی، رئیس دادگستری آذربایجان شرقی درباره این پرونده می گوید : سکینه آ که از سلامت کامل جسمی و روحی برخوردار است با مردی رابطه برقرار کرده و با طراحی از قبل صحنه قتل؛ منزل را خلوت و آماده قتل کرده بودند و سکینه آ با آمپول بیهوشی شوهرش را بی هوش کرده و با چسباندن سیم برق به گردن مقتول، او را به قتل رسانده است.


ترزا لوئیس کیست؟


این زن در سال 2002، دو مرد به‌نام‌های ماتیو شالنبرگر و رودنی فولر را برای کشتن همسر و ناپسری خود اجیر می‌کند تا بتواند به 350 هزار دلار حق بیمه عمر دست یابد.


چارلز استرائوس، قاضی دادگاه ویرجینیا، دو عامل تیراندازی به مقتول را به حبس ابد و لوئیس چهل ساله را به اعدام محکوم کرده است.


تجدیدنظرخواهی لوئیس در دادگاه استیناف با شکست مواجه شده و قرار است وی امروز 23 سپتامبر اعدام شود.


ترزا در حالی امروز اعدام می شود که وکیل او می گوید ترزا بعد از محاکمه 2 بار تست هوش داده و در هر دو آزمون در دسته "کارآیی مرزی ذهنی" قرار گرفته است.


به گزارش هافینگتون پست، کارشناسان روان‌شناسی فورنسیک اعلام کرده اند ترزا لوئیس "اختلال شخصیت وابسته" دارد و به همین دلیل حتی قادر نیست به تنهایی از پس وظایفی ساده چون تهیه یک فهرست خرید خواروبار برآید.


وکیل ترزا می گوید


ماتیو شالنبرگر یکی از همدستان ترزا در سال 2003 به یکی از هم‌زندانی‌های خود نوشت، به اندازه سرمایه راه‌اندازی تجارت مواد مخدر در شهر نیویورک، از لوئیس سوء استفاده کرده است.


شالنبرگر سه سال بعد در زندان خودکشی کرد و تیم دفاع از لوئیس از بکارگیری این نامه به عنوان مدرک بازماندند.


جمیز روکپ وکیل مدافع لوئیس در مصاحبه با هافینگتون پست افزود «به دلیل نقص در سیستم قضایی آمریکا ما شمار زیادی از افراد را مشاهده می‌کنیم که به اعدام محکوم شده‌اند.»


دادگاه‌های آمریکا در سال 2008، سی و هفت مجرم را به اعدام محکوم کردند شمار اعدامی های آمریکا در سال 2009 به 52 افزایش یافت.


 


 



خبر های مربوط به سکینه آشتیانی آمریکایی (ترزا لویس) 2


اعدام "ترزا لویس " عقب مانده ذهنی ثمره سیستم قضایی ویران آمریکا


وکیل مدافع "ترزا لویس " زن عقب مانده آمریکایی محکوم به اعدام که دیشب با تزریق مواد سمی مرگبار اعدام شد در بیانیه‌ای سیستم قضایی آمریکا را به باد انتقاد گرفت.




"جمیز روکپ " وکیل ترزا لویس زن آمریکایی محکوم به اعدام با ارسال بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن را خبرگزاری فارس دریافت کرده، نوشت: دیشب ماشین مرگ در ویرجینیا به زندگی ترزا لویس خاتمه داد. مرگ او برای خانواده، دوستان و هزاران نفر از حامیان وی در سراسر دنیا واقعه‌ای تاسف‌بار بود. وکیل ترزا در بیانیه خود با انتقاد شدید از سیستم قضایی آمریکا تاکید کرد: امیدوارم مرگ ترزا باعث شود سیستم قضایی ویران آمریکا که اجازه ارتکاب بزرگترین اشتباه یعنی تحقق بی‌عدالتی را می‌دهد، اصلاح شود.

"ترزا لویس" زن آمریکایی 41ساله محکوم به اعدام، ساعت 9دیشب به وقت ایالت ویرجینیا (5 صبح به وقت تهران) در زندان شهر "جارات" ایالت ویرجینیا با ترزیق مواد سمی اعدام شد. خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامات محلی در ویرجینیا با تایید اعدام این زن آمریکایی گزارش داد که تعدای از مردم ایالت ویرجینیا در اعتراض به رای دادگاه در مقابل محل اعدام ترزا تجمع کردند.

اتهام ترزا لویس اجیر کردن دو مرد برای قتل همسر و پسر خوانده‌اش بود. قاضی دادگاه ترزا را با نارسایی ذهنی، "مغز متفکر " قتل‌ها معرفی کرده بود. این در حالی بود که این زن در چندین تست هوش در مرز "عقب مانده‌ذهنی " قرار گرفت. گفته می‌شود که ترزا در زمان قتل‌ها از نارسایی‌ و اختلالات روانی دیگری رنج می‌برد که حکم اعدامش را زیر سؤال می‌برد. اعدام این زن با موجی از مخالفت‌های گسترده جهانی و فعالان حقوق بشر همراه بوده است.

 

 

 

 


خبر های مربوط به سکینه آشتیانی آمریکایی (ترزا لویس) 3


آخرین آرزوی زن آمریکایی محکوم به اعدام


"ترزا لویس " قرار است 23 سپتامبر اعدام شود و آخرین آروزی او در روز اعدام می‌تواند این باشد که ای کاش وی در کشوری با سیستم قضایی و رسانه‌ای زندگی می‌کرد که به جای مداخله در امور داخلی سایر کشورها و جوسازی‌ها، صدای مردم کشور خود را می‌شنید.








تنها هفت روز دیگر به اجرای حکم اعدام "ترزا لویس " باقی مانده است. این زن آمریکایی که از ناتوانی ذهنی رنج می‌برد قرار است از طریق تزریق مواد سمی در یکی از زندان‌های ایالت ویرجینیای آمریکا اعدام شود. قاضی دادگاه، ترزا را با وجود نارسایی ذهنی "طراح نقشه " قتل‌ها معرفی کرده است در حالی که به شهادت پزشکان قضایی آمریکا این زن 41 ساله با وجود اختلالات روانی خاص، نمی توانسته است طراحی و سازماندهی این قتل را انجام داده باشد.


"کن کوچینلی "، دادستان ویرجینیا علت صدور حکم اعدام ترزا را ماهیت خشن جنایت و ارتکاب زنا توسط وی عنوان کرده است. ترزا همچنین به اجیر کردن دو مرد برای ارتکاب به این قتل متهم است. "ماتیو شالنبرگر " یکی از دو مردی است که قتل را انجام داده است. او طی نامه‌ای کتبی به هم‌سلولی خود در زندان نوشت که وی ترزا را کنترل و مدیریت کرده است، چون وی به پول حاصل از بیمه او برای راه‌اندازی یک کار در نیویورک نیاز داشت است.


در این نامه آمده است: من ترزا را در "والمارت " در "دانویل " ملاقات کردم. از زمانی که من وی را دیدم، متوجه شدم که ترزا شخصی است که به راحتی می‌شود او را مدیریت و کنترل کرد. کشتن "جولیان " و "چارلز لویس " [همسر و ناپسری ترزا لویس] در کل ایده من بود. من به پول نیاز داشتم و ترزا یک هدف آسان بود. شالنبرگر سه سال بعد در زندان خودکشی کرد و از آن زمان به بعد وکلای مدافع ترزا نتوانسته‌اند از این نامه به عنوان یک مدرک در دادگاه استفاده کنند.


مدارک ارائه شده توسط روانشناسان قضایی تایید می کند که اگر ترزا لویس مرتکب قتل هم شده باشد دادگاه نمی تواند او را به اعدام محکوم کند. ترزا دچار "جنون ادواری " بوده و کسی که دچار جنون ادواری است، در صورت ارتکاب جرم، براساس قوانین بین‌المللی باید تبرئه شود چرا که متهمی که مجنون است، قطعا در زمان ارتکاب جرم اختیار ندارد. نکته جالب توجه دیگر در مورد پرونده ترزا لویس این است که با وجود شرایط خاص پرونده وی و مدت 7 سالی که او در زندان به سر برده است رسانه های آمریکا در این مورد سکوت کرده‌اند.


زمان زیادی از شروع هجمه گسترده رسانه‌ای آمریکا علیه حکم سکینه محمدی نمی‌گذرد. پروند ترزا لویس صرفنظر از مسئله عقب ماندگی ذهنی وی، شباهت زیادی با پرونده سکنیه محمدی دارد با این تفاوت که تردیدی در گناهکار بودن محمدی وجود ندارد و جرم او مسجل شده است ولی در مورد پرونده ترزا شبهات زیادی وجودی دارد. اما مقامات و رسانه های آمریکا به خاطر دشمنی با ایران با پرداختن به پرونده سکینه محمدی تلاش کردند از وی یک قهرمان حقوق بشری بسازند.


این در حالی است که سازمان‌های مدعی حقوق بشر اکنون با گذشت بیش از 7 سال در قبال پرونده ترزا زبان در کام گرفته و هیچ فریادی را بر نمی‌آورند. این خود گویای رفتار دوگانه نظام سلطه با موضوعات مطرح در کشورها است. 23 سپتامبر ترزا لویس قرار است اعدام شود و آخرین آروزی او در روز اعدام می‌تواند این باشد که ای کاش در کشوری با سیستم قضایی و رسانه ای زندگی می کرد که به جای مداخله در امور داخلی سایر کشورها و جو سازی‌ها، صدای مردم کشور خود را می‌شنید.


 


 



خبر های مربوط به سکینه آشتیانی آمریکایی (ترزا لویس) 4


اطلاعیه ستاد حقوق بشر درباره پرونده سکینه محمدی آشتیانی


اطلاعیه ستاد حقوق بشر درباره پرونده سکینه محمدی آشتیانی

 

حقوق شهروندی  - ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، بر اساس وظیفه قانونی خود و از موضع دفاع از حقوق همه شهروندان جمهوری اسلامی، با صدور اطلاعیه ای، گزارشی از آخرین وضعیت قضایی پرونده خانم سکینه محمدی آشتیانی را منتشر کرد. به گزارش ستاد حقوق بشر در این اطلاعیه آمده است: علیرغم عدم تکلیف در ارائه توضیحات نسبت به محتویات پرونده قضائی متشکله در قوه قضائیه که قوه ای مستقل است و قاضی یا قضات متصدی در هر پرونده در صدور و انشاء و دستور ابلاغ رأی بدون تأثیرپذیری از جو روانی اتخاذ مواضع و انتشار مطالب رسانه ای می بایست براساس حقایق موجود در پرونده و با رعایت مقررات قانونی اقدام نمایند، صرفا به منظور تنویر افکار عمومی، این اطلاعیه صادر می شود.

 

متن کامل این اطلاعیه که ستاد حقوق بشر از موضع دفاع از حقوق همه شهروندان و از جمله خانم سکینه محمدی آشتیانی پیگیری آن را برخود لازم دانسته به قرار زیر است:

 

بسمه تعالی
اعلام مواضع توسط مقامات، مراجع رسمی بین المللی و برخی از رسانه ای دولتی و غیردولتی درخصوص مسائل حقوقی و قضائی کشورها بدون دسترسی به منابع و اطلاعات موثق مربوط به آن کشورها نه فقط ناقض منشور ملل متحد و سایر معاهدات بین المللی در زمینه استقلال و حاکمیت کشورها تلقی می شود بلکه نوعی پیش داوری غلط، ناعادلانه و جانبدارانه محسوب می گردد. بدون تردید تداوم این رهیافت در نظام بین المللی رویه ای غیرمنطقی و غیرقابل دفاع و پذیرش را در پی خواهد داشت. نظام قضائی جمهوری اسلامی ایران مانند سایر نظام های قضائی حاکم در کشورهای جهان براساس اصل تفکیک قوا و استقلال دستگاه قضائی عمل می کند.

 

علیرغم عدم تکلیف در ارائه توضیحات نسبت به محتویات پرونده قضائی متشکله در قوه قضائیه که قوه ای مستقل است و قاضی یا قضات متصدی در هر پرونده در صدور و انشاء و دستور ابلاغ رأی بدون تأثیرپذیری از جو روانی اتخاذ مواضع و انتشار مطالب رسانه ای می بایست براساس حقایق موجود در پرونده و با رعایت مقررات قانونی اقدام نمایند اما، ستاد حقوق بشر به منظور تنویر افکار عمومی، این اطلاعیه را صادر کرده است.

 

ستاد حقوق بشر، از موضع دفاع از حقوق همه شهروندان و از جمله خانم سکینه محمدی آشتیانی پیگیری لازم درباره پرونده قضایی مشارالیها را به عمل آورد که متأسفانه بر اساس مستندات موجود، اتهامات مطرح شده درباره خانم سکینه محمدی آشتیانی به اثبات رسیده است. در این پرونده برابر اعلام مرکز فوریت های پلیس 110 در تاریخ 23/6/84 وقوع یک فقره فوت مشکوک در شهرستان اسکو گزارش شده که با دریافت گزارش تلفنی مذکور مأمورین به محل مراجعه و مشاهده می کنند که شخصی به هویت ابراهیم قادرزاده 44 ساله در داخل منزل مسکونی و در سطح زمین حمام افتاده است.

 

خانم سکینه محمدی که همسر او بوده در اظهارات خود، تصریح نموده است که با فردی به نام آقای عیسی طاهری رابطه نامشروع داشته و توسط همین شخص تحریک شده تا از شوهرش ابراهیم قادرزاده طلاق گرفته و با او ازدواج کند. خانم سکینه محمدی سپس تصریح کرده است که به اتفاق آقای عیسی طاهری نقشه به قتل رساندن شوهرش آقای ابراهیم قادرزاده را طرح کرده است.

به دستور بازپرس پرونده، جسد به پزشکی قانونی منتقل و پس از معاینه، صراحتاً چنین اعلام نظر شده است: ".....با توجه به آثار مارک الکتریکی (اثر برق گرفتگی) در ناحیه انگشت شست پا و گردن و صورت و ناحیه تنه، تماس آگاهانه و هدفدار سیستم برق مطرح می باشد که با توجه به عدم مشاهده آثار دفاعی، این اقدام بعد از ایجاد اختلال هوشیاری با مصرف دارو (حتی به میزان کم) توسط فرد دیگری صورت پذیرفته است."

خانم محمدی در تحقیقات مرجع بازپرسی در تاریخ 5/9/84 با قبول اتهامات، اظهار داشته است: " آقای عیسی طاهری، بنده را فریب داد و با تزریق آمپول و وصل نمودن جریان برق با مشارکت وی، شوهرم را به قتل رسانده ام و قبل از آن نیز دو ماه بود که با وی رابطه داشتم."

نهایتاً بازپرس در خصوص اتهامات مشارالیها، دائر بر معاونت در قتل عمدی و همچنین رابطه نامشروع با آقای عیسی طاهری، قرار مجرمیت صادر و درخصوص اتهام زنای محصنه با مردان اجنبی، قرار عدم صلاحیت به اعتبار صلاحیت دادگاههای کیفری استان صادر نموده که مراتب به شعبه ششم دادگاه کیفری استان آذربایجان شرقی ارسال و متهم آقای اکبر زارع را به عنوان وکیل خود معرفی نموده و در جلسه دادگاه ،آقای سهراب سمنگان مع الواسطه از طرف آقای اکبر زارع حاضر گردیده که نهایتاً طی دادنامه شماره 38-19/6/85 خانم سکینه محمدی آشتیانی در خصوص زنای محصنه با مردان اجنبی مستنداً به مواد 63و83 و105 قانون مجازات به مجازات قانونی محکوم شده است.

پس از آن شعبه سی و نهم دیوان عالی کشور طی دادنامه شماره 206/29-6/3/1386 در خصوص تجدید نظر خواهی خانم سکینه محمدی با وکالت آقایان اکبر زارع و سهراب سمنگان، رسیدگی دادنامه تجدید نظرخواسته را، ابرام نموده است.

در پرونده ای دیگر، شعبه دوازدهم دادگاه کیفری استان آذربایجان شرقی، طی دادنامه شماره 39- 15/8/85 به اتهام آقای عیسی طاهری کوهدقی فرزند محمد با وکالت آقای فاروق فیض ایلخچی و نیز خانم سکینه محمدی آشتیانی فرزند اصغر با وکالت آقایان اکبر زارع و حبیب اسدی دایر بر مشارکت در قتل عمدی مرحوم ابراهیم قادرزاده اسکویی رسیدگی کرده و به استناد مواد 42، 203، 206، 212، 231، 612 قانون مجازات، متهم ردیف اول را به قصاص نفس پس از پرداخت نصف دیه یک مرد توسط شکات و متهم ردیف دوم را نسبت به جنبه خصوصی جرم به استناد بند دوم ماده 6 قانون آئین دادرسی کیفری قرار موقوفی پیگرد و به لحاظ اینکه اقدام مشارالیه موجب اخلال در نظم و صیانت جامعه گردیده به تحمل ده سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم نموده است.

متعاقباً شعبه 31 دیوانعالی کشور طی دادنامه 46/31-20/1/86 درخصوص تجدیدنظرخواهی آقای عیسی طاهری و همچنین وکلای خانم سکینه محمدی نسبت به دادنامه شماره 39- 15/8/85 صادره از شعبه 12 دادگاه کیفری آذربایجان شرقی رسیدگی و نتیجه دادنامه تجدیدنظر خواسته را ابرام نموده است.

متعاقباً، قضات شعبه 12 دادگاه کیفری استان آذربایجان شرقی طی دادنامه شماره 8809974127200003-22/1/88 با تصریح به مراتب اعلام رضایت اولیاءدم، به استناد بند دوم ماده 6 قانون آئین دادرسی کیفری درخصوص قصاص نفس، قرار موقوفی تعقیب صادر اما در مورد جنبه عمومی، نظر به اینکه اقدام محکوم علیه، موجب اخلال در نظم جامعه و بیم تجری مرتکب به دیگران گردیده است، به استناد مادتین 208 و 612 قانون مجازات اسلامی با رعایت تبصره ماده 18 قانون مذکور، آقای عیسی طاهری کوهدقی را به تحمل ده سال حبس تعزیری محکوم نموده است.

با التفات به مراتب مذکور، قابل ملاحظه است که خانم سکینه محمدی آشتیانی با وجود داشتن دو فرزند، در قتل همسر خود و پدر فرزندانش، مشارکت داشته و کانون خانوادگی را از هم گسیخته و در واقع فرزندان خود را از داشتن خانواده محروم نموده است.

با توجه به جمیع جهات فوق الذکر، دستگاه قضایی برای اعمال وقت های مضاعف در اعمال قانون و رعایت حق قانونی افراد راه کارهای ویژه ای را در دستور کار قرار داده است که نتیجه نهایی متعاقباً اعلام خواهد شد.





کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 89/7/6:: 8:59 عصر     |     () نظر

پرونده ای از حفظ حقوق بشر در مرام آمریکا و غرب


کامیلیا شحاته


کامیلیا می توانست این راه نو و هوای تازه را انتخاب نکند. بپذیرید که می توانست بی تفاوت باشد. اما این حق هر انسانی است که بهترین ها را برای خود برگزیند و کسی هم این حق را ندارد که او را از برترین ها محروم سازد.


کامیلیا می توانست زندگی مرفه خود را دو دستی بچسبد و با انتخاب مسیری جدید، مجبور نباشد روزها و شب هایش را در یک اردوگاه مهاجرین آن هم در حاشیه قاهره به سختی بگذراند. او می توانست کودک یک و نیم ساله و شیرخواره اش را در آغوش بکشد و با آرامش خاطر، بدون هیچگونه مشقتی او را شیر بخوراند.


چند روز پیش، اسقف «آغابیوس» از کلیسای دیراموس درباره کامیلیا اینگونه اظهارنظر کرد:«کامیلیا را از نیروهای امنیتی تحویل گرفتیم. هم اکنون در یکی از منازل مهاجران در قاهره تحت نظر است و در حال تهذیب روحی او هستیم تا مغز او را از افکار جدیدش پاک کنیم». در حال حاضر، اخبار رسیده از وضعیت روحی و جسمی نامناسب کامیلیا خبر می دهد. هزاران نفر در اسکندریه تظاهرات کرده و خواستار آزادی کامیلیا شده اند اما اعتراض آنان راه به جایی نبرده است.


یک سال پیش بود که کامیلیا شحاته – بانوی 36 ساله مصری- که مدرس یکی از مدارس مسیحی بود از مسیحیت به اسلام پیوست. مسلمان شدن او آنچنان برای همسرش «تداوس سمعان رزق» که یکی از کشیش های مصری و رئیس کلیسای مواس در شهر «المنیا» در این کشور است سنگین بود که کامیلیا را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داد. کامیلیا به پدر و مادرش پناه برد اما آنان نه تنها کاری برای او انجام ندادند بلکه از او خواستند که شوهرش را تحمل کند! هر چه اصرار کامیلیا بر تنفس در هوای تازه ای که انتخاب کرده بیشتر می شود، فشارهای همسر و گروه های افراطی نیز بر او شدت می گیرد تا این که او برای در امان ماندن از این هجمه ها راهی مرکزی در الازهر می شود که اسلام آوردنش را اعلان عمومی کند. در بین مسیر، نیروهای امنیتی مصر او را دستگیر کرده و تحویل گروه های تندرو می دهند.


تندروها از پیوستن او به اسلام بسیار عصبی شده اند چرا که بنا به اظهار برخی دوستانش، کامیلیا در حال حاضر، حافظ سه چهارم کل قرآن کریم است.


پس از تسلیم کامیلیا به گروه های افراطی که از حامیان ایالات متحده آمریکا به شمار می روند، اسقف «بیشوی» در واکنشی روانی به نگرانی از اسلام گرایی در بین مسیحیان و بلافاصله پس از سوزاندن قرآن در آمریکا همزمان با 11 سپتامبر مدعی شد که بخش هایی از قرآن باید حذف شود!


امین ارشادی روزنامه نگار در حوزه مسائل خاورمیانه در این باره معتقد است که اظهارات اسقف «بیشوی» نشان دهنده عصبانیت و نگرانی افراطیون از گسترش اسلام در بین سایر ادیان به ویژه مسیحیت است و یک تاکتیک روانی به شمار می رود. از سوی دیگر، تحلیلگران مسائل بین الملل، رژیم حاکم بر مصر را مجری سیاست های کاخ سفید در منطقه می دانند و دستگیری کامیلیا توسط نیروهای امنیتی رژیم مصر تأییدی بر این موضوع است.


آیا کامیلیا جنایتی مرتکب شده که دولت های مدعی از حقوق بشر از جمله دولت آمریکا درباره او سکوت کرده اند؟ چرا رسانه های آمریکایی و غربی که خود را مدعی حمایت از حقوق زنان و حقوق بشر نشان می دهند لب های خود را دوخته و سکوت کرده اند؟ چرا غرب و آمریکا از فردی همچون سکینه آشتیانی که پس از ارتباط نامشروع، همسر خود را به قتل رسانده دفاع می کنند اما از کامیلیا...؟ آیا آن ها نگران کودک شیرخواره کامیلیا نیستند؟


 


 


موج جدیدی از اعدام زنان در آمریکا در حال شکل گیری است


بعد از اعدام " ترزا لوییس" ، صف اعدام زنان در ایالات های مختلف آمریکا به راه افتاد. از خبرهایی که از انجمن های مختلف حقوق زنان و انجمن زنان قربانی در آمریکا به  گوش می رسد بعداز اعدام " ترزا لوییس " و همچنین عدم واکنش کشورها ، انجمن ها و جامعه جهانی به محکومیت ادام "  ترزا " این زن عقب مانده ذهنی ایالات های دیگر آمریکا بدون دغدغه حکم اعدام این زنان که بیشتر آنان خود قربانی و بی گناه هستند را جلو انداخته است.


زندان زنان آمریکا++خبرگزاری ریفنا+http://rifna.org


احمدی نژاد رییس جمهور ایران در سفر هفته گذشته خود به نیویورک با مصاحبه با شبکه های خبری انگلیسی زبان در بحث حقوق بشتر لیست 50 نفری از زنان بی گناه زندانی در آمریکا که در صف اعدام هستند را فاش کرد و حقوق بشر آمریکا را زیر سوال برد. این در حالی است که کشورهای غربی از جمله برزیل ، آمریکا، انگلیس ، آلمان و فرانسه چندی پیش در خصوص حکم زنی در ایران که ضمن زنای محسنه اقدام به قتل همسر خود کرده بود واکنش های مختلف و زیادی را به راه انداخته بودند و برای آزادی این مجرم هجمه رسانه ای زیادی به راه افتاد و ایران را به نقض حقوق بشر محکوم می کردند.


زندان زنان آمریکا++خبرگزاری ریفنا+http://rifna.org


این در حالی بود که وکیل " ترزا لوییس " از جامعه رسانه ای غرب و دولت آمریکا خواستار عقب انداختن حکم اعدام این زن عقب مانده را داشته ولی این روسای جمهور به همراه نمایندگان دولتشان و همسرانشان در مقابل دوربین های تلویزیونی فریاد وای مصیبتا را سر می دادند و کوچکترین توجه به مطالبات مردم خود داشتند.


http://rifna.org+خبرگزاری خبرنگاران آزاد ایران +خبرگزاری ریفنا


"ترزا لوییس" اعدام شد و چراغ سبزی به دیگر ایالت های آمریکا داد تا بدون هیچ دغدغه ای دست به اعدام این زنان بزنند.


alt


آمریکا کشوری که گفته می شود حکم حبس ابد اشد مجازات برای زندانیان خطرناک و جانیان و حتی مافیا قاچاق است به راحتی حکم اعدام این گونه زنان را اجرا می کند.


زندان زنان آمریکا++خبرگزاری ریفنا+http://rifna.org


کشوری که خود را مهد  حقوق بشر در دنیا می داند  در حالی که تفاوت زیادی بین مردان و زنان قائل است و  تساوی را بین زن و مرد را  عادلانه نمی داند به طوری که بر اساس تحقیقاتی که در مورد خشونت علیه زنان جامعه امریکا صورت گرفته است، از هر شش زن امریکایی یک نفر در زندگی اش مورد تجاوز جنسی قرار می گیرد و نیمی از قربانیان این جرائم کمتر از 18 سال سن دارند اما در این میان کمتر از پنج درصد مجرمان و متجاوزان به عنف گناهکار شناخته می شوند و فقط سه درصد از آنها در زندان هستند و در یک نتیجه گیری کلی می توان گفت از هر 16 متجاوز به عنف در امریکا ، 15 نفر آزاد هستند.


زنان زندانی در آمریکا+خبرگزاری خبرنگاران ازاد ایران +ریفنا +http://rifna.org


و باز این در حالی است که بر اساس آمارپلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) ، در سال 2009 بیش از 88 هزار و 97 مورد تجاوز به عنف در امریکا گزارش شده است اما در  کمیسیون قضایی کنگره امریکا ، بررسی ها نشان داد این جرم اجتماعی با کمترین میزان مجازات در جامعه امریکا روبرو است. وظیفه ما است که برای حمایت از تمامی زنان اقدام به رسانه ای شدن این موضعات کنیم.


alt


زنان زندانی در آمریکا+خبرگزاری خبرنگاران ازاد ایران +ریفنا +http://rifna.org


 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط میهن نیوز 89/7/6:: 8:59 عصر     |     () نظر
<      1   2