منافقین هیچ پایگاه مردمی ندارند
مریم رجوی به نیرو های خود سفارش می نمود تا کرد های ناراضی را زیر تانک های خود له نمایند.
یک پایگاه خبری آمریکایی در گزارشی ضمن اشاره به تقلای اخیر نو محافظه کاران آمریکایی برای حمایت از منافقین به نقل از اسناد وزارت خارجه آمریکا، این گروهک را فاقد هرگونه پشتوانه مردمی دانست.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،پایگاه خبری_تحلیلی ثینک پراگرسیو، در گزارشی به قلم دانیل لوبان می نویسد:با وجود تقلای نومحافظه کاران آمریکایی و اعمال حمایت از مجاهدین خلق(منافقین)، این ارگان به دلیل همدستی با صدام حسین در طی جنگ بر علیه ایران از هیچ جایگاه مردمی در کشورش برخوردار نیست و این مهم در اسناد ویژه وزارت خارجه آمریکا تایید شده است.
بنابراین گزارش،مریم رجوی ،سرکرده مجاهدین در جریان نبرد خلیج فارس و همراهی با نیرو های صدام بر علیه کردهای عراقی ،به نیرو های خود سفارش می نمود تا کرد های ناراضی را زیر تانک های خود له نمایند.همکاری این گروهک با صدام عمده دلیل نارضایتی گسترده مردم ایران از آن ها می باشد که تا امروز هم ادامه داشته است.
این پایگاه خبری نوشت:حزب جمهوری خواه و نومحافظه کاران آمریکایی در تلاشند تا از منافقین نقشی همانند احمد چلبی در عراق بسازند و سعی می نمایند با حمایت از آن ها بر علیه ایران مبارزه نمایند.
همچنین بنابر اسناد سازمان حقوق بشر ، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) حد نصابی طولانی از شکنجه اعضای خود برجای گذاشته است و حمایت جولیانی، تاونسند، رید و موکاسی که همگی جمهوری خواه نومحافظه کار هستند از این گروهک تروریستی نامعین است.
کلمات کلیدی:
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: برخی از مدارس و مدرسان اهل سنت با تفکر وهابیگری و آموزشهای انحرافی، طلبه ها را شستشوی مغزی می دهند.
آیت الله "عباسعلی سلیمانی " روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این قبیل مدارس طلبه هایی را که بیشتر آنان از نوجوان و جوان هستند و هنوز به قدرت تحلیل نرسیده و شعاع فکر و افق اندیشهشان بسیار محدود است، با آموزشهای وهابی منحرف می کنند.
وی گفت: بیشتر افراد فریب خورده طلبه های جوان و نوجوان حوزه ها هستند که اگر یک مقدار افق فکرشان باز شود قطعا به چنین جنایات و اعمال وحشیانه دست نخواهند زد.
امام جمعه زاهدان بیان کرد: حوزه های علمیه اهل سنت دو نوع هستند "حوزه هایی با افکار تقریبی و حوزه هایی با افکار تخریبی."
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: طلبه هایی که در حوزه هایی با افکار تقریبی تحصیل می کنند هرگز آلوده تفکر وهابیگری نمی شوند.
وی اظهار داشت: حوزه هایی که با افکار تخریبی فعالیت می کنند تفکر وهابی در آنها رشد می کند و به تخریب مذاهب دیگر می پردازند.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: افراد آلوده به اینگونه افکار مثلا می گویند فلان مذهب مورد قبول پیامبر نیست، حال آن که اگر اینها عقل و فهم داشته باشند باید بدانند که جامعه اسلامی یک جامعه واحد است.
وی افزود: وقتی خدا، پیامبر(ص) و کعبه ما یکی و بسیاری از وظایف و اعمال دینی ما واحد است دلیلی بر اختلاف و تفرقه وجود ندارد.
نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت استان با اشاره به ساماندهی مدارس و حوزه های علمیه اهل سنت افزود: اخیرا در کشور موضوع ساماندهی مدارس مطرح شده که هنوز بعضی از این مدارس از آن تمکین نکرده اند.
وی گفت: چون ساماندهی مدارس یک برنامه پنج ساله است پیش بینی شده که مدیران مدارس عاقلانه تر با این طرح همکاری و آن را اجرا کنند.
امام جمعه زاهدان اظهار داشت: با اجرای این طرح شرایط اجتماعی این مدارس مطلوب و از لحاظ تفکر و اندیشه نیز بهتر خواهند شد.
وی گفت: شرایط ساماندهی مدارس بدینگونه است که باید طلبه ها فراخوانی و جذب شوند و مدرک تحصیلی آنان نیز در حد قابل قبول باشد و از لحاظ فکری نیز افراطی نباشند، آنچنان که تفکر افراطی در بین طلاب شیعه نیز خطرآفرین است، اسلام دین وسط است نه افراط و نه تفریط بلکه امر بین الامرین.
کلمات کلیدی:
اختصاصی«جوان آنلاین»
برنامه های ابزاری فتنه گران برای استفاده از زندانیان خود
موضوع زندانیان حوادث بعد از انتخابات به محور جدیدی برای بحث و گفتگو میان جریان فتنه تبدیل شده است.
موضوع زندانیان حوادث بعد از انتخابات به محور جدیدی برای بحث و گفتگو میان جریان فتنه تبدیل شده است.
به گزارش«جوان آنلاین»،گفته می شود برخی از فتنه گران همچنان براین عقیده هستند که حجم بازداشتی ها و زندانی ها وبخصوص عناصر شاخص آنان در زندان ها هم تامین کننده منافع سیاسی و هم تضعیف کننده بقایشان می باشد.
به باور این افراد درست است که زندان به نوعی فراهم آورنده فضای تبلیغی در فضای می باشد و می تواند در عرصه بین الملل و مجامع حقوق بشری برای فشار آوردن به دولت ایران مورد استفاده قرار گیرد و از سویی دیگر درست است که به شکلی از فراموشی فتنه جلوگیری به عمل آورده وموجب انسجام و همصدایی می شود ، اما آسیب های وارده به شدت تضعیف کننده وآسیب رسان بوده است.
این افراد معتقدند که برنامه ریزان ، نخبگان فکری ،اجرایی و پرچمداران فتنه که بار بیست ساله اصلاحات را در ادوار مختلف بر دوش داشته اند ، به واسطه زندان از چرخه های مختلف این جریان دور و عملا حذف شده اند ، وتمام پتانسیل احیاء کننده این مجموعه از رهبران به یکباره از جنبش گرفته شده است.
این افراد همچنین در تحلیل های خود گفته اند که اکنون دو را پیش روی ما است که به هردو نیازمند هستیم و می توان گفت که هرکدام راه کاری برای فشار به حکومت می باشد ، در راهکار اول ، زندان وزندانی و باقی ماندن وابستگان به جریان درزندانها ، فضای تبلیغ و قدرت مانور رسانه های را در یک وضع ثابت و متکی به زمان نگه می دارد ، مضافا اینکه هزینه های طرف مقابل را نیز بالا می برد و حجم قابل ملاحظه ای از توان امنیتی وقضایی را بخصوص در ارتباط با خانواده ها که قدرت نفوذ اجتماعی بالایی دارند ، به خوداختصاص می دهد.
اما مسئله ما اینست که کادرهای فکری فرقه وبخصوص برنامه ریزان فضا های اجتماعی و شخصیتهای کارآمد در زندان بسر می برند ، باید که با حفظ فضای زندان وزندانی ، ازطریق فشارهای داخلی وخارجی حکومت تحت فشار قرار گیردتا چهره های شاخص فتنه را رها سازی نماید . به این ترتیب هم از تبلیغات سود جسته ایم و این فشار حفظ شده است و هم چرخ های از حرکت ایستاده را تقویت نموده واز شیب فعلی عبورخواهیم کرد.
گفتنی است مدتها است که عوامل فتنه با سماجت بسیار و تحلیل های سطحی تلاش دارند که از واقعیت اضمحلال ونابودی فتنه فرار نمایند.
کلمات کلیدی:
حزب اعتماد ملی دو دسته می شود
اعضای معتقد و قانون مدار حزب اعتماد ملی با رعایت قانون، فاصله خود را با مواضع رادیکال و افراطی دیگر اعضای این حزب حفظ خواهند کرد و از آنها جدا می شوند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با تأکید بر لزوم حرکت فعالین سیاسی در چارچوب قانون اساسی گفت: اعضای معتقد و قانون مدار حزب اعتماد ملی با رعایت قانون، فاصله خود را با مواضع رادیکال و افراطی دیگر اعضای این حزب حفظ خواهند کرد و از آنها جدا می شوند.
محمد رئوف قادری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه احزاب و تشکل های سیاسی باید در چارچوب قانون فعالیت کنند اظهار داشت: طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی تنها احزاب و تشکل هایی مجاز به فعالیت سیاسی هستند که در چارچوب قانون اساسی و در جهت منافع نظام و ملت ایران فعالیت داشته باشند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تصریح کرد: در حزب اعتماد ملی اعضا و نیروهایی که به اندیشه های انقلاب، نظام، امام باور داشته و سوابق درخشانی در جهت اعتلای نظام مقدس اسلامی داشته اند بسیارند و خود را ملزم به فعالیت سیاسی در چارچوب قانون اساسی می دانند.
وی همچنین با اشاره به برخی مواضع رادیکال رسانه های منتخب به جریان اعتماد ملی خاطرنشان کرد: عناصر معتقد به قانون اساسی در بدنه حزب اعتماد ملی تنها در چارچوب ارزش های اسلامی نظام انقلاب و اندیشه های امام راحل حرکت می کنند و فاصله خود را با تندروی های حزب متبوعشان حفظ خواهند کرد.
کلمات کلیدی:
کشف حجاب در اسلام مجاز است
فاطمه حقیقت جو نماینده مجلس ششم و از اصلاح طلبان فراری مقیم آمریکا،طی گفتگویی عنوان می دارد؛حجاب در دین اسلام ضرورتی ندارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،فاطمه حقیقت جو در گفتگو با یک سایت معاند با نظام گفت: حجاب بهطور تاریخی متعلق به یک طبقه بالای جامعه بوده است و باید بگویم که دین اجباری نیست.
بنابر این گزارش،حقیقت جو که ظاهرا تماس با زنان غرب بسیار بر وی تاثیر گذار بوده است در ادامه سخن پراکنی هایش گفت:حتی به لحاظ دینی هم نمی توانیم زنان را به داشتن حجاب واداریم. تفاوت است بین کسی که مسلمان است بدلیل اینکه به شکل ارثی، پدر و مادرش مسلمان بوده و او هم مسلمان شده است و کسی که ایمان به اسلام دارد و خودش آزادنه و بنا به اختیار ترجیح می دهد که دستورات دینی اش از جمله حجاب را رعایت کند.
حقیقت جو در خاتمه در حالی که سعی می نمود کشف حجاب را عادی نشان دهد با وام گیری های ساختگی در رابطه با حجاب از افراد بدنام و مجهول الهویه افزود: افراد باید بتوانند آزادانه و متناسب به سبک زندگی و باورهایشان عمل کنند. حجاب ضروری نیست مثلا آقای قابل (از منتسبین به آیت الله منتظری )معتقدند که حجاب ضروری(!) نیست.
گفتنی است ، باید در آینده نزدیک شاهد کشف حجاب حقیقت جو نیز بود هرچند در شکل و شمایلی که از وی به چاپ رسیده بود با زمان حضورش در ایران تفاوت های زیادی مشاهده می شود.
کلمات کلیدی:
واریز یارانه دروغ به جیب رسانه های غربی
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که امریکا قصد دارد تا فشارها را بر ایران ادامه دهد و روشن است که ادامه اعمال فشار برای ما مهم است.
علی رضائی: نگاهی به مجموعه اظهارات، موضع گیری ها و اقدامات کشورهای غربی و فتنه گران داخلی بیانگر شکل گیری استراتژی ای از پیش تعیین شده توسط غرب و عملیاتی شدن آن با محوریت فتنه گران است.
کافی است به این محور توجه کرده تا پازل کلی استراتژی ترسیم شده در این زمینه وضوح بیشتری یابد؛ نقطه آغاز این استراتژی بیانیه اخیر وزارت خزانه داری آمریکا بود که از افزایش فشار تحریم ها به ایران خبرداده بود.
این وزارتخانه اعلام کرد که امریکا قصد دارد تا فشارها را بر ایران ادامه دهد و روشن است که ادامه اعمال فشار برای ما مهم است. این اقدامات از طرفی تاکید بر یک حقیقت دارد که «اکنون شرکتها به دنبال راههایی برای کمک به ایران جهت اجتناب از تحریم های بین المللی هستند و در مقابل امریکا می کوشد تا به وسیله چماق تحریم در برابر آنان بایستد».
تلاش موازی دو محور و پیام نو برای اصحاب فتنه
علاوه بر موارد مذکور باید یادآور شد که همراه با تصویب قطعنامه سازمان ملل علیه نقض حقوق بشر در ایران هیلاری کلینتون به میدان آمد تا حلقه دوم این استراتژی را کامل نماید. سایت جرس در این زمینه نوشت:
«یک روز پس از تصویب محکومیت نقض حقوق بشر در ایران توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد و ابراز نگرانی جامعه جهانی از نقض مستمر حقوق شهروندان در ایران، وزیر امور خارجه آمریکا، با صدور بیانیهای، ضمن استقبال از این قطعنامه، بر ایستادگی ایالات متحده و جامعه جهانی در کنار مردم ایران تأکید کرده است.»
اما فعال شدن این دو محور زمانی صورت گرفت که پیش از این اتاق فکر جریان فتنه در لندن که زیر نظر مجموعه ای از کارشناسان وابسته به سرویسهای امنیتی به هدایت عوامل داخلی ایران مشغول است، در جدید ترین محصول به اصطلاح فکری خود از اصحاب فتنه (مشخصا میرحسین موسوی) خواسته بود که خود را برای یک موج جدید اجتماعی آماده نمایند؛ این جریان از عوامل داخلی خواسته است شرایط را برای یک تجمع ضروری فراهم آورند و هر طور که شده یکبار دیگر فضای خیابانی را بوجود آورند.
بنابراین گزارش مجموعه لندن نشین در ادامه پیام خود به موسوی اضافه کرده که تنها با یک جرقه کاری خواهیم کرد که هیچکس قادر به خاموش کردن آتش افروخته شده نباشد!
پخت دروغ های تازه در تنور داغ هدفمندی یارانه ها
به موازات این پیام، موضع گیری موسوی و کروبی علیه طرح هدفمندی یارانه ها و شنیده شدن برخی اخبار مبنی بر انتظار کشیدن برای صدور اولین قبوض نشان می دهد استراتژی نهایی غرب در این زمینه استفاده از اعتراضات احتمالی در چند هفته آینده باشد. مساله ای که سخت مورد تاکید غرب قرار گرفته است و بر همین اساس است که هزینه های هنگفتی را برای افزایش شبکه های مجازی علیه طرح هدفمندی یارانه ها مصروف می دارد و در این راستا رسانه های فتنه برای تخریب طرح هدفمندی یارانه ها دست به کار شده و دور جدید فعالیت های خود را کلید زده اند.
سایت های جریان فتنه که برای آغاز طرح هدفمند سازی یارانه ها از مدت ها پیش به فضا سازی مشغول بودند با آغاز رسمی این طرح در روزهای اخیر تمامی برنامه های جریان اپوزسیون و فرقه سبز از شبکه بی بی سی فارسی گرفته تا سایت هایی همچون جرس در بردارنده پی گیری این اهداف است:
1 - تاکید بر استفاده ازعنوان طرح «حذف یارانه ها» به جای طرح« هدفمند کردن یارانه ها»
2 - عملی شدن طرحی که پیش از این قرار بود توسط دولت های گذشته انجام شود
3 - طرح مزبور طرحی نئو لیبرالی است که احمدی نژاد با اهداف خاصی آن را پی گیری می کند
4 - این طرح هیچ شباهتی با سایر طرح های مشابه در سایر کشورها نداشته لذا دارای ابهامات بسیاری است
5 - دلیل عملی شدن این طرح در دولت احمدی نژاد حمایت نظامیان از وی می باشد
6 - این طرح بزودی دور جدیدی از تورم های غیر قابل مهار را بوجود خواهد آورد
7 - این طرح تنها یک سلسله منفعت های تاکتیکی برای احمدی نژاد داشته و دارای راهبرد بلند مدتی نیست.
با این حساب به نظر می رسد که تمامی این تحرکات منحوس که یک روز حقوق بشر را چماق می کند و از درد و رنج خیالی زندانیان پس از انتخابات در ایران می گوید و اکنون عملیاتی را با محور هدفمندی یارانه ها طراحی کرده است، همه و همه یک هدف را دنبال می کند و آن ایجاد آشوب و اغتشاش دوباره در ایران و موج سواری بر احساسات مردم است که طراحان آن سعی دارند هر بار با توجه به شرایط داخلی و نوع نگاه بین المللی به ایران اینگونه اهداف را با نشر دورغ های تازه دنبال کنند.
کلمات کلیدی:
اختصاصی/از آوازه خوانی در کاباره تا ادعای نبوت؟!
خدا وجود داره ! اما نه خدای یکتا و عالم و قادر. خدا در حقیقت موجودات فضایی میباشند که با جهش ژنتیکی ما رو به وجود آوردند!
چندی پیش خبری در خصوص فعالیت این فرقه با نام رائیلیان در یکی از شهرهای کشور در جوان آنلاین درج شد با پیگیری خبر نگار ما در خصوص این قضیه مشخص شد که این فرقه علاوه بر فعالیت در سطح جامعه به راه اندازی سایت اینترنتی و همچنین ترجمه سه کتاب موهون به زبان فارسی در فضای مجازی اقدام نموده است.
به گزارش جوان آنلاین ،رایل خواننده و ترانه سرا با اسم اصلی کلود ووریهون در تاریخ سی سپتامبر سال 1946 میلادی در منطقه ویچی در فرانسه به دنیا آمد و توسط خاله و مادر بزرگش در منطقه آمبرت بزرگ شد. با شور و علاقه ای نسبت به شعر و خوانندگی و ترانه سرایی، رایل در سن پانزده سالگی خانه را ترک کرده و به پاریس رفت. در آنجا تحت نام مستعار کلود سلر شروع به خوانندگی کرد. به عنوان یکی از بزرگترین طرفداران جک برل او نیز در همه کابارههایی که این ستاره بلژیکی در آغاز خوانندگی اش در پاریس آواز خوانده بود، شروع به خوانندگی کرد.
در دهه 1970 میلادی مدعی شده که در خیابانهای پاریس با موجودی فضایی ملاقات کرده و او را به عنوان پیامبر عصر جدید برگزیدهاند.
محورهای عقیدتی این خواننده مدعی نبوت شامل:
خدا وجود داره ! اما نه خدای یکتا و عالم و قادر. خدا در حقیقت موجودات فضایی میباشند که با جهش ژنتیکی ما رو به وجود آوردند.
تمام پیغمبران از طرف موجودات فضایی مبعوث شدهاند و وحی در حقیقت نوعی تله پاتی میباشد.
رایل به زندگی پس از مرگ هم معتقد است او میگوید وقتی انسان میمیرد موجودات فضایی با استفاده از ژنهای اولیه انسان را دوباره میسازند و برایش زنهای زیبا و. . . خلق میکنند.
رایل پیغمبر جدید است و همه ادیان دیگر باید به او ایمان بیاورند.
این فرقه نوظهور برای یارگیری در لایه های مختلف اجتماعی اذعان میکند، تمامی پیامبران الهی را قبول دارد با این تفاوت که ایشان را نه خداوند، بلکه انسانهایی ساکن کرات دیگر فرستاده اند که بیست و پنج هزار سال پیشرفته تر از انسانهای زمینی میباشند.
مهم ترین منظری که میتوان به ارزیابی مدعیات این فرقه نوساخته بشری پرداخت:
از جهت مقدار هماهنگی ادعاهای این دین با آموزههای ادیان بزرگ است، زیرا این دین خود را مخالف ادیان الهی ندانسته بلکه آن پیامبران را نیز رسولان الوهیم( نام انسانهای کرات دیگر) میداند حال مهمترین پرسش این است که اگر این پیامبر جدید یعنی رایل ادامه دهنده راه همان انبیای الهی است، پس این همه تفاوت و تناقض از کجا آمده است؟ به برخی از این تناقضات اشاره میکنیم:
1. چگونه است که در قرآن میخوانیم که خداوند متولد نشده و موجودی از او متولد نمیشود ولی رایل مدعی است که الوهیم (همان موجود یا موجوداتی هستند که پیامبران را فرستادهاند) از نسلهای قبلیالوهیم به دنیا آمده و این سلسله به دنیا آمدنها تا بینهایت ادامه پیدا میکند.
2. این دین میگوید از طرف همان موجودی آمده است که حضرت محمد (ص) را فرستاده است. حال این سؤال پیش میآید که پس چگونه در قرآن کریم حضرت محمد(ص) آخرین پیامبر دانسته شده است و آیا الوهیم نمیدانست که 14 قرن بعد بناست پیامبر دیگری برای انسانهای زمینی بفرستد؟
3. تمامی ادیان الهی بر غیر مادی بودن و نامیرا بودن خداوند و نیز ازلی و ابدی بودن او تأکید دارند در حالی که الوهیم موجودی است میرا و از پدران خود به وجود آمده است و نیز در مکانی خاص زندگی میکند و به چشم دیده میشود. آیا الوهیم فراموش کرده که در کتابهای قبلی خود به مردم چه پیامی داده و خود را چگونه معرفی کرده است؟
کلمات کلیدی:
حجتالاسلام حمید رسایی، مدیرمسئول هفته نامه 9 دی در یادداشت اول این نشریه به تشریح اهداف و برنامههای آتی این نشریه پداخته است.
حجتالاسلام حمید رسایی، نماینده اصولگرای مردم تهران در سرمقاله هفته نامه «9 دی» با عنوان «چرا با 9دی آمدیم؟» به تشریح اهداف و برنامههای آتی این نشریه پرداخته است.
رسایی در ادامه مینویسد:
"روز تجلی قدرت خدا، حرکتی ماندگار، نتیجه هوشیاری، شناخت موقعیت، فهمیدن نیاز انقلاب، حضور در لحظه مناسب، قله فراموش نشدنی، آخرین ضربه به دشمن، اتمام حجت با همه، قویترین ضربه و... همه اینها تعابیری هستند که امام خامنهای پس از خلق حماسه 9 دی 88 در مناسبتهای مختلف در خصوص این روز بر زبان آوردهاند و البته هم ایشان تأکید کردهاند که این روز را زنده نگه دارید؛ همین کافی بود که به همراه جمعی از یاران جوان و پرشور دهه سوم انقلاب برای هفتهنامهای که پس از دو سال و نیم انتظار! مجوز انتشارش از سوی هیأت نظارت بر مطبوعات صادر میشد، نام 9 دی را انتخاب کنیم.
هفتهنامه 9 دی نشریهای است با رویکرد تحلیلی – خبری. مخاطب این نشریه، خواص عمومی جامعه است، همانها که در میانه فتنهها بدون هیچ چشمداشتی برای دفاع از انقلاب همه هستی خود را به میدان میآورند، همانها که به دلیل عدم وابستگی به جریانات زر، زور و تزویر نه دوپهلو سخن میگویند و نه سیاستمدارانه سکوت میکنند، بلکه شفاف و بیپرده بر آرمانهایشان پای میفشارند و برای رسیدن به قدرت معامله نمیکنند. بدون تعارف 9 دی قرار است با همان صراحت و بصیرتی به دست مخاطبانش برسد که مردم در این روز از خود به یادگار گذاشتند.
هفتهنامه 9 دی قرار است در کنار دوستانی که درد انقلاب دارند و دیگر فعالان این عرصه، خط جدیدی از جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را در راستای سیاستها و جهتگیریهای سکّاندار انقلاب بگشاید و به همت این دوستان و با کمک همه آنها که میخواهند در این جبهه جدید نقش داشته باشند، مانعی باشد در برابر فتنهگران قدیم و فتنههای جدید. صریح میگوییم که میخواهیم ابهامات دشمن را پاسخ دهیم و انحرافات آنها را به رخشان بکشانیم، پس تمام عناصر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، «9 دی» را از خود بدانند و از این فرصت در جهت بصیرتافزایی و ارائه تحلیل و استفاده از نقطه نظرات بهره ببرند هفتهنامه دی مانند همه آنهایی که این روز را در تاریخ ماندگار کردند، به هیچ یک از جریانات و حتی شخصیتهای سیاسی دلبستگی و وابستگی ندارد و تنها خود را سرباز آفتاب پرفروغ انقلاب میداند. دوری و نزدیکی ما به جریانات سیاسی، احزاب، گروهها و شخصیتهای صاحب نام، به میزان دوری و نزدیکی آنها با اهداف، شعارها و آرمانهای انقلاب تعریف خواهد شد. قطعاً این عدم وابستگی برای ما هزینههایی را به دنبال خواهد داشت اما چه باک که ما خود را برای پرداخت این هزینه آماده کردهایم.
هفته نامه 9 دی در مواجهه با دو قوه مجریه و قضائیه و همچنین نهاد مهم مجلس و دیگر مجموعههای کشور، سیاست حمایت همراه با نقد دلسوزانه را در پیش خواهد گرفت و البته براساس منش و روش رهبری انقلاب، از آنجا که بار سنگین اداره کشور بر دوش دولت است، خود را موظف بر حمایت صریح و قاطعانه از اقدامات مثبت و انقلابی دولت میداند و لازم به یادآوری نیست که در برابر اشتباهات یا انحرافات آن نیز سکوت نخواهد کرد؛ به ویژه که تیم نشریه 9 دی، همگی از جمله یاران و حامیان رئیس جمهور خدمتگذار و ارزشمند در انتخابات نهم و دهم ریاست جمهوری بودهاند و به همین دلیل نیز حمایت از این دولت و به ویژه رئیس جمهور محترم را وظیفه و انتقاد از آن را از باب امر به معروف و نهی از منکر رسالت خود میدانند.
هفتهنامه 9 دی قرار بود پیش از این با دو پیش شماره و بعد از این نیز به صورت هفتهنامه در کنار شما باشد، این مهم اما به دلیل محدودیتهایی که عمدتاً به دلیل عدم وابستگی این نشریه به کانالهای مالی جریانات سیاسی است، تحقق نیافت و انشاءالله شماره بعدی آن پس از دو هفته در اختیار شما قرار خواهد گرفت و البته امیدواریم با حمایتهای شما بتوانیم از آن پس انتشار هفتگی آن را آغاز کنیم.
هرچند در این شماره به تناسب همزمانی انتشار آن با اولین سالروز خلق حماسه نهم دی، بسیاری از مطالب صفحات آن به موضوع فتنه اختصاص یافته اما در ادامه مسیر با اختصاص صفحات متنوع و به منظور بصیرتافزایی در جامعه، قطعاً به تمام ابعاد جبهه فرهنگی، فکری، سیاسی و رسانهای جریان انقلاب خواهیم پرداخت. ما برای استفاده از نقطه نظرات شما پنجرههایی گشودهایم و از اولین شماره به انتظار تابش نظرات شما نشستهایم، امید آنکه شما هم منتظرمان باشید. کوتاه سخن این که تمام عناصر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی 9 دی را از آنِ خود بدانند و از این فرصت در جهت دفاع از انقلاب اسلامی بهره ببرند.
کلمات کلیدی:
آیت الله علم الهدی در گفتگو با مشرق: زندان نفرت عمومی، سخت ترین مجازات برای سران فتنه است
سخنران روز 9 دی معتقد است: باطن فتنه گران در روز عاشورا برای مردم برملا شد و فتنه گران در روز 9 دی شکست خورده و ساقط شدند.این عضو خبرگان رهبری بزرگ ترین زندان برای سران فتنه را زندان نفرت عمومی می داند که در نهایت باعث می شود سران فتنه در این زندان دق کرده و بمیرند.
امام جمعه مشهد در گفگتو با ویژه نامه اینترنتی «9 دی» مشرق گفت: اقبال مردم نسبت به این راهپیمایی مبتهج کننده بود، در این روز شاهد یک راهپیمایی قابل توجه بودیم. اجتماع مردم در این روز در صحبتها و مطالب من هیچ تأثیری نداشت. بنده برحسب دعوت آیتالله جنتی و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بعنوان سخنران مراسم راهپیمایی روز 9 دی انتخاب شدم، میدانستم که این راهپیمایی در پاسخ به حرمتشکنیهای روز عاشورا برگزار میشود.
وی افزود: روز 8 دی در مشهد یک راهپیمایی بزرگ از مقابل دفتر امام جمعه تا حرم امام رضا(ع) برگزار شد و آیتالله واعظ طبسی سخنران این مراسم بود.
آیت الله علم الهدی به تحلیلش در ین زمینه پرداختو گفت: جریان فتنه سبز در جمع بندی خود به این نتیجه رسیده بود که برای پیشبرد اهداف خود باید از تمام ظرفیتهای ممکن استفاده کند.سران فتنه برنامه ریزی لازم برای استفاده و بهرهبرداری از تمام ظرفیتهای ممکن را انجام داده بودند و یکی از این ظرفیتها، روز عاشورا بود.در این روز مردم ایران مشغول عزاداری بودند و فتنهگران ظرفیت عاشورا را برای رسیدن به اهداف خود مناسب میدیدند. از 1400 سال پیش تا به امروز هر جریانی که قصد داشت از امام حسین(ع) و عاشورا سکویی بسازد، سقوط کرده و ضربه خورده است، نمونههای زیادی در این زمینه در تاریخ سراغ داریم که در حوصله این گفتوگو نمیگنجد.
معجزه ابیعبدالله (ع) این بود که وقتی فتنهگران قصد داشتند با انگیزه توسعه نفسانی و مطامع سیاسی از ظرفیت عاشورا استفاده کنند، رسوا شدند. معجزه عاشورا باعث شد تا باطن فتنهگران و نیات زشتشان عیان شده و افرادی که علیه رهبری، انقلاب، دین و امام حسین هستند دست شان رو شود.
حوادث روز عاشورا و بیحرمتیهای انجام شده عامل سقوط فتنهگران شد، فتنه گران طوری سقوط کردند که تا این نسل باقی است در هیچ مرحله سیاسی توان ابراز وجود ندارند و نمیتوانند سر خود را بالا بگیرند. وی همچنین به مرکز کنترل فتنهگران اشاره کرد و ادامه داد:سران فتنه بستر و زمینهای شدند برای اجرای منویات مرکز اصلی فرماندهی فتنه که به جریان خارجی و استکبار متصل است.
کسی مدعی نیست که موسوی، کروبی و خاتمی در روز عاشورا به مردم دستور دادند که پرچم امام حسین را آتش بزنند. آن چه مسلم است این افراد ابزار دشمن شدند. امام جمعه مشهد به باطن جریان فتنه پرداخت و گفت: این باطن در روز عاشورای 88 فاش شد، تا روز عاشورا مردم هنوز ماهیت فتنه را تشخیص نداده بودند. در روز عاشورا همه ابعاد فتنه برای مردم مشخص شد و مردم فهمیدند که فتنهگران به دنبال اهدافی چون مقابله با اساس دین و ولایت هستند.
وی به امتیازات نهم دی ماه اشاره کرد و افزود: 9 دی یک امتیاز ویژه داشت و آن هم عدم سازماندهی برای حضور مردم بود، در این روز فقط شورای هماهنگی، تبلیغات مختصری را انجام داد اما مثل راهپیماییهای قبلی مبدأ و مقصد مشخص نشد و حتی برای ایاب و ذهاب مردم نیز اتوبوس تدارک ندیده بودند. تنها مقصد نهایی این تجمع میدان انقلاب اعلام شد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اگر استقبال پرشور مردم را پیشبینی میکرد، به جای میدان انقلاب، میدان آزادی را بعنوان مقصد نهایی اعلام میکرد که وسعت بیشتری داشت. نمونه این حضور پرشور مردم را در تظاهرات روز 16 شهریور سال 57 شاهد بودیم. در این روز پس از برگزاری نماز در قیطریه، مردم به سمت میدان آزادی حرکت کردند.
روز 9 دی راهپیمایی سازماندهی نشده بود. هنگام سخنرانی افرادی که بر پشت بام مجاور محل سخنرانی حضور داشتند میگفتند جمعیت از میدان انقلاب تا پیچ شمیران و از سمت غرب تا بزرگراه یادگار امام ایستادهاند. و خیابانهای مجاور میدان انقلاب نیز مملو از جمعیت بود. حضور مردم در حماسه 9 دی خودجوش، طبیعی و بدون سازماندهی بود.
آیت الله علم الهدی به وضعیت جریان فتنه بعد از نهم دی ماه 88 اشاره کرد و گفت: روز 9 دی جریان فتنه به کما نرفت، بلکه ساقط شد. جریان فتنه در روز 9 دی نه تنها در جریان خود بلکه در اصل حضور در عرصه سیاست نیز سقوط کرد و شکست خورد. روز 9 دی روز شکست فتنهگران و فتنه بود.
امام جمعه مشهد در مورد محاکمه سران فتنه گفت: این مسئله وظیفه من نیست. در این زمینه من تابع ولایت و رهبر معظم انقلاب هستم و مانند دیگر راهیان ولایت چشم به پشت پای رهبری داریم، هر کجا رفت ما هم دنبالش راه میافتیم.
وی همچنین به پیامنهم دی ماه اشاره کرد و گفت: پیام مهم و ماندگار 9 دی این است که همه جریانات سیاسی بدانند هر نوع فعالیت سیاسی در این کشور قابل اجرا باشد، درگیری با ولایت و رهبری در این کشور جایی ندارد و قابل اجرا نیست.
اما جمعه مشهد به نقش رهبری در دفع فتنه ها اشاره کرد و گفت: رهبری همیشه قافله سالار حرکت مردمی در انقلاب است. انقلاب اسلامی با حرکت مردم و جلوداری امام خمینی شکل گرفت.در حال حاضر نیز رهبر معظم انقلاب سکاندار هستند و مسیر انقلاب را ادامه داده و مردم نیز پشت سر ولایت حرکت می کنند.
وی همچنین به هدف اصلی فتنه گران اشاره کردو خاطرنشان ساخت: هدف اصلی مقابله با مقام معظم رهبری بود. رهبری به دلیل جایگاهی که دارند و به دلیل فرماندهی کل قوا، قدرت اصلی را در دست دارند. آنان می دانستند تا رهبری هستند، به هیچ یک از اهداف شان نخواهند رسید. این مهم ترین انگیزه و هدف اصلی سران فتنه و دشمنان در فتنه های پس از انتخابات بود.
آیت الله علم الهدی در پاسخ به این سئوال که «در سخنرانی 9 دی تعبیر حزب شیطان و حزب الله را به کار بردید. و عنوان کردید این دو حزب دائم در حال جنگ هستند، تحلیل شما چیست؟» گفت: این موضع را پس از شعارهای مرگ بر کروبی، موسوی و خاتمی مطرح کردم. می خواستم بگویم فتنه فراتر از این اشخاص است و مساله شخصی نیست. بلکه جریانی با نام حزب شیطان است که قصد مبارزه با حزب الله را دارد. تعبیر قرآن از حزب الله و حزب شیطان را مطرح کردم. حزب شیطان بر پایه بقیه است. اینها پس از انتخابات باقی ماندند و در مقابل دعوت به قانون مقام معظم رهبری بر ادعاهای خود پایفشاری کرده و به مقابله برخاستند. اینها حزب شیطان هستند و قرآن حزب الله را ولایت پذیر توصیف می کند.
متن کامل این گفتگو را در اینجا بخوانید.
کلمات کلیدی:
خاطراتتان را از کلاسهای اساتید لائیک جمع آوری کنید
فتنه و فرصتهای رویش انقلاب اسلامی
طی هفته گذشته نشست دو روزهای در جنبش عدالتخواه دانشجویی برگزار گردید که درطول آن اساتید و سخنرانان مختلفی به ایراد سخنرانی پرداختند. آنچه در ادامه میآید خلاصهای از سخنرانی آقای وحید جلیلی با موضوع فتنه و فرصت های رویش انقلاب اسلامی که در پنج شنبه ?? آذر در سالن کوثر برگزار گردید می باشد.
خاطراتتان را از کلاسهای اساتید سکولار بنویسید
سر تا پای نظام جمهوری اسلامی را به فحش می گیرند، کسی هم جرات ندارد به این اساتید حرفی بزند. بعد می گویند جمهوری اسلامی خفقان است. راه حل کاربردی اش هم اینست.می شود خاطراتتان را از کلاسهای اساتید لائیک جمع آوری کنید. کار خوبی می شود. یک نفر شروع کند کار می گیرد. اصلا یک مشکل ما این است که در فضای آموزش عالی صدای ما به بیرون نمی رسد.این صدا را برسانید.
در حوادث پارسال نخبگان و روشنفکران عوام بودنشان را فریاد کردند. گافی که در جریان فتنه اخیر جریان روشنفکری داد، در صد سال اخیر بی سابقه بود. هیچ وقت به این وضوح جریان روشنفکری در مقابل مردم صف نکشید.راجع به فتنه باید مستند ساخته شود. آقا گفته اند.
استفاده از فرصتهایی که فتنه بوجود آورد، یک اصل عقلی است
گفته اند دلیل اینکه آقا روی فتنه تاکید می کنند چیست؟ مطمئنا جریان ادامه دار است. چهره ها ممکن است سوخته باشند و چهره های جدید و ریزش های جدید بیایند روی کار، اما فتنه تمام شدنی نیست. انقلاب هیچ وقت بی مسئله نبوده فقط در بعضی موارد وضوحش زیاد شده. تحلیل خاصی هم نمی خواهد داشته باشیم. خیلی واضح است. زخم خورده ها ول کن ماجرا نیستند.ابزار هم دارند و دارند می سازند.
در فتنه یک جنبه تهدیدی دارد و یک جنبه فرصتی دارد. تا حالا هیچ فرصتی به این وضوح و گستردگی برای تیر خلاص زدن به جریان های فاسد در تاریخ معاصر نداشته ایم.
تقابل اینها با جمهوریت نظام، مقابله با تساوی یک با یک. فشارآوردن بر نهادهای دینی برای از کار انداختن نهادهای جمهوریتی نظام.هیچ شعاری هم نبود که عمل برخلافش نکنند. عقلانیتشان به داماد لرستان رسید، خط امامشان به نه غزه نه لبنان رسید، ادبشان به فحاشی رسید، دم زدن از اسلامشان به ماجرای عاشورا رسید و…
تکیه زیاد آقا روی فتنه شاید در سخنرانی های قم آقا بیشتر مشهود شد و پرداخته شد. اگر نقلی هم نگاه نکنیم، عقل هم همین را حکم می کند. واضح است که باید رسوایشان کنیم اینها را. نباید اجازه داد چهره خودشان را بازسازی کنند و چهره موجه به خودشان بگیرند. خیلی پیچیده نیست. البته نباید صرفا در همین قضیه بمانیم. بقیه مباحثمان را هم مطرحکنیم. مثلا الگوی پیشرفت ایرانی اسلامی. اینها و این موضوعات با هم تزاحم ندارند.
نترسید
روش هم برای عینی تر راهکار دادن این است که فکر کنید این گاف هایی که آنها داده اند را، اگر ما داده بودیم، آنها چه می کردند.آن کارها را بکنید. اگر ما می خواستیم انتخابات ?? میلیونی را ابطال کنیم، چه می کردند؟ خیلی در این قضیه داریم بزرگواری و به تعبیر دیگر بی عرضگی نشان می دهیم. آنها روی خیلی زیادی دارند و همت. ما هم همتمان کم است و هم خجالت می کشیم. استاد شما را در روز روشن می کشند، ککمان نمی گزد، اگر یک استاد آن طرفی را فقط بازداشت می کردند، ببینید چکار می کردند آنها.شب شعر بگذارید در تجلیلش. اسم کلاس را به نامش کنید.
گفته اند آنها امکانات دارند و می توانند دروغ هم بگویند اما ما نمی توانیم! اتفاقا این دروغگویی شان فرصت هست. اگر دروغ می گویند، ان الباطل کان ذهوقا. ممکن است اولش بترسید در مقابل آمار دروغ و… اما کم کم یاد می گیرید دیگر.
نترسید از اینها و از این ماجراها. از این مدلها از همان اول انقلاب هم داشته ایم
شما منتظر نباشید آنها مسئله مطرح کنند و جواب بدهید.همت یعنی همین. شما باید مسئله طرح کنی. توی کلیشه ها گیر نکنید فقط. فقط قرار نیست تریبون آزاد بگذارید. سخنرانی بگذارید مثلا شهردار جیرفت را بیاورید. عضو شورای ده جندابه بیاید صحبت کند. جنس حرف شما باید متفاوت باشد که هست. گفتمان تان را در عرصه تخصصی مطرح کنید. فقر و فساد و تبعیض در کشاورزی در صنعت و..
اگر ما توان طرح مسئله جدید نداشته باشیم، آنها حمله می کنند واقعا. ما حمله نمی کنیم، آنها حمله می کنند. از همه چیز ابتکار را یاد بگیریم و طرح کنید مسائلتان را. نترسید.
در فرهنگ، نشانه گذاری کنید
فرهنگ سازی یعنی ساختن تجربیات مشترک حسی و ذهنی. نشانه گذاری کنید برای مردم. راجع به هر سوژه ای که می خواهید کار کنید، با ذهن خالی نمی شود، نشانه گذاری کنید حتما. مثلا برای امر به معروف و نهی از منکر را کار کنید. کاری کنید که حداقل تیترهای خطبه منای امام حسین را در ذهن ?? درصد دانشجوها جا بیندازید. اول باید ستون بزنید و بعد سقف را روی آن بنا کنید.
ریلکس و راحت هم کار کنید و برنامه داشته باشید. به اندازه وسعتان بکوشید. در عین اینکه فعال هستید و همت دارید.
امر به معروف و نهی از منکر اسمش رویش هست. معروف یعنی چیزی که همه می گویند خوب است. منکر یعنی چیزی که همه می گویند بد است. اما یکی از مینایی ترین اصول اسلام است. چون اگر چیزی را که همه معتقدند خوب است، امر به آن نشود کم کم منکر می شود.
دغدغه جذب نداشته باشید. خودتان عدالتخواه باشید، بقیه عدالتخواه می شوند. وقتی حرف جدی برای گفتن ندارید و ابتکار در عمل ندارید، خوب بچه ها جذب چی بشوند؟
هر چه آرمان در وجودتان عمیق تر شود، راه هم بروید، جذب می شوند. البته صادق باشید. کاربردی ترین توصیه: به میزان صداقتتان تاثیر می گذارید. یک هسته دو سه نفره قوی که کار کیفی کند درست کنید. کیفیت، کمیت می آورد. اخلاص و آرمان باشد، توان می آید بعدش. برای مطالعه تان هم شهید مطهری و آقا را بخوانید کفایت می کند. خیلی از سخنرانی های آقا را به عنوان اثر فکری می توان خواند نه خطابه سیاسی.
گاهی بعضی از معارف، مقدمه اش عمل است. یعنی شرط اعطای معرفت، داشتن عمل است. به فکر مقدمات غیر علمی معرفت هم باشید و توجه کنید. ذلک الکتاب لاریب فیه هدی للمتقین. هدایت مال متقین است. اهل انفاق نباشی، هرچه قرآن بخوانی هدایت نمی شوی. و لایزید الظالمین الا خسارا. نمونه اش اساتیدی بودند که به ما جریان شناسی و ولایت فقیه درس دادند و در جریان فتنه گند زدند. آقا هم در جمع خبرگان رابطه شجاعت و بصیرت را مطرح کردند. از غیر خدا اگر ترسیدی، فهم شما بسته می شود! نترسیدن از غیر خدا هم شرط فهم است هم شرط ابلاغ.
خودتان را در میدان جنگ نرم ببینید
حواستان باشد با دانشجوی دانشگاه خیلی فاصله ندارید. مثلا بگویید مرگ بر فساد اقتصادی. همه می فهمند.حتما به حرف خودتان ایمان ندارید که نمی توانید گفتمانش را مطرح کنید وگرنه همه می فهمند چه می گویید.
ضمن اینکه عدالتخواهی صرفا گیر دادن به فلان مسئول نیست. یک بحث جدی اش توجه به فرصتهاست. هر چیزی ضریب خودش را باید بگیرد.کارهای مثبتی که انجام می شود اصلا به فضای دانشگاه وارد نمی شود گاهی اوقات. مثل سفرهای استانی. هشتاد تا سفر استانی برود یک دولت!بی سابقه است در جهان این واقعه. اینها دستاوردهای عینی ماست. در همان حد خودش هم نمی توانیم مطرح کنیم. دلیل عمده این رفتارهایمان هم این است که ??-?? سال در فضای اپوزسیونی رشد کرده ایم. هنوز در همان دوران گیر کرده ایم. آنها ?? میلیون رای می آورند، ما شبهه ولایت فقیه مطرح می کنیم، ما ?? میلیون رای می آوریم، باز هم شبهه ولایت فقیه جواب می دهیم. تحجر همین است دیگر.به عنوان نخبگان عدالتخواه در این عرصه باید خط شکن باشید. یک روز را هم نباید از دست داد. کار خودتان را بکنید. نمی خواهد پز روشنفکری بدهید که بگویید خوب نمی شود که همه اش را ما حرف بزنیم. نه! حرفتان را بزنید.
خودتان را امتداد جریانی بدانید که زبان و تریبون ندارد. در مقابل چهار تا بچه پررو اگر فقط خودتان را ببینید، ممکن است منفعل شوید، خودتان را نماینده این جریان حقی ببینید که دیده نمی شود. در میدان جنگ نرم ببینید خودتان را. مشکل عمده در انگیزه هایمان است، نه توانمان.
کلمات کلیدی: